کمپانی سونیک یک کمپانی آمریکایی است که اولین سمعک تمام دیجیتال خود را درسال ۱۹۹۸ تولید کرد. در حال حاضر سمعک های سونیک با اشکال مختلف با جدیدترین تکنولوژی روز دنیا ساخته می شوند. ۴ ویژگی اصلی سمعک های سونیک صدای طبیعی ، درک گفتار در محیط های شلوغ ، ظاهر زیبا وخاص و سادگی در تمام ابعاد است. شرکت سونیک در تلاش است تا با استفاده از جدید ترین تکنولوژی های دنیا صدایی طبیعی و با کیفیت به کاربران خود ارائه دهد. 
سمعک های سونیک با توجه به تکنولوژی ساخت آن  به ۵ گروه  از سطح ۱۰۰ تا ۲۰ تقسیم شده اند. با تکنولوژی و ویژگی های سطوح  بالاتر شما می توانید شنوایی بهتر و متناسب با سبک زندگی خود داشته باشید. جدیدترین پلتفرم کمپانی سونیک که در سال ۲۰۱۹ معرفی شده است پلتفرم Sound DNA است. محصولاتی که از این پلتفرم استفاده می کنند بهینه سازی شده اند تا کاربر گفتار و صدای زندگی را بهتر بشنود. سایر ویژگی های این پلتفرم کاهش فیدبک و نویز و امکان برقراری ارتباط وایرلس سریع و مستقیم است. این پلتفرم مجموعه ای تکن ولوژی های هوشمند ، خودکار و تطبیق پذیر را با هم ترکیب کرده است تا کاربران صدایی طبیعی و واضح را تجربه کنند.برخی از ویژگی های برجسته این پلتفرم به شرح زیر است:

انتقال فرکانس (Frequency Transfer)

این ویژگی با انتقال صدا های فرکانس بالا به نواحی فرکانس پایین به افرادی که در فرکانس های بالا شنوایی کمتری دارند کمک می کند تا صدا ها را بهتر بشنوند. 

شارژ پذیری (Rechargeablitiy)

بعضی از مدل های جدید سمعک سونیک مجهز به باتری های قابل شارژ لیتیوم یونی هستند که به شما این امکان را می دهد تا با یک بار شارژ تمام روز از سمعک خود استفاده کنید. این باتری ها قابلیت شارژ سریع دارند و تنها در ۳ ساعت کاملا شارژ می شوند.

IP68 Rating

سمعک های سونیکی که از این پلتفرم استفاده می کنند در برابر آب( عمق حدوداً یک متری )، عرق کردن و گرد و غبار مقاوم هستند.

Binaural Noise Management

این ویژگی با برقراری ارتباط بی سیم بین ۲ سمعک در افرادی که در هردوگوش خود سمعک استفاده می کنند اثر نامطلوب نویز هایی که روی یک گوش بیش از گوش دیگر تاثیر دارند را حذف می کند. همچنین این ویژگی نویز باد را کاهش می دهد که باعث می شود فرد به راحتی در فضای باز فعالیت کند.

SPiN Management

این یک ویژگی کاهش نویز پیشرفته و انحصاری در این پلتفرم است که با استفاده از ۳ سیستم که همزمان با هم کار می کنند به کاربر این امکان را می دهند تا در محیط هایی که درک گفتار در آنها سخت است به راحتی بشنوند.

Smart Music

این ویژگی با افزایش رنج داینامیکی تا ۱۱۳ dB SPL به کاربر امکان می دهد تا صدای موسیقی را به صورت طبیعی بشنود این ویژگی به افراد کم شنوایی که در زمینه موسیقی فعالیت می کنند کمک می کند که مانند سایر افراد در این زمینه فعالیت کنند و از موسیقی لذت ببرند.

انواع سمعک سونیک

مدل انچنت (Enchant)

این سمعک ها جدیدترین سمعک های ساخت کمپانی سونیک هستند که  در ۵ سطح۲۰ ،۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ تولید می شوند. این سمعک ها در انواع داخل گوشی ، پشت گوشی و پشت گوشی ظریف در بازار عرضه می شوند. سمعک انچنت صدایی واضح و طبیعی برای شما به ارمغان می آورد و با تکنولوژی Sound DNA  نویز محیط را شناسایی و حذف می کند در نتیجه شما می توانید در محیط های شلوغ و نویزی گفتار را به خوبی بشنوید. با کمک اپلیکیشن Sound Link 2  و تلفن هوشمندتان می توانید سطح صدا و برنامه سمعکتان را تغییر دهید. این سمعک به صورت مستقیم به گوشی ها و تبلت های آیفون و با کمک SoundClip-A به سایر دستگاه های بلوتوثی مثل گوشی های اندروید متصل می شوند. این سمعک مجهز به ویژگی Sound Relief  است که می تواند موقتا صدای وزوز گوش را کاهش دهد. قیمت این سمعک بین ۴ تا ۱۴ میلیون تومان است.

مدل کپتی ویت (Captivate)

این نوع سمعک ها از جدیدترین تکنولوژی کمپانی سونیک بهره می برند و در ۵ سطح۲۰ ،۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ تولید می شوند. این سمعک ها در دو نوع سمعک های پشت گوشی و سمعک های پشت گوشی ظربف (RIC) در بازار عرضه می شوند. سمعک های کپتی ویت تکنولوژی حذف نویز و فیدبک دارند این سمعک ها نویز را شناسایی و حذف می کنند در نتیجه شما می توانید در محیط های شلوغ و نویزی گفتار را به خوبی بشنوید. از دیگر ویژگی های این سمعک می توان قابلیت اتصال بی سیم و مستقیم به گوشی های آیفون و دارا بودن باتری های قابل شارژ نام برد. این سمعک ها رنج وسیعی از لوازم جانبی دارند که با کمک آنها شما می توانید به صورت بی سیم و با تکنولوژی بلوتوث به سایر گوشی های هوشمند و سیستم های بلوتوث دار مانند تلوزیون هوشمند متصل شوید. قیمت این مدل با توجه به سطح آن بین ۶ تا ۱۴ میلیون تومان است.

سمعک ترک (trek)

این سمعک ها از نوع سمعک های پشت گوشی هستند که در دو مدل سوپر پاور و اولترا پاور تولید می شوند. این سمعک ها در دوسطح ۸۰ و ۱۰۰ در بازار عرضه می شوند. اگر شما از کم شنوانی شدید تا عمیق رنج می برید این مدل یک سمعک ایده آل برای شما خواهد بود. سمعک ترک این قابلیت را دارد تا نویز محیط را از گفتار جدا کرده و صدایی طبیعی تر و واضح تر را به گوش شما برساند. همچنین با استفاده از لوازم جانبی امکان برقراری ارتباط با سایر دستگاه های بلوتوثی مثل تلفن همراه را دارد.

سمعک چی یر(Cheer)

این سمعک در ۳  سطح ۲۰ ، ۴۰، ۶۰ و در انواع مدل های پشت گوشی و داخل گوشی تولید می شوند. مدل پشت گوشی CPx  یکی از اعضا این خانواده است که در عین ظرافت قدرت بالایی دارد و یکی از مدل های پرطرفدار این گروه می باشد. این مدل نیز مانند سایر مدل های سمعک سونیک قابلیت حذف نویز و فیدبک را دارد و صدایی طبیعی و واضح را برای کاربر به ارمغان می آورد با توجه به سطح تکنولوژی این مدل قیمت آن بسیار مناسب و در حدود ۳ تا ۷ میلیون است. پوسته این مدل مقاوم در برابر آب و گرد و غبار می باشد و با استفاده از لوازم جانبی امکان برقراری ارتباط با سایر دستگاه های بلوتوثی مثل تلفن همراه را دارد.

سمعک جرنی (Journey)

سمعک سوپر پاور پشت گوشی جرنی در دو سطح ۴۰ و ۸۰ تولید می شود و برای افرادی مناسب است که میزان کم شنوایی شدیدی دارند. ویژگی کاهش نویز سمعک جرنی به شما کمک می کند تا در محیط های شلوغ به راحتی با سایر افراد گفتگو کنید. سیستم هوشمند سمعک جرنی در محیط های مختلف به صورت خودکار تنظیمات مورد نیاز محیط را اعمال می کند. قیمت این مدل سمعک یا توجه به سطح آن حدود ۴ و ۱۰ میلیون تومان است.

سمعک پپ (Pep)

این مدل سمعک سونیک جزء سمعک های اقتصادی کمپانی سونیک است که در دو مدل داخل گوشی و پشت گوشی استاندار تولید می شوند. این سمعک ها هوشمند هستند و کیفیت صدای خوبی دارند قیمت حدودی این سمعک ها ۲ میلیون تومان است.

لوازم جانبی سمعک سونیک

اپلیکیشن Sound Link2

با استفاده از این اپلیکیشن تلفن همراه اندروید یا آیفون شما به یک کنترل تبدیل می شود که با کمک آن می توانید سطح صدا و برنامه سمعک خود را انتحاب کنید. قابلیت های دیگر این اپلیکشن هشدار باتری و ویژگی پیدا کردن سمعک است.

دستگاه SoundClip-A

با کمک این دستگاه شما می توانید سمعک خود را به گوشی های اندروید و سایر دستگاه های بلوتوثی متصل کنید و سیگنال های صوتی را به سمعک خود منتقل کنید. همچنین این دستگاه همانند یک کنترل و یک میکروفن عمل می کند و به شما این امکان را می دهد تا از سمعک خود مانند هدفون بی سیم برای تماس های تلفنی خود استفاده کنید.

Phone Adaptor2

با کمک این دستگاه و دستگاه SoundClip-A شما می توانید سیگنال های صوتی را از تلفن های ثابت به سمعک خود منتقل کنید و مکالمه بی سیم داشته باشید.

TV A Adaptor

این دستگاه سیگنال های صوتی را از تلوزیون های هوشمند مستقیم به دستگاه سمعک شما منتقل می کند.

ریموت کنترل RC-A

این دستگاه یک ریموت کنترل کوچک است که به راحتی در جیب و کیف شما جا می گیرد و شما با کمک آن می توانید سطح صدا و برنامه سمعک خود را انتخاب کنید.

قیمت انواع سمعک سونیک

قیمت سمعک های سونیک با توجه به مدل و سطح آن متفاوت است. یکی از ویژگی های سمعک سونیک این است که برای تمام افراد با بودجه های متفاوت راهکار ارائه داده است. قیمت انواع سمعک سونیک به شرح زیر است:

  • مدل انچنت : قیمت این مدل سمعک بین ۴ تا ۱۴ میلیون تومان است.
  • مدل کپتی ویت: قیمت این مدل سمعک ۷ تا ۱۴ میلیون تومان است.
  • مدل چی یر : قیمت این مدل سمعک بین ۳ تا ۷ میلیون تومان است.
  • مدل جرنی : قیمت این مدل سمعک ۴ و ۱۰  میلیون تومان است.
  • مدل پپ : این مدل اقتصادی ترین سمعک کمپانی سونیک است که قیمت حدودی آن ۲ میلیون تومان است.

خرید سمعک سونیک

برای خرید سمعک سونیک کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید تا سمعکی مناسب بودجه ، میزان کم شنوایی و متناسب با سلیقه شما به شما معرفی کنند.

نمایش بازخورد های بیشتر

افزودن دیدگاه جدید

کاربر گرامی شماره تماس، ایمیل شما به هیچ عنوان روی وب سایت رادیوکودک نمایش داده نخواهد شد. اگر می خواهید نام شما نیز بصورت عمومی نمایش داده نشود از عبارت "ناشناس" استفاده نمائید. برای مشاهده بازخوردهای بیشتر در این قسمت کلیک کنید.