زندگی انسان با حس شنوایی گره خورده است. از نخستین روز هایی که متولد می شود با این حس بینظیر می تواند تجربه درک اصواتی همچون لالایی مادر داشته باشد و به هنگام مرگ شنیدن حتی پس از جدایی روح از جسم نیز فرد را همراهی می کند بنابراین اهمیت بازگشت این حس بسیار بالاست، بی جهت نیست که کمپانی های معتبری مانند استارکی همواره در تلاشند در ساخت سمعک های خود تکنولوژی های جدیدتری را رونمایی کنند.

معرفی کلی شرکت استارکی

شرکت استارکی در این سال های فعالیت از سال ۱۹۶۷ تا کنون توانسته بخوبی شعار بهتر شنیدن، بهتر زندگی کردن را اثبات کند‌. همواره این کمپانی معتبر با تولید نسل جدید محصولات منحصر به فرد در خدمت رسانی به جامعه مبتلایان کم شنوایی زبان زد عام و خاص بوده است.
 فاکتور هایی مانند تعداد باند ها و کانال های تعبیه شده در سمعک ها سبب شده شاهد تکنولوژی های متفاوتی در محصولات استارکی باشیم که از آن ها می توان به انواع مدل برای کاربران با سبک زندگی ساده، آرام، اجتماعی، فعال، پر مشغله و بسیار فعال اشاره کرد که ‌متناسب با شرایط بتوانند انتخاب شایسته ای داشته باشند.
 کم نیستند افرادی که از مشکلات شنوایی رنج می برند و اعتماد به نفس و عزت نفس آن ها نیز روز به روز کمرنگ تر می شود اما حال با استفاده از سمعک های نوین و مدرن استارکی دیگر دغدغه ای برای مراوده کلامی و ارتباطات جذاب وجود نخواهد داشت برگشت به روند طبیعی زندگی با سرعت بسیاری میسر می شود. 

علت بروز مشکلات کم شنوایی چیست؟

علاوه بر افزایش سن عوامل بسیاری در بروز عارضه کم شنوایی و شدت آن تاثیر گذارند. افرادی که همواره در محیط های شلوغ و پر سر و صدا حضور دارند شانس ابتلا بیشتر نیز می شود. 
مصرف خود سرانه و بیش از حد برخی از دارو ها مانند گروهی از آنتی بیوتیک ها نیز با اختلال در تعادل سبب افت شنوایی می شوند. 
همانطور که می دانید کم شنوایی ناگهانی نیز در اثر آسیب هایی بصورت یکباره بروز پیدا می کند و در کیفیت زندگی افراد درگیر تاثیر بسیاری می گذارد. 
درگیری با بیماری های قلبی، فشار خون بالا و دیابت نیز از دیگر عواملی هستند که سبب بروز کم شنوایی می شوند.
 اگرچه به نظر می رسد کم شنوایی مشکلی خاص تنها برای افراد میانسال است اما کودکان نیز ممکن است به دلایل مختلف مانند آبله مرغان، آنفولانزا، سرخک، اوریون و مشکلات مادر زادی با عارضه کم شنوایی دست و پنجه نرم کنند. 
باید علائم و شواهد کم شنوایی را جدی گرفت و به شنوایی سنج در زمان طلایی مراجعه کرد تا از پیشرفت این گروه از مشکلات جلوگیری شود.

منظور از سمعک هوشمند چیست؟

حتما شما نیز بیشتر اسم سمعک هوشمند به گوشتان رسیده و مایلید با خصوصیات آن آشنا شوید. شرکت های معتبر همچون زیمنس و استارکی برای این که سمعک کارایی مطلوبی داشته باشد پس از بررسی مکانیسم شنوایی طبیعی گوش انسان آن را به عنوان الگو برگزیده اند. 
بی جهت نیست که سمعک های هوشمند با کمک تکنولوژی های روز دنیا توانسته اند رنج و سختی کم شنوایی را برای افراد درگیر بشدت کاهش دهند و کمک کنند حتی در محیط های پر رفت و آمد نیز بصورت خارق العاده و باور نکردنی بشنوند. 
از دیگر خصوصیات منحصر به فرد این گروه سمعک ها، تشخیص عالی سیگنال های گفتاری است که با تقویت آن ها و حذف اصوات زمینه و همهمه حتی به افزایش اعتماد به نفس افراد نیز کمک شایانی کرده اند.
 امکانات جانبی بسیاری نیز در این وسیله شگفت انگیز بکار رفته است تا روند عادت پذیری به سمعک بسیار لذت بخش طی شود علاوه بر این که برگشت سلامتی شنوایی نیز  راحتر صورت می گیرد. 

خصوصیات سمعک هوشمند

برای این که بدانید کدام یک از سمعک ها در دسته هوشمند قرار می گیرند بد نیست با خصوصیات خاص و متمایز کننده آن ها آشنا شوید:
● حتما باید حداقل ۳ برنامه هوشمند و اتوماتیک برای تصحیح و اصلاح مشکلات شنوایی دارا باشد.
● در این گروه رمز گشایی از اصوات محیطی با سیستم های کاهنده نویز صورت می گیرد.
● در آنها برد وایرلس جهت وصل شدن به موبایل و وسایل دارای بلوتوث تعبیه می شود.
فراموش نکنید تمامی افراد کم شنوا نیاز ندارند که از سمعک های هوشمند با جدید ترین تکنولوژی بهره بگیرند. 
عواملی مانند سن، شغل، جنس در این تصمیم گیری موثر هستند و شنوایی شناس متناسب با شرایط فردی سمعک استانداردی را تجویز می کند.

بهترین نوع سمعک کدام است؟

کم شنوایی در تمامی افراد به یک شکل و بر اثر یک عامل بروز نمی کند. زمانی می توان از سمعک این وسیله قدرتمند کارایی مناسبی را شاهد بود که انتخاب شایسته ای صورت گیرد. 
خرید یک مدل سمعک برای یک کاربر ممکن است بهترین تجویز باشد ولی استفاده از آن برای فرد دیگری حتی رنج و سختی را نیز به ارمغان آورد.

دسته بندی سمعک ها بر اساس نحوه استفاده

سمعک ها از وسایل جدید و منحصر به فردی هستند که علاوه بر کاهش مشکلات شنوایی و مراقبت از سلامتی سبب شده اند زندگی میلیون ها انسان دوباره روح بگیرد. بد نیست بدانید بطور کلی سمعک ها را به دو گروه تقسیم بندی می کنند: سمعک های داخل گوشی و سمعک های پشت گوشی که هر کدام فارغ از برند تقسیم بندی های جزئی تری نیز دارند که در ادامه اشاره به آن ها می شود. 
● سمعک داخل گوشی
شرکت های معتبر  سازنده همچون استارکی، سمعک های داخل گوشی را معمولا به دو صورت IIC و CIC تولید و عرضه می کنند. افرادی که طراحی ظریف و خاص مد نظر آن هاست معمولا از ادیولوژیست می خواهند که از انواع IIC که ظاهری به اصطلاح نامرئی دارند برای آن ها تجویز شود. 
گروه سمعک های CIC در قسمت ابتدای مجرای گوش قرار می گیرند و چندان دیده نمی شوند.
سمعک های نامرئی با توجه به ظاهر خاص و عملکرد قدرتمند نظر افراد بسیاری را جلب کرده اند و بسیار محبوب هستند اما باید بدانید که این گروه بدون معایب نیز نیستند. 
ظاهر ظریف و کوچک آن اگرچه نگاه سایرین را به عارضه کم شنوایی جلب نمی کند اما کارایی شنیداری چندانی برای افراد مسن به همراه ندارد.
● سمعک های پشت گوشی
در انواع مدل سمعک های پشت گوشی ۳ گروه زیر تولید و ارائه می شوند که تجربه شنیدن با هر یک از آن ها متفاوت است.
● پشت گوشی با قالب استاندارد 
● پشت گوشی با سیم نازک
● سمعک های سوپر پاور
صنعت سمعک و برند های مطرح مانند استارکی همواره رضایت کاربران را مد نظر قرار می دهند و در تولید سمعک های پشت گوشی نیز در تلاشند که روز به روز کیفیت و ظرافت بیشتری را افراد تجربه کنند، علاوه بر این که روند تصحیح و اصلاح مشکلات شنیداری نیز بهتر صورت گیرد. 

چرا باید درمان مشکلات شنوایی را جدی گرفت؟

کم شنوایی مشکلی است که فقط اختصاص به افراد کهن سال ندارد متاسفانه روز به روز بر جامعه آماری کم شنوایانی که در سنین جوانی و نوجوانی قرار دارند افزوده می شود.
 کاهش شنوایی را باید جدی گرفت و نسبت به شرایطی که شانس ابتلا را چندین برابر می کند دقت داشت فراموش نکنید غفلت می تواند تبعات سنگینی به همراه داشته باشد. 
پرخاش، افسردگی، استرس و اضطراب تنها بخشی از مشکلاتی هستند که در سایه کم شنوایی بروز می یابند و رنج و سختی بسیاری را به روان فرد تحمیل می کنند. افراد کم شنوا به علت این نقص چندان مایل نیستند در جمع حتی خانواده و دوستان نزدیک صحبت کنند و اعتماد به نفس آن ها روز به روز کمتر می شود.
 در محیط کار نیز چندان رابطه موفقی با همکاران و مراجعه کنندگان نخواهند داشت. چکاب سالانه می تواند به تشخیص و درمان به موقع کم شنوایی کمک بسیاری کند.

شروع فعالیت سمعک استارکی از کجا آغاز شد؟

بیل آستین با تولید و عرضه سمعک های شگفت انگیز استارکی تحولی عظیم در این صنعت رقم زد. از سال ۱۹۷۱ تا به کنون سمعک های این برند پر آوازه همواره با استقبال بسیاری به فروش می رسند. 
کیفیت ساخت ویژه و طراحی خاص و ظریف توانسته اعتماد میلیون ها انسان کم شنوا را به این محصولات جلب کند به ویژه سمعک های داخل گوشی این برند که همواره جلوه بدیعی از علم، تخصص و تکنولوژی را به نمایش می گذارند و با قیمتی استثنایی در اختیار افراد قرار می گیرد تا بتوانند بهتر از اصوات محیطی رمز گشایی کنند و در زندگی شخصی و اجتماعی بدرخشند.

محصولات خاص استارکی

سال ۱۹۹۳ در صنعت تولیدات سمعک انقلابی رخ داد. برند استارکی نخستین سمعک کاملا داخل گوشی را تولید و عرضه کرد و نام آن را Tympanette نهاد. علاوه بر آن که این وسیله شگفت انگیز در کاهش افت شنوایی تاثیر شگرفی داشت، بعنوان کوچک ترین و معروف ترین سمعک نامرئی CIC نگاه شنوایی شناسان دنیا را نیز به خود جلب کرد. 
البته کمپانی استارکی به همینجا بسنده نکرد در سال ۲۰۱۰ نیز پس از تولید سمعک ساندلنز (Soundlens Synergy) در استراتژی های درمانی بعنوان یکی از محبوب ترین پیشنهادات بیماران انتخاب گشت تا بتوانند با علاقه از این وسیله بهره جویند و از افت شنوایی خلاص شوند.
 این برند همواره تمام تلاش خود را برای لذت بخش تر کردن زندگی افراد کم شنوا گذاشته است بی جهت نیست که خرید سمعک های داخل گوشی آن همواره با استقبال پر شوری مواجه می شوند. 
تلاش این کمپانی به تصاحب سهم بیشتر بازار سبب شد که هالو سمعک ساخته شده برای آیفون را نیز رونمایی کند البته پیش از این کمپانی ریساند با تولید سمعک لینکس این فرآیند را آغاز کرده بود. 
در ادامه به شاخص ترین محصولات استارکی اشاره می شود تا با خصوصیات منحصر به فرد آن ها بیشتر آشنا شوید و اگر شنوایی شناس به شما محصولی را توصیه کرد اطلاعاتی درباره آن داشته باشید: 

سمعک Livio Al

محبوبیت کمپانی استارکی بی ارتباط با تولید و عرضه محصولات خارق العاده آن نیست. سمعک Livio Al با خصوصیات منحصر به فردی که دارد آینه تمام‌ نمای شعار این برند است. کیفیت بالای صدا و استفاده از هوش مصنوعی جهت پیگیری فعالیت های سلامت بدن و مغز می تواند ادعای این کمپانی را نیز کامل تایید کند. 
تقاضای زیاد کاربران برای استفاده از این سمعک به علت داشتن حسگر های یکپارچه و هوش مصنوعی است که علاوه بر کاهش مشکلات افت شنوایی مزایای بسیاری نیز به همراه دارد. 
قبل از این ارزیابی فعالیت بدنی و سلامت شناختی چیزی فراتر از تصور افراد کم شنوا بود که گاه برای پذیرش سمعک های نسل قبل مقاومت می کردند. 
گوش تنها در شنوایی و تعادل بدن نقش ندارد بلکه می تواند برای آنالیز سلامت نیز بیش از مچ دست کارایی داشته باشد. این سمعک نیز از خصوصیات گوش بهره برده است تا ارزیابی دقیق تری نسبت به سلامت وجود داشته باشد.
برند استارکی از دو مدل آن ریک (RIC) و پشت گوشی (BTE) رونمایی کرده است. 
متخصصین شنوایی شناس برای افرادی که درگیر مشکلات شنوایی با شدت مختلف هستند علاوه بر افراد درگیر وز وز گوش می توانند آن را تجویز کنند تا تجربه دل نشینی از این وسیله شگفت انگیز فراهم شود. 
همانطور که اشاره شد در این سمعک از تکنولوژی ساخته شده برای آیفون نیز بهره گرفته شده تا افراد درگیر مشکلات شنوایی علاوه بر امکان اتصال به موبایل آیفون بتوانند کار هایی که قبلا برای آن ها به سختی میسر بود آسان انجام دهند و برای انجام امور روزمره مانند برقراری تماس و یا شنیدن موسیقی چالشی نداشته باشند.
برای کاربران اندرویدی نیز چاره ای اندیشیده شده است فقط می بایست جهت اشتراک صدا از Remote Microphone بهره گیرند. 
شاید اگر بدانید که کاربران پس از استفاده از اپلیکیشن Thrive تنها با این سمعک می توانند با افراد دیگری که به سایر زبان ها حرف می زنند مراوده کلامی داشته باشید بشدت تعجب کنید.

دیگر خصوصیات شاخص

طراحی سیستم Hearing Reality سبب شده افرادی که در محیط های شلوغ و پر سر و صدا حضور دائمی دارند بتوانند همچون افراد سالم کلام را بشنوند. تنظیم و ‌کنترل سمعک با اپلیکیشن Thrive به راحتی میسر است و دیگر چالشی وجود نخواهد داشت. 
همچنین وجود حسگر های یکپارچه مزیتی به این سمعک بخشیده که ارزیابی فعالیت های سلامتی بدن و مغز را نیز بطور دقیق انجام دهد. 
طراحی ظریف و جذاب علاوه بر داشتن امکان شارژ سبب شده استفاده از آن لذت بسیاری به همراه داشته باشد بی جهت نیست که سپری کردن اوقات فراغت با تماشای تلویزیون و شنیدن موسیقی به امری آسان و راحت تبدیل شده است. این سمعک می تواند به راحتی صدا ها را به شکل وایرلس منتقل کند.
کاربرد اپلیکیشن Thrive فرصتی شگفت انگیز به شخص می دهد که در موقعیت های متفاوت متناسب با اولویت ها بشنود. 
فرآیند عادت پذیری به سمعک معمولا زمان بر است اما با این نوع سمعک کاربران راحت و با کیفیت می شنوند علاوه بر اینکه  مجهز به سیستم ضد فیدبک است و افراد سخت پسند نیز رضایت بالایی دارند.
 اگر مایلید که تنها یک بار هزینه کنید و تا چندین سال نیاز به تعویض سمعک نداشته باشید، می توانید این نوع سمعک استارکی را خریداری کنید که علاوه بر داشتن سیستم محافظ رطوبت از نظر  جرم گوش  نیز دغدغه ای نخواهید داشت.
 وز وز گوش مشکلی بغرنج و تاثیر گذار بر روان فرد است. این سمعک برای این گروه نیز مزایای بیشماری به همراه دارد که بی ارتباط با داشتن تکنولوژی پیشرفته درمان وز وز چند منظوره نیست به آسانی با استفاده از برنامه Thrive می توان آن را کنترل کرد.

سمعک پیکاسو (Picasso) استارکی 

با سمعک پیکاسو دیگر خبری از انزوا و گوشه نشینی به علت کمبود اعتماد به نفس و درگیری با مشکلات شنیداری نیست. برند استارکی بر روی سمعک های پیکاسو سیستم پردازش گر نصب کرده علاوه بر این که وجود سیستم پیشرفته به ارتقا شگفت انگیز اصوات کلامی منجر می شود. 
این برند پر آوازه در این مدل از سمعک های خود سعی کرده است تمرکز را بر کیفیت بگذارد تا تمامی افراد با هر شرایط افت شنیداری، تجربه لذت بخشی داشته باشند.

سمعک نامرئی ساندلنز (Soundlens) استارکی

سمعک ساندلنز را می توان پرچم دار سمعک های نامرئی دانست که مجهز به فناوری های نوین هستند. از دیگر جذابیت های آن طراحی و ساخت متناسب با نیاز های فردی است. 
معمولا شنوایی شناس پس از مشاوره و غربالگری فرآیند قالب گیری و ساخت را توصیه می کند تا به شکل بسیار راحت در عمق مجرای گوش کاربر قرار گیرد. 
افرادی که مایل نیستند مشکل شنوایی آن ها با استفاده از سمعک مشخص شود می توانند این سمعک نامرئی جذاب با طراحی خاص را استفاده کنند. بی جهت نیست که کاربران بسیاری از سراسر جهان این سمعک را پسندیده و می خرند. 
استارکی نیز برای راحتی حال افراد درگیر کم شنوایی آن را به دو شکل هوشمند و هوشمند وایرلس تولید و عرضه کرده است علاوه بر این که قابلیت هایی مانند سیستم پردازشی جدید سینرژی، دو مدار تراکمی و سیستم عامل (acuity) پیشرفته را بر روی آن قرار داده است. 
البته شگفتی های این سمعک به همینجا ختم نمی شود، شاید اگر بدانید که با این سمعک کوچک و پیشرفته به راحتی می توانید به تلفن ثابت و تلویزیون نیز وصل شوید بر تعجب شما افزوده شود.

انواع تکنولوژی های سمعک ساندلنز

این کمپانی سمعک ساندلنز را با تکنولوژی های عالی i2400, پیشرفته i2000, استاندارد ۱۶۰۰  تولید و عرضه کرده است. 
همچنین دو نوع مدل از سمعک های ساندلنز وجود دارند که می توانید از بین آن ها دست به انتخاب بزنید. سمعک نامرئی هوشمند وایرلس دارای تکنولوژی عالی  i2400بوده و مزایای بسیاری را به کاربران ارزانی می دارند اما در مقابل سمعک های نامرئی هوشمند غیر وایرلس در سه شکل با تکنولوژی های متفاوت تولید شده اند.

سمعک Muse iU استارکی

این مدل سمعک استارکی با قابلیت های منحصر به فردی که فراهم کرده است لذت شنیداری بار دیگر به افراد برگردانده تا با اعتماد به نفس در جمع های شلوغ و پر سر و صدا نیز حضور یابند. 
از مهمترین مشخصه آن ها پلتفرم سینرژی است که از ویژگی های این پردازشگر می توان به فناوری ۴ هسته ای و وجود دو مدار تراکمی اشاره کرد. 
کیفیت بالای ارائه مرهون سطح خیره کننده شنید پذیری و بهینه سازی اصوات است. علاقمندان به موسیقی با این سمعک می توانند همچون گذشته اوقات فراغت خود را به شنیدن نغمه های دل انگیز سپری کنند. 
فرقی ندارد که شما در محیط های ساکت زندگی می کنید یا ناگزیر برای اشتغال در جمع های پر سر و صدا حضور دائمی دارید. با این مدل سمعک به راحتی از محدودیت ها عبور کنید.  از دیگر ویژگی های سینرژی می توان به برخورداری از تکنولوژی SYNC 900 اشاره کرد. 
افرادی که درگیر کم شنوایی یک طرفه هستند معمولا برای انتخاب سمعک ایده آل چالش بسیاری دارند اما سیستم جدید کراس یا Muse cros به کمک فناوری وایرلس رنج و سختی افت شنوایی را بشدت کاهش داده است. 
مزایای تکنولوژی وایرلس به همینجا محدود نیست بلکه با اشتراک اصوات از تلفن به هر دو گوش کمک کرده افراد درگیر دغدغه ای برای صحبت با تلفن نداشته باشند. 

تکنولوژی های مختلف سمعک Muse

این کمپانی معتبر ۵ سطح از تکنولوژی را در سمعک Museiq قرار داده است که شامل:
● عالی i2400 
● پیشرفته i2000 
● استاندارد i1600 
● پایین i1200 
● پایه i1000 

انواع مدل سمعک IQ Muse  کدامند؟

● سمعک ۳۱۲ Muse Mini BTE  استارکی
از مهمترین مشخصات این سمعک پشت گوشی وایرلسی ظرافت و طراحی خاص است البته اندازه خاص سبب نشده که از قدرت آن کاسته سود. 
از دیگر ویژگی های شاخص آن می توان به داشتن کلید اهرمی و مدار تلفن اشاره کرد علاوه بر این که با استفاده از باتری اندازه ۳۱۲ به بهبود حس شنیداری کمک شایانی می کند. 
● سمعک ۱۳  Muse BTE استارکی
این نوع سمعک نیز بصورت پشت گوشی طراحی و عرضه می شود. از خصوصیات منحصر به فرد آن می توان به داشتن کلید اهرمی و تله کویل اشاره کرد که فرد را برای حضور در محیط های مختلف بخوبی همراه می کند. همان طور که در اسم آن نیز مشخص است سایز باتری ۱۳ است. 
● سمعک Muse Micro RIC 312 tاستارکی
اگر به دنبال قدرت، ظاهر خاص، ظریف و جذاب هستید می توانید این نوع سمعک وایرلس را انتخاب کنید که برای کاهش وز وز گوش نیز از سوی درمانگران همواره جز تجویزات اول است. داشتن کلید فشاری و امکان شارژ در برخی از مدل ها بر جذابیت آن افزوده است. 
● سمعک Muse RIC 312 t استارکی
این مدل نیز همچون مدل های قبل علاوه بر قدرت بینظیر در تقویت و انتقال اصوات، اندازه ای بسیار کوچک دارد و در درمان وز وز گوش نیز نتایج بینظیری را به ثبت رسانده است.
 از دیگر مشخصات ظاهری می توان به باتری سایز ۱۳ و داشتن دکمه فشاری اشاره کرد. 
● سمعک نامرئی Muse CIC استارکی
اگر شما از افراد سخت پسند هستید و دوست ندارید که مشکل کم شنوایی با کاربرد سمعک مشاهده شود، این نوع وسیله الکترونیکی جذاب می تواند بصورت کاملا نامرئی به بهبود مشکلات شما کمک شایانی می کند. باتری آن سایز ۱۰ است و برای استفاده می بایست کامل داخل مجرا برود.
● سمعک داخل گوش Muse ITE استارکی
این مدل از سمعک نسبت به سمعک داخل مجرا اندازه بزرگتری دارد اما به منزله ضعف آن برای رمز گشایی اصوات نیست بلکه بسیار کارآمد بوده و با داشتن تله کویل و باتری سایز ۱۳ پشتیبانی قدرتمندی از حس شنیداری صورت می دهد.

سمعک ۲ HALO استارکی

این نوع سمعک را می توان پرچم دار سمعک وایرلس برند پر آوازه استارکی دانست که وجود پردازشگر سینرژی قابلیتی خارق العاده به آن بخشیده است. 
شما نیز اگر بدانید که این فناوری توانسته به طرز باور نکردنی اصوات زمینه و همهمه را کاهش دهد شگفت زده می شوید بی جهت نیست که کاربران پس از استفاده از این نوع سمعک استاندارد استارکی تجربه خود را به این صورت بیان کرده اند که کلام و گفتار دیگران و حتی خود شخص به طبیعی ترین شکل ممکن شنیده می شود. 
از دیگر مزایای این نوع سمعک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
● امکان وصل شدن به تلفن همراه اپل و اندروید  
● استفاده راحت و بدون دردسر در کنار وجود تکنولوژی Trulink
● وجود پردازشگر بیسیم GHZ 2/4 جهت برقراری اتصال به آیفون، آی پد، آی پاد و اپل واچ 
● دریافت صدای تلویزیون و موسیقی در مطلوب ترین شکل ممکن
همان طور که قبلا نیز اشاره گردید مهمترین مشخصه پردازشگر سینرژی، برخورداری از تکنولوژی  SYNC900 بوده که به آن مزایای بیشماری افزوده است.
 پس از معرفی این نوع  گروهی که با کم شنوایی یک طرفه دست و پنجه نرم می کردند نیز توانستند با این سمعک مدرن و جذاب لذت بدیعی را از شنیدن دوباره درک کنند علاوه بر این که در طی جریان عادت پذیری نیز ارتباط تلفنی در بهترین حالت صورت می گیرد. 
استارکی سمعک ۲ HELO  را در سه سطح تکنولوژی تولید و عرضه کرده است که می توان موارد زیر را نام برد:  
● عالی i2400 
● پیشرفته i2000 
● استاندارد i1600 
البته نباید از قلم انداخت که تفاوت اندازه باتری نیز سبب شده که در بازار دو مدل از آن موجود باشد.
● سمعک Halo 2 RIC 13  استارکی
علاوه بر وجود تکنولوژی وایرلس، ظرافت طراحی نگاه کاربران بسیاری را به این مدل از سمعک جلب کرده است. اگر با مشکل وز وز گوش نیز دست و پنجه نرم می کنید می توانید از قدرت منحصر به فرد آن بهره گیرید و شاهد کاهش مشکلات شنوایی باشید. داشتن دکمه فشاری و باتری سایز ۱۳ از دیگر خصوصیات خاص آن است. 
● سمعک Halo 2 RIC 312 استارکی
علاقمندان به سمعک های نامرئی می توانند از این مدل سمعک نوین و خارق العاده استفاده کنند که برای آیفون ساخته شده است. 
از دیگر ویژگی های این مدل سمعک خصوصیات نوین و جدید است که اگرچه به ظاهر کوچک و باریک آن نمی خورد اما عملکرد خیره کننده ای در بهبود قدرت شنیداری دارد که توانسته در بین افراد درگیر با وز وز گوش نیز محبوبیت بالایی کسب کند. از دیگر مشخصات آن می توان به وجود دکمه فشاری و باتری با اندازه ۳۱۲ اشاره کرد.
چرا خرید سمعک استارکی مقرون به صرفه است؟
سمعک از کالا های پزشکی نسبتا گران قیمت است که افراد برای انتخاب و سازگاری با آن به زیبایی ظاهری اهمیت بالایی می دهند. استارکی از معتبر ترین کمپانی های سازنده است که با رونمایی از مدل های نامرئی و طراحی ظریف همواره یک سر و گردن از سایر رقبا بالاتر است.

قیمت سمعک استارکی 

در بازار ایران قیمت تمامی اقلام همواره تغییر می کند. برای اطلاع از قیمت دقیق می بایست به کلینیک های معتبر مراجعه کرد اما بسته به سطح تکنولوژی و برند سمعک قیمت در بازه چند صد هزار تومان تا چند میلیون تومان متغییر است. مطمئنا افرادی که علاقه دارند سمعک های استارکی با تکنولوژی های روز دنیا و امکانات جانبی بهره ببرند، می بایست مبالغ بیشتری را نیز کنار بگذارند علاوه بر این که سمعک هایی در اندازه کوچک تر و نامرئی نیز خود در سطح لیست گران قیمت ها قرار دارند. 

نحوه نظافت سمعک استارکی

سمعک ها در گروه کالا های پزشکی تقریبا گران قیمتی هستند که برای استفاده لذت بخش و با کیفیت می بایست به شرایط نگهداری دقت داشته باشید اما عوامل مختلفی بر طول عمر آن تاثیر گذارند. از جمله می توان به برند سمعک، مدت زمان کاربرد، ساختار خاص بدنی شخص، شدت پیشرفت مشکلات شنوایی اشاره کرد.
برای نظافت سمعک حتما نکات اصولی را از ادیولوژیست بپرسید تا علاوه بر افزایش طول عمر به پیشرفت کم شنوایی شما نیز منجر نشود.
● تمیز کردن سمعک با پارچه خشک و بدون پرز توصیه اغلب کارشناسان است.
● تعویض به موقع فیلتر سمعک های داخل گوشی را نیز باید جدی بگیرید.
● اگر قصد دارید که سمعک پشت گوشی خود را نظافت کنید حتما پس از استفاده از الکل و آب تا زمانی که خشک نشده آن را بهتر است استفاده نکنید.

طول عمر سمعک ها چگونه است؟

برای خرید کالای پزشکی به ویژه سمعک می بایست پس از غربالگری و معاینه ادیولوژیست اقدام کرد اما باید بدانید حتی  برترین سمعک های روز دنیا مانند استارکی نیز طول عمر خاص و مشخصی دارند بطوری که معمولا برای سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی از ۳ تا ۶ سال را می بایست در نظر بگیرید. 
مطمئنا مراقبت و استفاده درست به کارایی و بازدهی طولانی مدت می انجامد اما گروهی زودتر سمعک خود را از دست می دهند و به ناچار برای داشتن ارتباطات غیر کلامی و کلامی موثر هزینه دوباره ای را باید بپردازند.

سخن آخر

فراموش نکنید کم شنوایی عارضه ای است که می تواند بر کیفیت زندگی تاثیر بسیاری داشته باشد. هر گونه تاخیر و بی توجهی به درمان عوارض جبران ناپذیری را نیز به ارمغان می آورد. 
فاصله کوتاه بین بروز کم شنوایی و استفاده از سمعک شانس برگشت سلامتی را دو چندان می کند به ویژه اگر کودک شواهدی از افت شنوایی را نشان می دهد حتما باید او را به پاتولوژیست شنوایی شناس ارجاع داد تا پشیمانی به بار نیاید.

نمایش بازخورد های بیشتر

افزودن دیدگاه جدید

کاربر گرامی شماره تماس، ایمیل شما به هیچ عنوان روی وب سایت رادیوکودک نمایش داده نخواهد شد. اگر می خواهید نام شما نیز بصورت عمومی نمایش داده نشود از عبارت "ناشناس" استفاده نمائید. برای مشاهده بازخوردهای بیشتر در این قسمت کلیک کنید.