انتخاب روش درمان مشکلات شنوایی وابسته به علت ایجاد هستند گاهی این قبیل عارضه ها خود بخود بهتر می شوند اما در مواردی نیاز است از استراتژی های مختلف همچون دارو و یا سمعک استفاده کرد. سمعک دستگاه الکترونیکی نسبتا کوچکی است که صدا های محیطی را بلند تر و واضح تر می کند اگرچه نباید انتظار داشت قدرت شنوایی به روز اول برگردد. ریساند از برندهای محبوب این صنعت است اگر مایلید با نکات تعمیر و تنظیم سمعک ریساند - لوازم جانبی سمعک ریساند آشنا شوید تا کارایی بهتری شاهد باشید مطالعه ادامه متن را از دست ندهید.

کاهش شنوایی عارضه ای نام آشنا

کاهش شنوایی مشکل بسیار آزار دهنده ایست به ویژه اگر روز به روز پیشرفت کند و بر قدرت هر دو گوش تاثیر بگذارد. اگرچه درک درست کلام و قدرت شنیداری با بزرگتر شدن سن کمرنگ می شود اما راهکار های بسیاری وجود دارد که کمک می کند شانس بهبودی دو چندان شود. شاید کمی ناامید کننده بنظر برسد که با کم شنوایی نتوان حتی به دوستان یا خانواده نزدیک نیز مراوده لذت بخش داشت. 

وراثت، درگیری با بیماری هایی همچون عفونت گوش، مننژیت، ضربه، مصرف دارو های خاص، حضور دائمی در محیط های شلوغ، افزایش سن از عوامل اصلی بروز مشکلات شنوایی هستند. 

البته برخی نیز به شکل موقت درگیر عارضه می شوند اما می توان با درمان های ساده ای همچون شستشوی گوش بار دگر قدرتمند بشنوند. پیشگیری و تشخیص زود هنگام می تواند شانس بهبودی را دو چندان کند. اگر علائم کم شنوایی دارید یا در معرض کم شنوایی قرار دارید حتما یک بررسی اجمالی داشته باشید. 

شیوع مشکلات کم شنوایی

کاهش شنوایی یک مشکل نسبتا شایع است که اغلب با افزایش سن شواهد آن مشخص می شود البته بسیاری از مراجعه کنندگان به دلیل حضور در محیط های پر سر و صدا با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند. محققان تخمین می زنند که بیش از ۱۰ میلیون نفر (از هر ۶ نفر ۱ نفر) در انگلیس با درجاتی از کم شنوایی و ناشنوایی دست و پنجه نرم می کنند. 

کاهش شنوایی همواره ناگهانی رخ نمی دهد، برخی به دلیل روند تدریجی در زمان طلایی علائم را شناسایی نمی کنند.

 توصیه می شود اگر همواره نمی توانید صحبت دیگران را درک کنید و یا از اطرافیان برای تکرار صحبت تقاضا دارید، مشاوره با ادیولوژیست را جدی بگیرید.

 اغلب افراد درگیر نخستین شواهد را در زمان گوش دادن به موسیقی یا تماشای تلویزیون نشان می دهند که دیگران را با صدای بلند آزار می دهند. 

چه موقع مراجعه به پزشک برای تشخیص کم شنوایی الزامیست

هر گاه احساس کردید که مشکل شنوایی دارید و یا اطرافیان به شما تذکر می دهند نباید با تعلل درمان موثر را به تعویق بیندازید، ادیولوژیست با بررسی شواهد و نتایج تست ها شدت عارضه و راهکار های درمانی را تجویز می کند.

نحوه پیشگیری از مشکلات شنوایی

در صورت داشتن بیماری زمینه ای که بر احساس شنوایی تاثیر گذار است، می بایست چکاب های دوره ای قدرت شنوایی را جدی بگیرید. از دیگر راهکار های ساده که خطر کم شنوایی را کاهش می دهد عدم حضور در محیط هایی است که سر و صدای زیادی وجود دارد. 

شنیدن موسیقی با صدای بلند یا تماشای تلویزیون از تفریحات به ظاهر سالم ولی آسیب رسان قدرت شنوایی محسوب می شوند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید برخی از بیماری ها نیز روند کم شنوایی را تسریع می کنند، در صورت مشاهده علائم عفونت گوش همچون گوش درد شدید، ترشح موم یا کاهش شنوایی درمان را در اولویت قرار دهید.

۱۰ نشانه تشخیصی مشکلات شنوایی

اگر هر یک از علائم یا نشانه های زیر را دارید ممکن است نشان از وجود مشکلات شنوایی داشته باشد. 

  1. کلام و دیگر اصوات محیطی نیز بصورت خفه شنیده می شنوید.
  2. قادر به شنیدن صدا های محیطی همچون پرندگان، زنگ در، تلفن، ساعت زنگ دار و... نیستید.
  3. وقتی در اماکن پر سر و صدا همچون رستوران حضور دارید به سختی کلام اطرافیان را درک می کنید.
  4. مکالمه تلفنی بعنوان چالشی عظیم به نظر می رسد‌.
  5. تشخیص واژگان بیصدا و صدادار در گفتار چندان آسان نیست.
  6. همواره از دیگران می خواهید که بلندتر حرف بزنند.
  7. با درخواست تکرار گفتگو دیگران را نیز آزرده خاطر می کنید.
  8. صدای تلویزیون و رادیو همواره در بالاترین شدت می بایست قرار داشته باشد.
  9. صدای خش خش یا زنگ (عارضه وزوز) می شنوید.
  10. ۱حساسیت بیش از حد به برخی از صدا ها دارید. 

نگران نباشید ادیولوژیست شخصی است که نه تنها می تواند تشخیص را در کمترین زمان میسر کند بلکه مراقبت های بهداشتی تاثیر گذاری را نیز پیشنهاد می دهد. 

گاه زود دیر می شود. منتظر نشوید تا نشانه ای از کاهش شنوایی مشاهده کنید با بالا رفتن سن چکاب منظم علاوه بر ارزیابی کلی به شما اطمینان خاطر می دهد که از سلامت شنیداری بهرمند هستید اما افرادی که در همواره در محیط های پر سر و صدا حضور دارند، بهتر است مراقبت های بیشتری داشته باشند تا از این نعمت تاثیر گذار محروم‌ نشوند. 

کم شنوایی کودکان

چکاب منظم قدرت شنوایی کودکان قبل از ورود به مدرسه بسیار مهم است همچنین هر زمان که احساس نگرانی نسبت به قدرت شنوایی فرزندتان دارید تعلل نکنید. کودکانی که غربالگری شنوایی را پشت سر نمی گذارند ممکن است در آینده با مشکلات بزرگتری دست و پنجه نرم کنند.

انواع مختلفی از مشکلات شنوایی در کودکان وجود دارد که بسیاری منجر به حتی ناشنوایی می شود. 

اگر می خواهید فرزندتان با چالش جدی در مرحله یادگیری زبان و گفتار مواجه نشوند، مداخله زود هنگام درمانی را جدی بگیرید. متاسفانه گروهی از کودکان از همان نخستین روز های تولد با این عارضه مادرزادی دچار هستند البته عواملی همچون ضربه جدی به سر، عفونت های مکرر گوش، مصرف دارو های خاص، ابتلا به بیماری هایی همچون آبله مرغان، سرخک و... سبب می شوند کودک نتواند اصوات را به درستی رمزگشایی کند. 

عوامل موثر بر درمان کم شنوایی

کاهش شنوایی شرایط سلامتی میلیون ها انسان را تحت تاثیر قرار داده است اما درمان مناسب به پارامتر های متنوعی همچون شدت کم شنوایی، علت بروز، نوع کم شنوایی و سبک زندگی وابسته است‌. اولین قدم گرفتن تست شنوایی است تا یک دید کلی درباره شدت عارضه به دست آید. 

اگر متخصص شنوایی سنج استفاده از سمعک را الزامی می داند بجای جبهه گیری و مقاومت، متناسب با شرایط و بودجه از بین مدل های متنوع دست به انتخاب بزنید. سمعک های امروزه به ویژه برند ریساند می توانند برای تمامی افراد از کم شنوایی خفیف تا شدید عملکرد خارق العاده ای داشته باشند. خوشبختانه تکنولوژی برای افراد مختلف گزینه های کارآمدی را پیش رو قرار داده است‌. 

اگر من وز وز گوش داشته باشم، چه می شود

وقتی با افزایش سن فرد دچار کم شنوایی می شود، درگیری با احساس وز وز گوش چندان غیر طبیعی نیست در واقع یکی از علائم اولیه این اتفاق آزار دهنده است. خوشبختانه سمعک های نسل جدید مجهز به تکنولوژی هستند که بعنوان ویژگی های پوشاننده وز وز گوش تعریف می شوند کاربر با تنظیم درست از این عارضه خلاص می شود. 

فناوری شگفت انگیز سمعک ها به میلیون ها انسان کمک کرده است تا فارغ از شرایط مختلف بتوانند تجربه منحصر بفردی را داشته باشند.

یکی از رایج ترین سوالات کاربران این است که با توجه به پیشرفت خارق العاده پزشکی و رونمایی از فناوری های نوین، چگونه می توان مطمئن شد راهکار درمانی سمعک انتخاب شایسته ایست؟ فراموش نکنید ادیولوژیست علاوه بر اینکه مجهز به علم و دانش فراوانی است، تجربه گرانقدری نسبت به مراجعه کنندگان بسیار دارد و می تواند با کمک شما علاوه بر کم شنوایی خفیف حتی شدید ترین عارضه ها را نیز حل کنید.

بیشتر با سمعک ریساند آشنا شوید

برند ریساند نامی آشنا در صنعت سمعک است که همواره در تولید وسایل کمک شنیداری سابقه درخشانی را بر جای گذاشته است. موفقیت های زنجیر وار سبب استقبال بینظیر کاربران و ادیولوژیست ها شده که نتیجه آن فعالیت نمایندگی های استاندارد در بیش از ۸۰ کشور دنیاست. 

اگر به لیست برترین کمپانی های تولیدی سمعک نگاهی بیندازید، میبینید محصولات برند ریساند می درخشد. خوشبختانه در ایران نیز کاربران بسیاری از این طریق بر مشکلات شنوایی فائق آمده اند و از کیفیت منحصر بفرد صدا شگفت زده شده اند. 

اگر به دنبال سمعکی هستید که شما را در محیط های مختلف همراهی کند و دغدغه ای از نظر ارتباط با وسایل بلوتوث دار نداشته باشید محصولات ریساند را به شما پیشنهاد می کنیم علاوه بر اینکه با ارائه تکنولوژی و پوشش ضد آب تاییدی بر اهمیت مشتری مداری نیز داشته است. 

حال دیگر نیازی نیست چندان نسبت به عوامل آسیب زا همچون رطوبت، چربی و گرد و غبار نگرانی داشته باشید البته به این مفهوم نیست که شرایط ایمنی را رعایت نکنید.

 از نام آشنا ترین مدل های برند ریساند می توان Up, Enzo, Eyna و Linx نام برد که متناسب با شرایط تمامی کاربران در انواع پشت گوشی، داخل گوشی و رسیور موجود هستند.

لوازم جانبی سمعک ریساند

سمعک ها اگرچه توانسته اند با کاهش رنج و سختی کم شنوایی دریچه ای از نور را به زندگی افراد درگیر وارد کنند اما ضعف هایی نیز دارند. 

حال لوازم جانبی سمعک ریساند تولید و عرضه شده اند تا کاربران بتوانند همچون انسان های عادی فعالیت های مفرحی را بدون دغدغه تجربه کنند. 

ریساند در بازار های جهانی یکه تازی می کند و نام خود را با معرفی مدل های کارآمد بر سر زبان ها انداخته است. اگرچه سمعک های پرچم دار ریساند قابل مقایسه با سایرین نیستند اما در میان گرده میان رده و پایین رده نیز مدل های قدرتمندی به چشم می خورد که عنوان یک وسیله کمک شنیداری منحصر بفرد محبوب است. 

در ادامه به لوازم جانبی سمعک ریساند اشاره می کنیم تا بدانید چگونه توانسته اند همواره در صدر لیست اخبار نوآوری بدرخشند.

Resound Unite TV Streamer 2

کاربران سمعک های ریساند پس از معرفی این قابلیت منحصر بفرد بار دگر می توانند شاهد صدای رسا و واضح از وسایل الکترونیکی رایجی همچون تلویزیون و کامپیوتر باشند. نکته جذاب تر عدم نیاز به کابل و یا سیم است تا کاربر بتواند به راحتی دسترسی به این قابلیت داشته باشد. برای استفاده فقط نگه داشتن دکمه روی بدنه سمعک (به مدت ۳ ثانیه) کفایت می کند.

Resound Unite 

عرضه و تولید این وسیله جانبی برای برداشتن دغدغه تنظیم ولوم و برنامه های سمعک صورت گرفته است تا در ایمن ترین حالت ممکن بتوانند در محیط های مختلف حضور یابند و شاهد عملکرد رضایت بخشی باشند.

میکروفون Resound

میکروفون ریساند تجربه منحصر بفردی را به کاربر هدیه می دهد تا علاوه بر اینکه بتواند مکالمات را به شکل استریو دریافت کند، فاصله دور نیز در این عملکرد اختلال ایجاد نکند.

Resound Unite Phone Clip 

پشتیبانی قدرتمند از مکالمات در بسیاری از سمعک های گران قیمت به درستی میسر نبود. استفاده از این لوازم جانبی کمک می کند فرد همواره اصوات را به درستی رمزگشایی کند و مراودات خود را به بهترین شکل پیش ببرد. 

فرقی ندارد که شما قصد دارید در کلاس آموزشی حضور یابید و یا جلسات کاری امکان تماس تلفنی لذت بخش را از شما محروم کرده است‌ با این قابلیت به راحتی به وجد می آیید. 

تکنولوژی های شاخص سمعک ریساند

Rechargeable Battery 

شارژ مجدد سمعک برای بسیاری از کاربران چندان لذت بخس نبود اما پس از معرفی این تکنولوژی فرد می تواند بدون بیرون آوردن مجددا بکار خود ادامه دهد. 

IPhone Compatibility

کاربران گوشی های آیفون علاقمند هستند که با سمعک یک پل ارتباطی وجود داشته باشد. خبر خوب آنکه ریساند به این نیاز مشتریان پاسخ داده است و دیگر برای اشتراک فایل های صوتی، انجام مکالمات تلفنی و... دغدغه ای وجود نخواهند داشت. همچنین این قابلیت ها مدتی است برای گوشی های اندروید نیز فراهم شده است. 

App Control And Prsonalization 

ریساند ایمن ترین حالت را برای کاربران فراهم می کند. پس از معرفی این تکنولوژی، کاربر به راحتی می تواند ولوم، برنامه ها و... را متناسب با شرایط سازگار کند و برای حضور در محیط های مختلف چالشی نداشته باشد. 

Multi Mic 

از دیگر دلایل پر فروش بودن محصولات ریساند، وجود تکنولوژی است که فرد را برای حضور در محیط های پر سر و صدا نیز همراهی می کند‌.

TV Streamer 

تماشای تلویزیون پس از معرفی این قابلیت برای کم شنوایان در ایده آل ترین حالت ممکن صورت می گیرد. فرد این اختیار را دارد که به شکل بیسیم از طریق استرینینگ و به شکل دو گوشی برنامه های مورد نظر را پیگیری نماید. 

Online Remote Finetuning 

اگرچه ادیولوژیست همواره در جلسات نخست با تنظیم اولیه سختی استفاده از سمعک و مراحل اخت پذیری را کمرنگ می کند اما اگر فرد به هر دلیلی احساس کند نیاز به تنظیم مجدد است، این تکنولوژی شرایطی فراهم کرده است که نیاز به مراجعه حضوری نباشد. 

اگر مایلید با نحوه کار آن آشنا شوید باید بدانید قسمت درخواست ارسال با کمک برنامه Resound Smart 3D App صورت می گیرد و ادیولوژیست پیام مد نظر را از طریق نرم افزار Resound Smart Fit می بیند. به همین ترتیب شنوایی شناس با ارسال تنظیمات فرد را به روند قبل باز می گرداند.

Sound Detection

یکی از مشکلات کاربران سمعک، ناتوانی برای تمرکز بر یک صدای خاص است.‌ این تکنولوژی منحصر در سمعک Linx Quattro فرد را در روند تسهیل و اصلاح مشکلات شنیداری یاری می رساند. 

برند ریساند از سال ۱۹۴۳ تابه کنون همواره با تولید وسایل کمک شنیداری منحصر بفرد همگان را شگفت زده کرده است. اگر مایلید با سطح تکنولوژی ها و انواع مدل این برند خوش نام بیشتر آشنا شوید پیشنهاد می شود مطلب جامعی که در این باره تهیه و در وب سایت درج شده است را از دست ندهید.

روند تعمیر و تنظیم سمعک ریساند

اگرچه برند ریساند تمامی مراحل ساخت تا ارائه محصول از استاندارد های روز پیروی شده است اما مشاهده آسیب در سمعک ریساند نیز دور از انتظار نیست. 

برخی از مشکلات رایج آسیب زا در سمعک ریساند

تعمیر و تنظیم سمعک ریساند می بایست توسط متخصصانی زبده صورت گیرد تا هزینه دو چندانی به فرد تحمیل نشود باتوجه به اینکه تنوع محصولات ریساند بشدت بالاست و می بایست متناسب با امکانات و تکنولوژی شدت آسیب شناسایی شود و سپس برای تعمیر و یا تعویض قطعات اقدام کرد. هزینه تعمیرات یکسان نیست و وابسته به شدت عارضه ست.

کاهش صدا یا قطع کامل آن در سمعک ریساند 

برخی از کاربران فراموش می کنند که باتری سمعک را شارژ کنند که این عامل ممکن است به شکل اختلال صدا خود را نشان دهد اما عوامل دیگری همچون جرم گوش نیز ممکن است با انسداد خروجی رسیور این اتفاق را رقم زنند. نگران نباشید، نظافت بخش دهانه میکروفون و رسیور می تواند کمک کند بار دگر قدرتمند بشنوید. 

خیس شدن سمعک ریساند

رطوبت به سمعک آسیب جدی وارد می کند اما برای مشخص شدن شدت مشکل نیاز است اقداماتی را انجام دهید. بررسی ظاهری سمعک برای اطمینان از ورود رطوبت به تیوب سمعک و محل باتری پیشنهاد می شود. 

اگر مایلید با چنین اختلالی مواجه نشوید حتما قبل از شنا و استحمام سمعک را از گوش خود خارج و در محل ایمنی نگهداری کنید. البته کاربرد باد خنک سشوار می تواند رطوبت اضافه را برطرف کند. 

سوت زدن سمعک ریساند یا مشکل فیدبک

شاید کمی خنده دار برسد که فرد حتی پس از سال ها استفاده از سمعک نتواند قالب را به درستی در مجرا قرار دهد که این عارضه با فیدبک خود را نشان می دهد. کاربران دارای گوش های جرم ساز نیز بیشتر با این موارد درگیرند البته نباید احتمال بهم خوردن تنظیمات را در بروز چنین مشکلی از قلم انداخت.

خارج شدن سمعک ریساند از گوش

مدل های داخل گوشی سمعک به دلایل مختلف همچون تغییر مجرا ممکن است جابجا شوند و یا حتی خارج گردند می توانید با کمک ادیولوژیست این مشکل را برطرف کنید، چندان نگران کننده نیست.

مشاهده درد در گوش با کاربرد سمعک ریساند

فرآیند اخت پذیری سمعک در روز های نخست ممکن است کمی آزار دهنده باشد اما پس از مدتی فرد به آن عادت می کند. اگر احساس می کنید سمعک همچنان شما را آزار می دهد ممکن است به علت تجمع جرم درون گوش باشد. 

سخن آخر

متخصصان حاذق و توانمند می توانند در اندک زمانی مشکل سمعک ریساند را شناسایی کنند و با تعمیر و یا تعویض قطعات، عملکرد را همچون روز نخست برگردانند. فراموش نکنید حضور در کلینک های بی اعتبار ممکن است به آسیب همیشگی سمعک بیانجامد.

نمایش بازخورد های بیشتر

افزودن دیدگاه جدید

کاربر گرامی شماره تماس، ایمیل شما به هیچ عنوان روی وب سایت رادیوکودک نمایش داده نخواهد شد. اگر می خواهید نام شما نیز بصورت عمومی نمایش داده نشود از عبارت "ناشناس" استفاده نمائید. برای مشاهده بازخوردهای بیشتر در این قسمت کلیک کنید.