ناشنوایی و کم شنوایی می تواند کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار دهد به ویژه در بزرگسالان مسن احساس افسردگی و انزوا را به ارمغان می آورد کاهش شنوایی غالباً دائمی است. توصیه می شود برای حفظ یکی از با ارزش ترین دارایی های طبیعی خود اقدامات پیشگیرانه را جدی بگیرید. سمعک های اینترتون به عنوان مارکی محبوب کمک کرده اند کاربران متناسب با شرایط خود از این راهکار موثر بهره ببرند و تجربه خوشایندی داشته باشند. با ما همراه باشید تا درباره تعمیر و تنظیم سمعک اینترتون - لوازم جانبی سمعک اینترتون اطلاعات خود را بالا ببرید.

عارضه کم شنوایی سوغات تکنولوژی

متاسفانه شیوع مشکلات شنوایی روز به روز بیشتر می شود‌ بد نیست بدانید در ایالات متحده آمریکا این عارضه بعنوان سومین مشکل بهداشتی مطرح است که توانسته علاوه بر کیفیت زندگی بر روابط نیز تاثیر منفی بر جای بگذارد. 

در بروز عوارض مشکلات کم شنوایی علاوه بر بیماری های زمینه ای، سن و ژنتیک نیز تاثیر گذارند. زندگی مدرن با ارائه تکنولوژی های نوین اگرچه آسودگی و رفاه بسیاری را به ارمغان آورده است اما عناصر جدید آسیب رسان به گوش را نیز به این لیست افزوده است. از جمله می توان مصرف برخی از دارو های خاص و سر و صدای مداوم بسیاری از مشاغل را اشاره کرد. با توجه به اینکه درمان کامل کم شنوایی چندان میسر نیست پیشگیری می تواند مهمترین راهکار پیشنهاد شود‌.

علائم از دست دادن قدرت شنوایی

در بسیاری از افراد مشکلات شنوایی به آرامی خود را نشان می دهند بطوری که فرد متوجه بروز آن نمی شود. برخی با این توجیه که هنوز اصوات را می شنوند، قدرت شنیداری خود را در سطح مطلوب توصیف می کنند در حالیکه روز به روز از دنیای گفتار و مکالمات معمول نیز دورتر می شوند. 

پزشکان کم شنوایی را بر اساس شدت عارضه تقسیم بندی می کنند:

  • کم شنوایی ملایم: فرد می تواند یک گفتگوی دو نفره را مدیریت کند اما در صورت وجود صدای پس زمینه با چالش جدی مواجه می شود‌‌.
  • کاهش شنوایی متوسط: فرد در زمان مکالمه حضوری و تلفنی همواره تقاضای تکرار جملات را دارد.
  • کم شنوایی شدید: شنیدن صحبت دیگران تقریبا غیر ممکن است مگر اینکه از سمعک استفاده شود.
  • کاهش شنوایی عمیق: فرد نمی تواند صحبت دیگران را بشنود مگر اینکه با صدای بلند حرف بزنند. در چنین مواردی استفاده از سمعک و کاشت حلزون پیشنهاد می شود. 

زنگ خطر هشداردهنده کم شنوایی در روز های نخست

  • شما ممکن است در اوایل نتوانید صحبت های دیگران را کامل بشنوید به ویژه برای درک صدای کودکان و زنان چالش جدی تری دارید.
  • وقتی بیش از یک نفر همزمان صحبت می کنند در دنبال کردن مکالمه مشکل دارید.
  • همواره فکر می کنید دیگران واضح صحبت نمی کنند و یا قصد اذیت کردن شما را دارند.
  • اغلب صحبت دیگران را به اشتباه درک می کنید و با عکس العمل نامناسب آن ها را شگفت زده می کنید.
  • صدای زنگ، غرّش یا خش خش در گوش های خود می شنوید که این عارضه به وز وز گوش معروف است. 

دلایل از دست دادن قدرت شنوایی

بالا رفتن سن اصلی ترین دلیل مشکلات کم شنوایی عنوان می شود اگرچه تاکنون علت این اتفاق مشخص نشده است. در برخی از افراد کم شنوایی محصول حضور دائمی در معرض سر و صدا و عوامل آسیب رسان است. 

مشاغلی همچون نجاران، کارگران ساختمانی، سربازان، کارگران معدن و کشاورزان ممکن است سرانجام با افت شنوایی مواجه شوند البته نباید عوارض جانبی مصرف برخی از دارو ها را که بر قدرت شنوایی و تعادل نیز تاثیر گذارند از قلم انداخت. 

مصرف برخی از آنتی بیوتیک ها، گروهی از دارو های شیمی درمانی، آسپیرین و دارو های مالاریا منجر به کاهش شنوایی ناگهانی می شوند. پیشنهاد می شود اگر با بیماری های زمینه ای همچون فشار خون، دیابت و آترواسکلروزیس دست و پنجه نرم می کنید حتما درمان را جدی بگیرید تا شاهد از دست رفتن قدرت شنوایی خود نباشید. 

ادیولوژیست شخصی است که بر مبنای تست های شنوایی سنج شدت عارضه و راهکار های درمانی را پیشنهاد می دهد فراموش نکنید درمان سریع شانس بهبودی را دو چندان می کند. 

عوارض از دست دادن قدرت شنوایی

حضور در محیط های پر سر و صدا می تواند تبعات جبران ناپذیری را به ارمغان آورد. اگر ناچارید در محیط های پر سر و صدا کار کنید با کارفرمای خود درباره موارد ایمنی گوش صحبتی جدی داشته باشید. فعالیت های تفریحی نیز متاسفانه با سطح سر و صدای زیادی همراه هستند. بازی های ویدئویی، کنسرت های موسیقی، رویداد های ورزشی اگرچه مفرح و هیجان انگیز هستند اما بهتر است آن ها را محدود کنید و یا مراقبت های پیشگیرانه را جدی بگیرید.

درمان های کاهنده مشکلات شنوایی

گزینه های مختلفی برای مشکلات شنوایی معرفی شده است از درمان پزشکی گرفته تا استفاده از ابزار های کمک شنیداری همچون سمعک.

 نباید فراموش کرد درمان موثر وابسته به علت بروز و شدت مشکلات شنوایی است. کم شنوایی مرتبط با سن درمان خاصی ندارد اما استفاده از سمعک و دیگر دستگاه های شنود می تواند با بهبود این عارضه کیفیت زندگی را نیز متحول کند. 

برای تشخیص قطعی شدت کم شنوایی و استفاده از توصیه های درمانی نیاز است به متخصص شنوایی سنج مراجعه کرد. در صورت محرز شدن کم شنوایی که از نظر پزشکی قابل درمان نیست، سمعک انتخاب شایسته ایست تا متناسب با سبک زندگی و نیاز های شنیداری، این رنج و سختی را تحمل کرد. 

یکی از شکایات رایج کاربران سمعک ناتوانی برای استفاده از تلفن همراه است و یا در زمان استفاده تداخل ایجاد می شود. خوشبختانه نسل جدید سمعک های دیجیتال همواره در حال بروز رسانی بوده تا از این تداخل حافظت کنند. 

مشکلات شنوایی در نوزادان و کودکان به چه صورت بروز می کند؟

متاسفانه به دلایل گوناگون به ویژه تغییر سبک زندگی حال کودکان بسیاری با این عارضه دست و پنجه نرم می کنند البته نباید از قلم انداخت که برخی بصورت مادرزادی از نقص شنوایی رنج می برند. 

عدم درمان به موقع مشکلات شنوایی بر روی افراد مختلف تاثیرات متنوعی بر جای می گذارد. بطور مثال کودکان کم شنوا ممکن است به این دلیل در مراحل زبان آموزی و درک گفتار تعارضات جدی را داشته باشند علاوه بر اینکه انزوا و افسردگی امری اجتناب ناپذیر است. 

در حالیکه افراد بزرگسال اغلب به دلایل بیماری و یا آسیب های جسمی همچون پارگی پرده گوش، عفونت و... نمی توانند همچون انسان های نرمال بشنوند. نیاز به نگرانی نیست، خوشبختانه علم روز به روز پیشرفت می کند و حال سمعک های مدرن و با طراحی خاصی وجود دارند که توانسته اند این رنج و سختی را حل کنند. 

نشانه های وز وز گوش چگونه است؟

بی توجهی به درمان وز وز گوش علاوه بر آنکه از نظر روانی فشار مضاعفی را به فرد وارد می کند ممکن است پیامد های جدی همچون خشم و اضطراب را نیز در بر داشته باشد. سمعک ها توانسته اند علاوه بر کاهش مشکلات شنیداری، این عارضه ساده ولی آزار دهنده را نیز بهبود بخشند. 

توصیه می شود بجای پند گرفتن از دوست و آشنا و خرید خود سرانه سمعک حتما با ادیولوژیست مشورت داشته باشید. ممکن است سمعکی که شما خریداری می کنید چندان مناسب نباشد. هر فرد متناسب با شرایط زندگی و سبک کاری ممکن است به تکنولوژی خاصی احتیاج داشته باشد و مدل های پرچم دار اگرچه امکانات جانبی بیشتری را فراهم می کنند اما نمی توانند مناسب تمامی افراد باشند.

استفاده از سمعک ها چه نقشی در درمان وز وز گوش دارند؟

بسیاری از بیماران بیان می کنند" اگر مشکل وز وز گوش متوقف می شد من بهتر می شنیدم‌‌‌‌. "  برخی از افراد درک چندانی از شدت عارضه کم شنوایی خود ندارند و تصور می کنند که وز وز گوش سبب آسیب به سیستم شنوایی شده است در حالیکه پزشکان بیان می کنند استفاده از سمعک می تواند وز وز گوش را کاهش دهد اما وز وز خود علامتی از مشکلات شنوایی است و علت این اتفاق مطرح نمی شود. 

برای تشخیص موفقیت آمیز بودن یک سمعک نیاز به امتحان کردن آن است در غیر اینصورت ممکن است فرد با مشکلات جدی تری نیز مواجه شود.

توصیه های لازم برای افراد درگیر کم شنوایی

کم شنوایی دیر یا زود گریبان گیر افراد میانسال خواهد شد. اگر می خواهید در زمان طلایی این عارضه را تشخیص دهید، بهتر است پس از عبور از ۵۰ سالگی سالیانه یک تست شنوایی صورت گیرد. عوامل مختلفی بر تجویز سمعک تاثیر گذارند: شدت عارضه، سن، سبک زندگی، محیط و ... 

عوامل تاثیرگذار در تجویز سمعک

برای تفهیم بهتر در ادامه اشاره ای به این عوامل خواهیم داشت:

شدت عارضه کم شنوایی

انتخاب یک مدل سمعک برای افراد درگیر با کم شنوایی های مختلف چندان عاقلانه نیست. سمعک های پشت گوشی معمولا می توانند اصلاح مشکلات شنیداری شدید و عمیق را به بهترین شکل صورت دهند. 

خرید سمعک های نامرئی توسط افرادی صورت می گیرد که چندان مایل نیستند این عارضه با استفاده از سمعک به نمایش درآید.

سن بیمار

اگر کودکی کم شنوا دارید انتخاب سمعک های پشت گوشی مناسب تر است. البته نباید مزایایی که استفاده راحت، تنظیم باتری و یا نگهداری آسان فراهم می کند از قلم انداخت. 

نیاز فرد

نیاز فردی با فاکتور قیمت سمعک رابطه تنگاتنگی دارد. شما این حق را دارید که متناسب با بودجه به ادیولوژیست خود مارک، مدل و نوع سمعک را پیشنهاد دهید اما تجویز کننده ادیولوژیست است، به نظر او احترام بگذارید. 

شرایط فیزیولوژیکی بدن شخص

اگر موارد مهمی همچون وضعیت بینایی، لرزش دست، چالش های حافظه ای و عملکرد کلی را با ادیولوژیست در میان نگذارید، نمی توانید حتی با نسل آخر سمعک نیز در رمزگشایی اصوات همواره موفق ظاهر شوید.

 مطمئنا افراد میانسال با توجه به بیماری های زمینه ای به ویژه مشکل بینایی و لرزش دست نمی توانند از مزایای سمعک نامرئی بهره ببرند. علاوه بر آن ها کودکان نیز بهتر است از سمعک های داخل گوشی استفاده نکنند که به دلیل پشت سر گذاشتن مراحل رشد و بلوغ با چالش های دیگری نیز دست و پنجه نرم خواهند کرد.

شرایط محیطی

اگر شما همواره در محیط هایی حضور دارید که صدای همهمه و گفتگو شنیده می شود، خرید سمعک های ارزان قیمتی که مجهز به تکنولوژی های نوین نیستند چندان کارآمد نیست. 

معرفی سمعک اینترتون

سمعک اینترتون برندی آلمانی است که توانسته این حوزه را با کسب موفقیت های روز افزون متحول کند. تنوع محصولات سبب شده تمامی کاربران با هر سطح از مشکل کم شنوایی و بودجه خاص بتوانند کیفیت عالی صدا را تجربه کنند علاوه بر آنکه در مراودات کلامی نیز چالشی نداشته باشند. 

محبوبیت محصولات برند اینترتون بشدت بالاست بطوری که بیش از ۶۵ کشور دنیا نمایندگی فعال دایر کرده است تا مشتریان بتوانند از خدمات رسانی مستقیم بهرمند شوند. 

برای کودکان نیز سمعک های مناسبی طراحی و تولید شده است که داشتن پوشش ضد آب و رطوبت علاوه بر ماندگاری، کارایی بیشتری را نیز فراهم می کند. 

اگر تاریخچه فعالیت برند اینترتون را در این ۴۰ سال فعالیت ورق بزنید همواره شاهد کاربرد فناوری های روز خواهید بود تا پزشکان و متخصصین شنوایی سنج نیز مجاب شوند این محصولات کمک شنیداری، تسهیل و اصلاح عارضه را با بهترین شکل انجام می دهند.

خصوصیات شاخص سمعک اینترتون

گروه GN پس از معرفی سمعک های اینترتون توانست شادی وصف ناپذیری را به افراد کم شنوا هدیه دهد. قیمت مقرون بصرفه و کیفیت منحصر بفرد تنها ویژگی های این محصولات نیستند بلکه برخورداری از لوازم جانبی کارآمد کمک کرده حتی افراد درگیر با کم شنوایی های شدید نیز بتوانند متناسب با شرایط انتخاب شایسته ای داشته باشند. 

با رعایت شرایط نگهداری می توانید بین ۵ تا ۷ سال از رمزگشایی قدرتمند اصوات بهره ببرید و عملکرد درخشانی در شغل خود نیز بر جای بگذارید. برتری ذاتی برند اینترتون را با ارائه کیفیت خارق العاده صدا مرتبط می دانند.

آشنایی با لوازم جانبی سمعک اینترتون

مشکلات شایع شنوایی فقط محدود به کاهش شنیدن نیستند بلکه فرد به علت بی توجهی به درمان ممکن است حتی معمول ترین صحبت اطرافیان را متوجه نشود و یا برای تعادل نیز چالش داشته باشد. مراکز شنوایی سنج شرایطی فراهم می کنند تا پس از بررسی دقیق، نوع و شدت عارضه مشخص شود‌ راهکار های تجویزی متنوع هستند می بایست به ادیولوژیست خود اعتماد کنید و توصیه های او را جدی بگیرید. 

در ادامه به محبوبترین لوازم جانبی سمعک اینترتون اشاره می شود:

Stream Sound

لذت تماشای تلویزیون بدون دغدغه آرزویی است که افراد کم شنوا در دل مدفون کرده اند اما پس از معرفی این اکسسوری در شرکت اینترتون نه تنها صدا به بهترین کیفیت منتقل می شود، فرد چالشی برای مدیریت مکالمات تلفنی نیز نخواهد داشت.

Directionality Speech - Focused

حضور در محیط های شلوغ حتی با سمعک چندان لذت بخش نیست. استفاده از این لوازم جانبی می تواند صدای همهمه و نویز را کاهش دهد تا کاربر به بهترین شکل بشنود. زمانی متوجه قدرت این ابزار می شوید که حتی جلسات گروهی و کلاس های درس بخوبی پیش می روند. 

Auto Phone

معرفی و رونمایی از این ابزار صورت گرفته است تا بتوان از وسایل بلوتوث دار همچون گوشی تلفن همراه بهره برد.  

Environmental Gain Tuner

شاید اگر بشنوید سمعک های اینترتون مجهز به لوازم جانبی هستند که تنظیم خودکار با محیط را فراهم می کنند بسیار خوشحال شوید. این تکنولوژی تجربه هیجان انگیزی به کاربر هدیه می دهد.

Adaptive Noise Reduction

شنیدن نویز سبب شده افراد با رنج و سختی در برخی از محیط ها حاضر شوند اما این ابزار با به حداقل رساندن نویز، بهترین شرایط را برای ریلکسیشن نیز فراهم می کند. 

تنظیم سمعک وابسته به چه عاملی است؟

ادیولوژیست وظایف خود را تنها محدود به تشخیص و تجویز سمعک نمی کند بلکه می بایست با تنظیم درست کمک کند فرد رنج و سختی مشکلات شنیداری را پشت سر بگذارد. 

متاسفانه بسیاری از افراد نسبت به تنظیم اولیه دقت زیادی نداشته اند و حال فشار مضاعفی را احساس می کنند. فرآیند اخت پذیری و عادت به سمعک چالش برانگیز است و ممکن است مدتی به طول بیانجامد. پیشنهاد می شود برای تنظیم دقیق حتما به فردی کاردان و باتجربه مراجعه کنید. البته نحوه نگهداری از سمعک نیز در کارایی تاثیر گذار است. 

شما پس از خرید سمعک کارتان با شنوایی شناس تمام نمی شود بلکه می بایست برای دریافت خدمات جانبی نیز مراجعه کنید. خرابی و آسیب در قطعات اگرچه عملکرد سمعک را تحت تاثیر قرار می دهد اما چندان نگران نباشید، علاوه بر تعمیر می توانید با تعویض قطعات شاهد عملکرد مطلوب باشید.

قیمت خرید سمعک اینترتون چگونه است؟

تنوع محصولات سمعک اینترتون می تواند خیال تمام کاربران را آسوده کند که متناسب با شرایط انتخاب شایسته ای داشته باشند. باید در نظر بگیرید که حوزه قیمت سمعک اینترتون وابسته به عوامل بسیاری است اما نکته مشترک در تمامی آن ها، ارائه کیفیت بینظیر صدا و برخورداری از ساخت منحصر بفرد است. در مطالب قبل بارها تاکید شد که تکنولوژی سمعک شامل آنالوگ‌، دیجیتال، هوشمند و وایرلس است که در قیمت تمام شده تاثیر گذار است. 

خرید سمعک از مراکز معتبر و استاندارد علاوه بر اینکه آسودگی را خیال به همراه دارد از وسیع شدن مشکلات شنیداری به دلیل استفاده از وسایل ناکارآمد پیشگیری می کند. فراموش نکنید کارایی سمعک با سلامت شما گره خورده است و نمی توان مانند خرید دیگر وسایل همچون تلویزیون یا لپ تاپ فقط به توصیه اطرافیان اکتفا کرد. 

مشاوره تخصصی با ادیولوژیست می تواند آسودگی خیال بسیاری را به همراه آورد که چه سمعکی خریداری شود و نحوه استفاده درست چگونه است. فراموش نکنید بر اساس مدل ممکن است تنظیمات اندکی متفاوت باشند. 

اهمیت برگزاری مشاوره با شنوایی شناس

برند های خوش نامی توانسته اند سمعک های کارآمدی را تولید و عرضه کنند که ممکن است انتخاب را برای کاربر کمی چالش برانگیز نماید. قبل از هر اقدامی توصیه می شود نیاز ها و شرایط خود را بر روی کاغذ بنویسید تا در جلسات مشاوره ای بتوانید بهترین انتخاب را در بین مدل های داخل گوشی، پشت گوشی و یا نامرئی داشته باشید.

تجویز و تنظیم سمعک چگونه صورت می گیرد؟

نتایج تست شنوایی به ادیولوژیست کمک می کند بتواند یک برآورد کلی از سلامت شنوایی فرد به دست آورد‌. مطمئنا افرادی که قادر نیستند در محیط های پر رفت و آمد بر یک صدای واحد تمرکز کنند، نیاز به نسل جدیدتر و قدرتمندتر سمعک دارند. 

افراد میانسال با نوعی کم شنوایی دست و پنجه نرم می کنند که به پیر گوشی مشهور است. اینترتون تلفیق جذابی از امکانات خارق العاده و تکنولوژی را ارائه کرده است بطوری که گروه های حساس همچون نوزادان و کودکان نیز می توانند کارآمد بشنوند.

نحوه تنظیم اولیه سمعک

در جلسات مشاوره ای با همراهی بیمار سمعکی ایده آل انتخاب می شود. قدم بعدی قالب گیری از گوش است تا بتوان همواره قدرتمند شنید. 

پس از آمادگی قالب گوش شرایط با دقت بررسی می شود و آموزشات مهمی درباره استفاده از سمعک، نحوه تعویض باتری و تمیز کردن و حتی محل نگهداری داده می شود‌ فراموش نکنید کاربرد این وسیله پزشکی نسبتا گران قیمت زمانی بصرفه است که شرایط را مو به مو رعایت کنید.

نحوه نظافت سمعک

کاربر باید بداند با توجه به اینکه از چه مدل سمعکی استفاده می کند شرایط تمیز کردن اندکی متفاوت است. افرادی که از سمعک های داخل گوشی استفاده می کنند می بایست اقدامات جدی تری را انجام دهند با توجه به اینکه جرم و رطوبت به بدنه سمعک آسیب بیشتری وارد می کند‌. 

در صورت بی توجهی به نظافت منظم نباید از انسداد صدا شاکی شوید. تمیز کردن به راحتی صورت می گیرد، استفاده از مسواک خشک یا برس تمیز کننده راه حل ساده و تاثیر گذاریست اما برای سمعک های پشت گوشی شرایط اندکی متفاوت است. می بایست همواره فرد قالب گوش و خروجی صدا را چک کند تا مشکلی پیش نیاید. 

لزوم تعمیر و تعویض سمعک اینترتون

سمعک اینترتون با توجه به تکنولوژی روز جز کالا های گران قیمت محسوب می شود اما برای تعمیر سمعک چندان بودجه بالایی نیاز نیست. بسته به شدت آسیب می توان از خدمات تعمیر و تنظیم سمعک اینترتون بهره برد.

رایج ترین موارد تعمیر سمعک اینترتون

تعمیر سمعک اینترتون و تعویض قطعات می تواند از هزینه بیشتر برای خرید دوباره این دستگاه پیشگیری کند. در ادامه به شایع ترین دلایل سوختگی سمعک اشاره می شود:

بروز مشکل در باتری

گاهی مشکلات سمعک ها به علت اتمام باتری صورت می گیرد و تعویض آن کمک می کند اصوات را درست رمزگشایی کرد و فرد قدرتمند بشنود. 

البته در زمان تعویض می بایست به قرارگیری استاندارد آن دقت داشت برخی از کاربران درب باتری را به درستی جا نمی اندازند که سبب می شود مشکلات جدیتر ایجاد شود.

از شاخص ترین ویژگی هایی که در نسل جدید سمعک به ویژه سمعک های اینترتون به چشم می خورد، مقاومت و دوام بالای قطعات است اما در صورت مواظبت نکردن تعمیر دور از انتظار نیست.

 نگران نباشید، سرویس دوره ای می تواند از تحمیل هزینه های جانبی بکاهد. 

رطوبت

بسیاری از مدل های جدید سمعک مجهز به پوشش نانو هستند اما رطوبت بعنوان عامل رایج سبب مشکلات جدی در عملکرد می شود بطوری که معمول ترین صدا ها نیز رمزگشایی نمی شوند و افراد در مکالمات عادی نیز با شکست مواجه می شوند‌. تعمیر و تنظیم سمعک اینترتون می تواند این رنج و سختی را کاهش دهد.

آسیب به تیوب

تیوب قالب سمعک از جمله اجزای بسیار حساس دسته بندی می شود که نباید اجازه دهید جرم یا رطوبت به آن آسیب وارد کند که در این صورت نیاز به تعویض تیوب خواهد بود. 

آسیب به میکروفون و رسیور

نقش میکروفون سمعک در دریافت و انتقال اصوات است. ادیولوژیست پس از تشخیص آسیب جدی با جایگزین کردن روند تعمیرات را جلو می اندازد. خرابی رسیور یا بلندگو نیز اتفاق شایع ای است که با تعویض این قطعه به راحتی برطرف می شود.

سخن آخر

سمعک را در زمان استحمام از گوش خارج کنید و در جایی قرار دهید که از دسترس کودکان دور است. تمیز کردن منظم می تواند از آسیب دیدن سمعک پیشگیری کند. جرم از مهمترین عواملی است که با گرفتگی و خفگی صدا کاربر را آزار می دهد. 

اگر دوست دارید کیفیت زندگی مطلوبی داشته باشید همواره شرایط پیشگیری را رعایت کنید که ممکن است تعمیر و تنظیم سمعک اینترتون هزینه بسیاری به شما تحمیل کند.

نمایش بازخورد های بیشتر

افزودن دیدگاه جدید

کاربر گرامی شماره تماس، ایمیل شما به هیچ عنوان روی وب سایت رادیوکودک نمایش داده نخواهد شد. اگر می خواهید نام شما نیز بصورت عمومی نمایش داده نشود از عبارت "ناشناس" استفاده نمائید. برای مشاهده بازخوردهای بیشتر در این قسمت کلیک کنید.