کاهش شنوایی بر سلامت روان، روابط اجتماعی و شغل فرد تاثیر مستقیم دارد. بسیاری از افراد مبتلا به دلیل ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران دچار افت اعتماد بنفس می شوند که انزوا و گوشه گیری در سایه آن پدید می آید. اگر شما نیز با مشکلات کم شنوایی دست و پنجه نرم می کنید و هنوز برای دریافت راهکار های درمانی همچون سمعک مراجعه نکرده اید، می بایست نکاتی را رعایت کنید تا در مراودات خود با چالشی جدی مواجه نشوید. سمعک استارکی از برندهای استاندارد است که تاثیر بسیاری بر رمزگشایی قدرتمند اصوات دارد با ما در این مطلب همراه باشید تا نکات شاخص تعمیر و تنظیم سمعک استارکی - لوازم جانبی سمعک استارکی را نیز بدانید.

شیوع روزافزون مشکلات شنوایی

امروزه مشکلات شنوایی فقط محدود به گروه میانسال نیستند بلکه ممکن است در هر سنی پدید آیند و متاسفانه شیوع بیش از آن است که تصور می کنید. 

طبق آمار کانادا این سومین مشکل بهداشتی در این کشور مدرنیته است. کاهش شنوایی درمان نشده می تواند بر توانایی های شما و در درک گفتار تاثیر منفی بگذارد و پیامد های جبران ناپذیری در ابعاد اجتماعی و عاطفی بر جای بگذارد اما یک خبر خوب، کم شنوایی امروزه به راحتی درمان می شود و می بایست شما بدانید تنها نیستید و میلیون ها کاربر توانسته اند با وسایل کمک شنیداری اوضاع خود را کنترل کنند:

  • از مشکل کم شنوایی خود خجالت نکشید و این عارضه را به اطرافیان بگویید. 
  • از دیگران بخواهید که واضح و رسا حرف بزنند‌. 
  • به آن ها آموزش بدهید که قبل از شروع صحبت توجه شما را جلب کنند. 
  • نگران نباشید امروزه پیشرفت علم شرایطی مهیا کرده است که علاوه بر تعیین آسیب شنوایی می توان از راهکار های موثر درمانی بهره برد و به روز های سلامت شنیداری بازگشت. 

عوامل اصلی بروز کم شنوایی

  1. کاهش شنوایی مرتبط به سن در بزرگسالان (پیر گوشی)
  2. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض سر و صدای زیاد
  3. عفونت گوش، ضربه یا بیماری درمان نشده در گوش
  4. آسیب به عصب شنوایی
  5. مصرف دارو های خاص

علائم کاهش شنوایی کدامند

کاهش شنوایی می تواند با شدت های مختلف در هر زمان گریبان گیر فرد شود. ممکن است این روند ناگهانی خود را نشان دهد و یا بروز علائم به شکل تدریجی دریافت راهکارهای درمانی موثر را به تعویق بیندازد. 

هر گاه چند نشانه را مشاهده کرده اید زنگ خطر هشدار دهنده به صدا درآمده است و نیاز است جلسات مشاوره ای با ادیولوژیست ترتیب دهید مانند:

برای شنیدن کلام دیگران در محیط های پر سر و صدا مانند رستوران، مراکز خرید، سالن های ورزشی و سینما مشکل جدی دارید.

  • شما همواره احساس می کنید مردم در حال غر زدن هستند.
  • برای درک مکالمه از طریق تلفن همراه چالشی عظیم دارید.
  • خانواده، دوستان و همکاران همواره باید جملات و کلمات خود را تکرار کنند.
  • وقتی نمی توانید چهره شخصی را ببینید یا در اتاق دیگر هستید در شنیدن مشکل دارید.
  • در گوش خود صدای زنگ، وز وز یا خش خش می شنوید.
  • پس از حضور در محیط های اجتماعی و شلوغ بشدت خسته می شوید.
  • به دلیل چالش در روابط نمی توانید در موقعیت های اجتماعی حضور پررنگی داشته باشید.

با باور های غلط درباره مشکلات شنوایی بیشتر آشنا شوید

افرادی که تاکنون تجربه خاصی از کاربرد سمعک ندارند مایلند باور های غلط را بشناسند تا تصمیم درستی بگیرند. در ادامه به چند مورد اشاره شده است:

  • باور غلط۱: عارضه کم شنوایی شیوع بالایی ندارد.
  • واقعیت۱: کم شنوایی روز به روز گریبان گیر افراد بیشتری می شود. شاید تعجب کنید که ۱۰ درصد از کل افراد و حدود ۴۰ درصد جامعه میانسالان بالای ۵۰ سال از کم شنوایی رنج می برند‌.
  • باور غلط۲: کم شنوایی فقط در افراد مسن به وجود می آید.
  • واقعیت۲: بسیاری از افرادی که کم شنوا هستند سنی کمتر از ۶۵ سال دارند. 
  • باور غلط۳: استفاده از سمعک مشخص است و ظاهر بزرگ و زشتی دارد.
  • واقعیت۳: برند های مختلف سمعک مدل هایی را طراحی کرده اند که علاوه بر ظاهر تقریبا نامرئی و ظریف، کارایی خیره کننده ای در انتقال اصوات دارند.
  • باور غلط۴: استفاده از سمعک آزار دهنده است و همواره صدای بوق شنیده می شود.
  • واقعیت۴: اگرچه نسل قبل سمعک ها این ضعف را داشتند اما فناوری های امروزی سبب شده چالشی در این زمینه به وجود نیاید.
  • باور غلط۵: مشکلات شنوایی فقط بر این حس ارزنده تاثیر گذارند.
  • واقعیت۵: اگرچه کم شنوایی مشکل چندان جدی نیست اما پیامد های منفی را در سطوح مختلف زندگی دارد بطوری که فرد علاوه بر انرژی زیادی که می بایست برای درک درست کلام صرف کند، مراودات معمول با عزیزان، خانواده، دوستان و همکاران نیز به بهترین شکل صورت نمی گرفت.

سمعک چگونه کار می کند

سمعک یک وسیله الکترونیکی مجهز به باتری است که مهمترین نقش آن بهبود قدرت شنوایی ست. اگرچه مدل های جدید در اندازه های کوچک عرضه می شوند اما می توانند زندگی افراد درگیر را متحول کنند. نحوه کار سمعک ها وابسته به سه جزء اصلی است:

  • میکروفون: صدای اطراف را بلند می کند.
  • تقویت کننده: همانطور که از اسم آن مشخص است با تقویت اصوات چالش ناشنوایی را کمرنگ می کند.
  • گیرنده: وظیفه انتقال اصوات تقویت شده را به گوش فرد بر عهده دارد.

سمعک استارکی و کاهش مشکلات شنوایی

سمعک از وسایل کمک شنیداری محبوبی است که طراحی و تولید آن با این هدف صورت گرفته که بهبود قدرت شنوایی صورت گیرد و فرد بتواند متناسب با سبک زندگی در درک گفتاری نتایج خیره کننده ای را شاهد باشد. 

سمعک را می توان کالای پزشکی هوشمند و مقرون بصرفه ای دانست که کمک می کند بار دگر به دنیای پیرامون متصل شد. سمعک استارکی بعنوان یکی از نوآوران این صنعت کمک کرده است میلیون ها انسان کم شنوا در سراسر دنیا کیفیت زندگی مطلوب خود را بار دگر تجربه کنند و مراوده اثر بخشی با خانواده، دوستان و همکاران داشته باشند. 

دلایل محبوبیت روزافزون سمعک استارکی

پس از معرفی محصولات کارآمد کمک شنیداری برند استارکی تقاضای روز افزونی صورت گرفت بی جهت نیست که از سال ۱۹۶۷ تابه کنون توانسته جوابگوی نیاز های شنیداری افراد مختلف باشد. 

تعهدات بالای کاری و کیفیت ساخت منحصر بفرد سبب شده افراد همواره به رسایی صدا و راحتی شنیداری اذعان کنند. این متخصصان کار بلد به علت مهارت و تجربه همواره تحول عظیمی را در صنعت سمعک رقم زده اند. 

شگفتانه محصولات استارکی را می توان سمعک نامرئی دانست که تجربه شنیداری منحصر بفردی را به ارمغان آورده است علاوه بر آنکه ظاهر بسیار پنهانی دارد. اگر مایلید با محصولات متنوع استارکی آشنا شوید و بدانید چرا لقب شاهکار تولیدات کمک شنیداری را یدک می کشند، توصیه می شود مطالب قبلی را که درباره انواع مدل و تکنولوژی های منحصر بفرد استارکی است از دست ندهید.

محصولات شاخص سمعک استارکی

اگرچه شرکت اصلی استارکی در مینه سوتای آمریکا آغاز بکار کرد اما حال در جای جای دنیا نمایندگی های فعال دارد تا کاربران بدون دغدغه بتوانند از رمزگشایی اصوات بهره ببرند و پشتیبانی قدرتمند خدمات رسانی را تجربه کنند. 

مهمترین ویژگی محصولات سمعک استارکی داشتن فناوری های روز دنیا است که سبب شده این برند پر آوازه یک سر و گردن از سایرین بالاتر باشد. 

متاسفانه وز وز گوش مشکل شایعی است که گریبان گیر افراد زیادی شده است. شرکت استارکی درمان این عارضه را نیز از قلم نینداخته است و محصولات متنوعی را طراحی و تولید کرده است تا افراد با این تکنولوژی های اعجاب انگیز بتوانند بار دگر خوب بشنوند.

از شاخص ترین محصولات استارکی می توان گروه های مختلف سری Z محصولات Halo، سمعک های Soundlens و سمعک های XINO نام برد که هر یک متناسب با شرایط فرد امکانات منحصر بفردی را فراهم می کنند و سبب شده اند همدم روز های سخت کاربران باشند. 

تکنولوژی های خاص سمعک استارکی

افراد متناسب با پارامترهایی همچون نوع کم شنوایی و شدت آن، سن، سبک زندگی و بودجه می توانند از بین برند های مختلف مدل مناسب را خریداری کنند. استارکی بعنوان یکی از شرکت های تولید کننده سمعک جز مارک های برتر محسوب می شود که همواره جدید ترین فناوری را عرضه می کند‌، بی جهت نیست که روز به روز بر طرفداران آن افزوده می شود.

Acuity Lmmersion Directionlity

حضور در محیط های مختلف برای افراد درگیر کم شنوایی چندان میسر نیست اما این تکنولوژی سبب شده فرد بدون آشفتگی بتواند سرنخ های اصوات محیطی را بشنود و حتی در محیط های پر رفت و آمد نیز تجربه شنیداری باور نکردنی داشته باشد.

Rechargeable Battery

مدل های سمعک Livio و Muse iQ مجهز به این امکان خارق العاده هستند تا دیگر چالشی برای تعویض باتری وجود نداشته باشد. شارژ سریع و بدون دردسر رویایی است که با معرفی باتری های لیتیومی صورت گرفته است.

Apple Compatibility

سمعک های Livio از این فناوری برخوردارند تا رنج و سختی اتصال به گوشی های آیفون برطرف شود علاوه بر اینکه مزایای بیشماری همچون تغییر ولوم و برنامه های سمعک را نیز فراهم کرده است.

Sound Streaming

شاید خوش بین ترین کاربر سمعک نیز روزی فکرش را نمی کرد یک قابلیت به سمعک های استارکی اضافه شود که به راحتی بتوانند به تفریحات سالمی همچون تماشای تلویزیون و شنیدن موسیقی بپردازند علاوه بر اینکه با اطرافیان خود مکالمه تلفنی مهیجی داشته باشند. 

این قابلیت ها منعکس کننده قدرت استارکی است که سبب شده افراد درگیر با شدت عارضه های وسیع نیز دلی قرص داشته باشند.

با لوازم جانبی سمعک استارکی بیشتر آشنا شوید

خرید سمعک راهکاری استاندارد و مطمئن است تا افراد با هر سطح از چالش شنیداری تجربه حضور پررنگ در محیط های مختلف را داشته باشند. بهبود کیفیت زندگی افراد کم شنوا از اصلی ترین اهداف برند استارکی است که در این سال های فعالیت بخوبی توانسته به آن دست یابد. 

در ادامه به شاخص ترین لوازم جانبی سمعک استارکی اشاره می شود که بی ارتباط با داشتن تجهیزات مدرن، ابزارآلات پیشرفته و دانش متخصصان این کمپانی نیست که همواره محصولاتی در سطح استاندارد های روز دنیا تولید و عرضه می کند.

Surflink Mobile

افت شنوایی سبب شده ارتباطات تلفنی نیز در سایه آن کیفیت چندانی نداشته باشند. کاربرد این ابزار کمک می کند علاوه بر پشتیبانی قدرتمند از گفتگو های تلفنی بتوان با دیگر وسایل نیز ارتباط داشت که به دلیل وجود قابلیت هایی همچون مدیااستریمر، ریمو کنترل سمعک و... است. 

تولید و عرضه این وسیله بصورت هنزفری صورت گرفته است که دارای قطعه ای با نقش میکروفون است تا شخص مخاطب صدا را به راحتی بشنود. 

علاوه بر آن طراحی رسیور به فرد کمک می کند تسهیل و اصلاح مشکلات شنوایی را در مکالمات با رنج و سختی همراه نباشد البته شگفتانه های این سمعک به همینجا ختم‌ نمی شود. شخص حتی قادر است مکالمات خود را در محیط های پر سر و صدا نیز پیگیری کند. 

اگر همواره در جلسات کاری و کلاس های آموزشی چالشی جدی داشته اید استارکی با ادغام علم و تکنولوژی به شما ابزاری ارائه کرده است تا در درک آوای دیگران موفق ظاهر شوید. 

Surflink Media 

علاقمندان به برنامه های تلویزیونی، رادیویی و شنیدن موسیقی با این اکسسوری نه تنها صدا را واضح و شفاف می شنوند بلکه استفاده از این قابلیت فرد را به وجد می آورد. 

امکانات روز افزونی در سمعک های استارکی در حال رونمایی هستند که تفاوت فاحشی را با دیگر برند ها اثبات می کند. از دیگر مشخصات این ابزار می توان به امکان ارتباط چندین کاربر سمعک اشاره کرد بی جهت نیست که در مراکز آموزش و مدارس با محبوبیت بالایی مواجه شده است تا دغدغه ای برای ارتباط وجود نداشته باشد. 

تنظیم دقیق صدا و عدم وابستگی به رابط در استقبال از این لوازم جانبی بی تاثیر نبوده است البته نباید ظاهر خاص و ظریف آن را از قلم انداخت که افراد سخت پسند را نیز مجاب به استفاده می کند. 

Surflink Remote

تنظیم دقیق سمعک برای گروهی از کم شنوایان چندان ساده نیست. این اکسسوری نه تنها این رنج و سختی را کاهش می دهد بلکه افراد درگیر کم شنوایی خفیف تا شدید می توانند از قابلیت هایی همچون کنترل حافظه و تنظیم ولوم متناسب با محیط بهره ببرند. 

Surflink Programmer

زندگی مدرنیته امروزی با شلوغی های همیشگی، فرد درگیر کم شنوایی را گاه آزار می دهد اما پس از معرفی از این ابزار که مجهز به تکنولوژی Iris است کاربران به راحتی می توانند شاهد انعطاف بالا و سرعت تطبیق بالا با برنامه ریزی وایرلس باشند‌. البته نباید ویژگی اتصال به کامپیوتر را از قلم انداخت علاوه بر اینکه امکان استفاده بشدت راحت است.

اهمیت تعمیر و تنظیم سمعک استارکی

تعمیر و تنظیم سمعک استارکی کمک می کند عوامل آسیب رسان شناسایی شوند و بار دگر عملکرد این وسیله به روز اول بازگردد. رطوبت، جرم گوش، ضربه از معمول ترین عوامل آسیب زا شناخته می شوند‌. 

بد نیست بدانید که از شایع ترین علتی که افراد برای تعمیر و تنظیم سمعک استارکی مراجعه می کنند، آسیب به باتری سمعک است اما ادیولوژیست در جلسه نخست تنظیمات اولیه را توضیح می دهد تا بتوانید پس از اتمام باتری مدل های منطبق را بکار ببرید. 

شاید برایتان جالب باشد که بدانید رطوبت و چربی های اندک نیز به سلامت باتری آسیب می زند. اگر می خواهید در مدت استفاده از سمعک چالشی جدی در زمینه باتری نداشته باشید، قبل از استفاده نظافت دست ها را جدی بگیرید رطوبت می تواند باعث خرابی این قطعه مهم شود. 

کانال گوش با فیزیولوژی خاص ممکن است در سلامت سمعک اختلال ایجاد کند علاوه بر آن پارامتر هایی همچون افزایش وزن، بالا رفتن سن و ابتلا به بیماری های مختلف حتی می تواند کانال گوش شما را دچار تغییراتی کند که در اینصورت آسیب به سمعک دور از انتظار نیست. چنین مشکلاتی معمولا با شواهدی همچون شنیدن صدای سوت و فیدبک قابل تشخیص هستند‌. ادیولوژیست می تواند کمک کند این آسیب ها به حداقل برسند و هزینه چندانی به شما تحمیل نشود. 

برخورداری از فناوری های نوین برخی از کاربران را به این اشتباه می اندازد که نیاز به نگهداری خاصی نیست اما در نسل پرچم دار سمعک های استانداردی همچون استارکی نیز می بایست اقدامات نگهداری را جدی گرفت. 

جرم گوش، رطوبت، ضربه و یا دستکاری توسط کودکان می تواند پیامد های جدی را در سمعک ایجاد کند که حتی با تعویض قطعات نیز سمعک به درستی کار کند. 

سمعک استارکی تا چند سال می تواند عملکرد مطلوبی داشته باشد

نسل جدید سمعک ها مجهز به فناوری های منحصر بفردی هستند که سبب شده علاوه بر شنیدن با کیفیت از قابلیت های دیگری نیز بهره ببرند. سمعک ها معمولا ۵ تا ۷ سال عمر مفید دارند که می توان با رعایت شرایط ایمنی و نگهداری شاهد تسهیل و اصلاح مشکلات شنیداری به شکل قدرتمند بود.

رایج ترین مشکلات و تعمیر و تنظیم سمعک استارکی 

مشکل در باتری

نقش باتری با کارایی سمعک گره خورده است. امروزه نسل جدید باتری ها قابلیت شارژ آسانی دارند و فرد را تا ساعات متمادی همراهی می کنند اما می بایست در زمان استفاده نحوه قرار گیری را چک کنید تا سمعک بتواند اصوات را به درستی رمزگشایی کند. 

برخی از کاربران که چندان با سمعک آشنا نیستند در ابتدا ممکن است تعویض باتری را از یاد ببرند. قبل از اینکه به ادیولوژیست مراجعه کنید از سلامت باتری اطمینان حاصل کنید.

آسیب به لوله قالب

سمعک های پشت گوشی از مدل های نسبتا محبوب به ویژه در گروه میانسال محسوب می شوند که گاه در قسمت لوله قالب چالش هایی به وجود می آید. نظافت منظم کمک می کند بار دیگر فرد خوب بشنود. 

آسیب به فیلتر سمعک های داخل گوشی

مدل داخل گوشی از سمعک ها به شکل اجتناب پذیری در تماس با جرم گوش هستند که سبب می شود فیلتر مسدود شود. تعویض این قطعه در اندک زمانی صورت می گیرد. 

تنظیم سمعک

اگرچه در جلسات نخست مشاوره ای ادیولوژیست تنظیم سمعک را صورت می دهد اما به دلایل مختلف ممکن است مشکلاتی به وجود آید. نگران نباشید تنظیم مجدد ساده است. 

مشکل در صدای سمعک

گاه علی رغم برخورداری سمعک از فناوری روز نمی توان قدرتمند شنید. ادیولوژیست با بررسی سخت افزار می تواند کمک کند که فرد خوب بشنود.

نکات نگهداری سمعک استارکی

خرید سمعک سرمایه گذاری برای سلامت است بنابراین نیاز است که با شرایط نگهداری و تمیز کردن آن آشنا شوید:

نگهداری سمعک بعنوان یک وسیله کمک شنیداری نسبتا گران قیمت باید با اصول خاصی رعایت شود در غیر اینصورت هزینه مضاعفی به شما تحمیل می شود. 

تمیز نگه داشتن سمعک به طول عمر مفید آن کمک شایانی می کند. امروزه جعبه های مخصوصی برای نگهداری تولید و عرضه شده اند علاوه بر اینکه کمک می کنند از دسترس کودکان نیز دور بمانند. 

تمیز کردن سمعک بسیار مهم است اما نیاز به مقدمات خاصی نیست، برس یا مسواک می تواند آلودگی ها به ویژه جرم گوش را از سطوح پاک کند تا فرد خوب بشنود.

 داخل مجاری گوش شما همواره جرم وجود دارد نظافت منظم کمک می کند از تعمیر و تنظیم مجدد در امان بمانید علاوه بر اینکه طول عمر مفید آن را افزایش می دهید. 

آیا می دانید رطوبت می تواند از دلایل اصلی اختلال در عملکرد سمعک باشد شما می توانید با مراقبت درست شاهد عملکرد بهینه این کالای نسبتا گران قیمت باشید. 

در ادامه به چند راهکار ساده اشاره می شود تا با چالشی مواجه نشوید: 

  • قبل از دست زدن به سمعک دستان خود را همواره خشک کنید.
  • نگهداری سمعک در مکان خشک و دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی بسیار مهم است.
  • وقتی از سمعک استفاده نمی کنید بهتر است آن را خاموش کنید.
  • جای باتری را بصورت مداوم تمیز کنید تا جرم گوش و یا دیگر آلودگی ها آسیبی به این قسمت نرسانند.
  • تعویض فیلتر ها کمک می کند بر کیفیت صدا تاثیر منفی نگذارد.
  • برای آموزش نحوه نظافت در جلسات مشاوره ای سوالات خود را با ادیولوژیست مطرح کنید.
  • هنگام شنا و یا استحمام سمعک را از گوش خارج کنید.
  • در صورت برخورد رطوبت استفاده از سشوار راهکاری بدون ضرر است. 

سخن آخر

پیشنهاد می شود فارغ از مدل سمعک، در مراقبت از این وسیله کمک شنیداری با اهمیت دقت لازم را داشته باشید. استفاده از دستگاه رطوبت گیر و یا قرص های رطوبت گیر در جعبه نگهداری می تواند به حفظ سلامت این وسیله کمک کند. 

نظافت مرتب با زدودن آلودگی ها ریسک آسیب پذیری را به حداقل می رساند. گرما و نور شدید می تواند آسیب شدیدی را به همراه داشته باشد به یاد داشته باشید که قبل از حمام و یا شنا سمعک را در جای مطمئن قرار دهید. 

 

نمایش بازخورد های بیشتر

افزودن دیدگاه جدید

کاربر گرامی شماره تماس، ایمیل شما به هیچ عنوان روی وب سایت رادیوکودک نمایش داده نخواهد شد. اگر می خواهید نام شما نیز بصورت عمومی نمایش داده نشود از عبارت "ناشناس" استفاده نمائید. برای مشاهده بازخوردهای بیشتر در این قسمت کلیک کنید.