کاهش شنوایی یک مشکل شایع ناشی از سر و صدا همیشگی، پیری و یا وراثت است. افرادی که دچار کم شنوایی هستند اغلب بیان می کنند مکالمه با دوستان و خانواده برایشان به دغدغه ای بزرگ تبدیل شده است یا حتی قادر نیستند توصیه های پزشکی را به درستی درک کنند و زنگ هشدار ها را با تاخیر می شنوند. سمعک از معمول ترین وسایل الکترونیکی است که توانسته حس شنیداری را به میلیون ها انسان بازگرداند. در ادامه برای آشنایی شما عزیزان با تعمیر و تنظیم سمعک فوناک - لوازم جانبی سمعک فوناک مطلب جامعی را تهیه کرده ایم، پیشنهاد می شود مطالعه آن را از دست ندهید.

انواع مشکلات شنوایی

مشکلات شنوایی شواهد مختلفی دارند علاوه بر اینکه می توانند موقتی یا دائمی باشند نباید از یاد برد که همواره با افزایش سن نیز به تدریج فرد با احساس کم شنوایی مواجه می شود اما در برخی موارد این قبیل عارضه ها به طرز ناگهانی اتفاق می افتند. در صورت مشاهده کم شنوایی خفیف نیز باید برای یافتن علت و مشاوره درمانی به ادیولوژیست مراجعه کرد.

علائم و نشانه های کم شنوایی کدامند

تشخیص به موقع کم شنوایی معمولا صورت نمی گیرد البته این اتفاق همیشه آسان نیست. رایج ترین علائم عبارتند از:

  • مشکل در شنیدن درست کلام دیگران و درک نادرست از گفته های آن ها به ویژه در مکان های پر سر و صدا
  • درخواست تکرار گفته ها از دیگران
  • گوش دادن به موسیقی یا تماشای تلویزیون با صدای بلند
  • نیاز به تمرکز زیاد برای شنیدن صحبت های دیگران (اغلب با استرس و خستگی روحی همراه است.)

البته نباید فراموش کرد که در صورت بروز مشکلات کم شنوایی در یک گوش و یا درگیری کودک خردسال با کم شنوایی، علائم کمی متفاوت هستند.

چه موقع می توان از کمک ادیولوژیست بهره برد

اگرچه روند بروز مشکلات کم شنوایی تدریجی است اما می توان با مراجعه به موقع پیشرفت عارضه را کاهش داد و به روز های سلامتی بازگشت. اگر شما یا فرزندتان بطور ناگهانی قدرت شنیداری خود را از دست داده اید می بایست در اسرع وقت با ادیولوژیست جلسه ای مشاوره ای داشته باشید. 
اگر فکر می کند شنوایی شما یا فرزندتان روز به روز بدتر می شود ممکن است خبر از وجود یک عارضه جدی بدهد. اگر نگران شنیدن صحبت های یکی از دوستان یا اعضای خانواده خود هستید آن ها را تشویق کنید که درمان را جدی بگیرند. خوشبختانه امروزه پیشرفت علم و تکنولوژی شرایطی فراهم کرده است که افراد با هر شدت از عارضه می توانند از استراتژی های درمانی مفیدی بهرمند شوند و اعتماد بنفس و امید دوباره ای را احساس کنند. 

معمولترین راهکارهای درمانی برای کاهش مشکلات شنوایی

کاهش قدرت شنوایی گاه بصورت خود بخود بهتر می شود اما در مواردی نیاز است از روش دارو درمانی و یا راهکار های جایگزین استفاده کرد. بطور مثال انسداد حفره گوش با جرم علت بسیاری از کم شنوایی هاست اما به راحتی می توان موم گوش را مکش کرد و یا با استفاده از قطره کانال را خالی کرد. 
اما در موارد دیگر همچون کاهش شنوایی تدریجی که اغلب با افزایش سن اتفاق می افتد ممکن است نشان از کم شنوایی دائمی باشد. در این موارد درمان به حداکثر استفاده از قدرت شنوایی باقی مانده کمک می کند. 
راهکاری های درمانی ممکن است با تجویز سمعک همراه باشد و یا در مواردی کاشت، دستگاه هایی که به جمجمه متصل می شوند و یا در عمق گوش قرار می گیرند مناسب است.

نحوه جلوگیری از کاهش قدرت شنوایی

کاهش قدرت شنوایی امری اجتناب ناپذیر است اما می توان با راهکار هایی ساده خطر آسیب را به حداقل رساند بنابراین توصیه های زیر را از دست ندهید:

  • تماشای تلویزیون، رادیو و یا شنیدن موسیقی با صدای بلند می تواند تبعات جبران ناپذیری را برای سیستم شنیداری فراهم کند.
  • ‌استفاده از هدفون می تواند جایگزین بالا بردن میزان صدا باشد علاوه بر اینکه از انتقال صدای بیرونی نیز جلوگیری می کند.
  • استفاده از محافظ گوش به ویژه برای افرادی که در محیط های پر سر و صدا شاغل هستند، کمک می کند سر و صدای کمتری شنیده شود. 

میزان شیوع کم شنوایی 

اگرچه آمار ها نشان می دهد از هر ۳ نفر در سنین ۶۵ تا ۷۴ سال یک نفر با عارضه کم شنوایی دست و پنجه نرم می کند و تقریبا نیمی از افراد بالای ۷۵ سال با مشکلات جدی کم شنوایی دچارند اما بسیاری نمی خواهند اعتراف کنند که در شنوایی مشکل دارند. افراد مسن که نمی توانند خوب بشنوند ممکن است افسرده شوند و یا به دلیل عدم درک گفته های دیگران ناامید و یا خجالت زده باشند که انزوا و افسردگی را با همراه دارد.
متاسفانه در برخی از موارد اطرافیان به اشتباه تصور می کنند افراد مسن گیج، بدون توجه و یا بی علاقه نسبت به همکاری هستند. فراموش نکنید مشکلات شنوایی که نادیده گرفته شوند یا درمان نشوند، می توانند روز به روز بدتر شوند. اگر مشکل شنوایی دارید به پزشک مراجعه کنید. سمعک، دارو های خاص و جراحی از رایج ترین روش های درمانی هستند که با کاهش مشکلات شنوایی فرد را به روز های طبیعی شنیداری باز می گرداند.

چه زمان مراجعه به ادیولوژیست برای کاهش علائم کم شنوایی الزامیست

متاسفانه بسیاری از افراد اگرچه مشکل شنوایی دارند اما متوجه میزان شدت آن نمی شوند، در چنین مواردی مشاوره با پزشک الزامیست.

  • ناتوانی در درک اصوات از طریق تلفن همراه
  • چالش جدی برای پیگیری مکالمه های گروهی
  • درخواست مکرر از اطرافیان برای تکرار گفته ها
  • بلند کردن بیش از حد صدای تلویزیون
  • عصبانیت، غر غر و ناراحتی از ناتوانی برای شنیدن دیگران
  • نقص در درک کلام زنان و کودکان

علت بروز انواع مشکلات کم شنوایی

کم شنوایی اشکال مختلفی دارد. گروهی فقط از یک ضعیف خفیف رنج می برند اما برخی حتی قادر نیستند بر صدای اطرافیان نیز تمرکز کنند. بطور کلی کاهش شنوایی شامل دو دسته است:

  • کاهش شنوایی عصبی - حسی: هنگامی که به گوش داخلی یا عصب شنوایی آسیب وارد شود، فرد به این دسته مشکلات شنوایی دچار می شود که اغلب دائمی هستند. 
  • کاهش شنوایی اکتسابی: در مواردی فرد به علت تجمع موم گوش و یا سوراخ شدن پرده به عارضه کم شنوایی دچار می شود، درمان های پزشکی و یا جراحی کمک می کند این حس ارزنده بازیابی شود.

پیر گوشی یا کاهش شنوایی افراد میانسال

کاهش شنوایی در افراد مسن امری اجتناب ناپذیر است علاوه بر اینکه در برخی از خانواده ها ممکن است سریعتر نیز اتفاق افتد بطوری که افراد حتی برای شنیدن صحبت های معمول اطرافیان نیز با سختی و چالش جدی مواجه شوند. 
کاهش شنوایی مربوط به سنین میانسالی معمولا در هر دو گوش رخ می دهد و بطور مساوی بر آن ها تاثیر می گذارد. این از دست دادن اگرچه تدریجی است اما ممکن است فرد خیلی دیر متوجه نبود توانمندی های شنیداری خویش شود.

همه چیز درباره وز وز گوش یا زنگ زدن در گوش

وز وز گوش عارضه ای آزار دهنده است که در افراد مسن نیز شیوع بالاتری دارد. این اتفاق را با عنوان زنگ زدن در گوش توصیف می کنند اما ممکن است به شکل خروش، خش خش نیز شنیده شود. 
وز وز گوش گاهی اوقات اولین علامت کاهش قدرت شنیداری در افراد میانسال است که باید آن را جدی گرفت اما در مواردی نیز خبر از مشکلات سلامتی مانند فشار خون بالا، آلرژی و یا عارضه جانبی دارو هاست. 
فراموش نکنید وز وز گوش یک علامت است نه یک بیماری. گاه پر شدن مجرای گوش از جرم علت وز وز گوش است اما در مواردی این اتفاق نشان از مشکلات سلامتی است. 

شرایط موثر بر بروز کم شنوایی کدامند

یکی از مهمترین دلایل کاهش شنوایی سر و صداست. صدای بلند ناشی از ماشین های چمن زنی، برف روب یا موسیقی به گوش داخلی آسیب می رساند و نتیجه آن کاهش شنوایی دائمی است. 
جرم گوش یا تجمع مایع سبب می شود انتقال اصوات به درستی صورت نگیرد. اگر گوش جرم سازی دارید می توانید با کمک ادیولوژیست از استراتژی های درمانی ساده ای بهره بگیرید.  البته نباید از قلم انداخت که دیابت، فشار خون بالا و... در افراد میانسال از رایج ترین دلایل کاهش شنوایی محسوب می شوند علاوه بر این ها ویروس ها و باکتری ها نیز بر قدرت شنیداری تاثیر دارند. 
قبل از مصرف خودسرانه داروها با پزشک مشورت کنید. فراموش نکنید گروهی از دارو ها ممکن است اثرات منفی بر شنوایی داشته باشند. شاید تعجب کنید که مصرف برخی از دارو ها مانند آسپیرین در دوز های بالا مشکلات جدی را ایجاد کرده اند نباید نقش وراثت را در بروز مشکلات شنوایی از قلم انداخت.

چگونه با کاهش شنوایی کنار بیاییم

اگر علائم کم شنوایی را مشاهده کردید در طلایی ترین زمان با ادیولوژیست جلسات مشاوره ای را ترتیب دهید. پزشک متناسب با شرایط شما راهکار های درمانی را تجویز می کند. 

با برند سمعک فوناک بیشتر آشنا شوید

سمعک فوناک توانسته با ویژگی های قابل ملاحظه همچون کیفیت ساخت بالا عملکرد شنوایی میلیون ها انسان را بهبود بخشد. صدای طبیعی و واضح، درک درخشان گفتار، حذف سر و صدا، امکان اتصال به تلفن های هوشمند، تلویزیون و ...، توانمند سازی برنامه های هوشمند تنها بخشی از ویژگی های منحصر بفرد محصولات برند فوناک است.
داشتن آزادی عمل برای حضور پررنگ در محیط های مختلف بدون محدودیت های مرتبط با کاهش قدرت شنوایی اهدافی هستند که فوناک از همان نخستین روز های تولید محصولات کارآمد به دنبال آن است بی جهت نیست که حال توانسته زندگی میلیون ها انسان را به روند طبیعی بازگرداند و تجربه شنیداری استثنایی را فراهم کند. 
خوشبختانه سمعک های مدرن و نسل جدید فوناک نه تنها در کاهش مشکلات شنوایی قدرتمند ظاهر شده اند بلکه با کاهش نویز و یا تنظیم خودکار متناسب با محیط، کم شنوایی را بخوبی پوشش داده اند.
 مدل های پرچم دار همچنین به تلفن های هوشمند، تلویزیون و وسایل بلوتوث دار متصل می شوند علاوه بر اینکه امکان تماس تلفنی و یا پخش مستقیم صدا را نیز دارند. 

خصوصیات شاخص سمعک فوناک کدامند

شهرت برند فوناک علاوه بر تولید محصولات باکیفیت، داشتن امکانات و تجهیزات منحصر بفرد است بی جهت نیست که لقب بزرگترین تولید کننده سمعک در جهان را یدک می کشاند. از نخستین روز های تولید محصولات فوناک (سال ۱۹۴۷) تابه کنون این کمپانی سوئیسی توانسته اعتماد نه تنها کاربران بلکه ادیولوژیست ها را نیز جلب کند. 
اگر به دنبال سمعکی هستید که علاوه بر تسهیل و اصلاح مشکلات شنیداری به شما کمک کند در مراودات کلامی نیز منحصر بفرد ظاهر شوید، برند فوناک را از یاد نبرید. با محصولات فوناک می توان قدم به دنیای سلامت شنیداری برداشت. کوله باری از تجربه ۵۰ ساله موفق و داشتن نمایندگی فعال در ۱۰۰ کشور نشان از محبوبیت بالای این برند برجسته دارد. 
کم شنوایی در افراد مختلف شواهد متنوعی را بروز می دهد. شما ممکن است علاقمند به نسل پرچم دار محصولات فوناک باشید اما باید بدانید که هر فرد می بایست از سمعکی استفاده کند که مجهز به تکنولوژی خاصی است. 

انواع سمعک فوناک

تقسیم بندی سمعک های فوناک بر اساس فاکتور تکنولوژی به این صورت است:

  • Essential 
  • Standard
  • Advanced
  • Premium

در مطلب جداگانه ای به محصولات شاخص فوناک پرداخته ایم تا علاوه بر آشنایی با سیستم های پردازشی و نحوه نامگذاری، اطلاعاتی دقیق درباره هر یک داشته باشید مطالعه آنها ازدست ندهید. 
خوشبختانه در ایران نمایندگی فعال سمعک فوناک وجود دارد و شما می توانید بدون دغدغه این محصولات کارآمد و استاندارد را تهیه کنید و از کیفیت منحصربفرد صدا بهرمند شوید. 

علت محبوبیت سمعک فوناک

اگرچه در صنعت سمعک برند های بسیاری وجود دارند اما فوناک با تکیه بر دانش و تجربه کارکنان و داشتن ابزارآلات پیشرفته توانسته نه تنها ضعف مشکلات شنیداری را پوشش دهد بلکه کمک کند افراد به راحتی در محیط کار نیز حاضر شوند. 
در ادامه چندین امکانات شاخص این محصولات گلچین شده است:

امکان اتصال مستقیم و استریو

امروزه تکنولوژی در تمامی ابزارات وجود دارد اما زمانی می توان از امکانات آن ها بهره برد که شرایط میسر باشد. سمعک های فوناک برای کاهش رنج و سختی کاربران به راحتی قابلیت اتصال به دستگاه های بلوتوث داری مانند آیفون، آیپد، لپ تاپ، کامپیوتر و تلفن همراه و... را فراهم کرده اند که نباید کیفیت خارق العاده صدا را از قلم انداخت.

انتقال درست صدا از تلویزیون

تماشای تلویزیون برای افراد کم شنوا چالشی جدی است علاوه بر آن که ممکن است صدای بلند اطرافیان را نیز آزرده خاطر کند اما سمعک های فوناک با کمک لوازم جانبی مجهز توانسته اند تجربه لذت بخشی را فراهم کنند.

امکان شارژ مجدد

سمعک ها همواره می بایست همراه فرد باشند تا بتواند بدون فشار روانی در محیط های مختلف حضور پررنگی داشته باشد. امکان شارژ سریع از دیگر ویژگی های شاخص سمعک فوناک محسوب می شود.

تنظیم از راه دور

اگرچه در جلسات نخست سمعک فوناک تنظیم می شود اما گاه به دلایل مختلف نیاز به تنظیم مجدد است. ادیولوژیست به کمک اینترنت می تواند تنظیم از راه دور را انجام دهد. 

امکان ارتقا

برای بروز کردن این شاخصه می توان از امکان ارتباط بین دو گوشی کمک گرفت البته نباید ویژگی های فوناک را محدود به این موارد کرد. موفقیت های روز افزون فوناک نشان از تاثیری که این برند پر آوازه بر زندگی میلیون ها انسان کم شنوا داشته است دارد.

شاخص ترین لوازم جانبی سمعک فوناک

اگر مایلید با لوازم جانبی سمعک فوناک بیشتر آشنا شوید و مزایای شگرفی را که برای کاربران به ارمغان آورده است را بهتر بشناسید ادامه متن را از دست ندهید. 

Roger Easypen

کاربران از سمعک برای نیاز های روزمره خود استفاده می کنند علاوه بر آنکه میبایست همواره در محیط های متنوع حضور داشته باشند. معرفی این لوازم جانبی کمک می کند سرنخ های کلامی بهتر پیدا شوند و افراد عملکرد بهتری در جلسات گروهی داشته باشند.

Roger Clip - On Mic

نقش این لوازم جانبی بی ارتباط با مورد قبل نیست علاوه بر اینکه مهندسین و طراحان فوناک برای راحتی افراد این اکسسوری را به گونه ای تولید کرده اند تا با اتصال به پیراهن اثر بخشی آن بیشتر باشد.

DECT

استفاده از تلفن همراه و تمرکز بر صدای گوینده چالش جدی برای افراد کم شنواست اما استفاده از این اکسسوری علاوه بر کاهش محسوس نویز، درک را به بهترین شکل صورت می دهد. 

The ComPilot Air 

استفاده از وسایل الکترونیکی بلوتوث دار پس از معرفی این وسیله به سهولت صورت می گیرد. افراد نه تنها می توانند از محدودیت های شنوایی عبور کنند بلکه کیفیت صدای منحصر بفردی را نیز تجربه می کنند.  

PilotOne  

نقش این وسیله برای کنترل سمعک عنوان شده است. علاوه بر اینکه اتصال راحت و به شکل بیسیم بار بزرگی را از روی دوش فرد بر می دارد. 

Roger Pen

نقش این میکروفون بیسیم را زمانی فرد متوجه می شود که در جمع های شلوغ و یا محیط های پر سر و صدا حضور یابد. تجربه افراد به این شکل بیان شده است که بصورت مستقیم صدای شفاف و رویایی را می شنوند.

EasyCall 

تعهد بالای کاری مسئولین برند فوناک سبب شد برای راحتی هر چه تمام تر کاربران این لوازم جانبی نیز معرفی و تولید شود. فرد پس از اتصال با تلفن همراه می تواند صدا را بصورت شفاف و مستقیم بشنود.

RemoteMic 

گروهی که در محیط هایی مانند جلسات کاری که شلوغ است حضور دارند و همچنین کودکانی که در کلاس درس می بایست به صدای معلم تمرکز کنند، از این طریق بدون رنج و سختی شاهد انتقال اصوات خواهند بود. 

TVLink  

علاقمندان به تماشای برنامه های تلویزیونی با این اکسسوری می توانند صدا را بصورت استریو و مستقیم بشنوند علاوه بر آنکه درک به بهترین شکل ممکن صورت می گیرد.

The RemoteControl App 

کاربران گوشی های اندروید و آیفون می توانند از طریق این برنامه سمعک خود را تنظیم کنند تا با کمترین چالشی از قابلیت های منحصر بفرد این وسیله الکترونیکی کارآمد بهرمند شوند. 

آشنایی با نحوه تعمیر و تنظیم سمعک فوناک

اگرچه برای خرید سمعک به ویژه سمعک فوناک نیاز است هزینه نسبتاً زیادی را متقبل شد اما آسیب و خرابی این وسیله الکترونیکی دور از انتظار نیست به ویژه آنکه در مواجه با آلودگی هایی مانند عرق، گرد و خاک و جرم گوش باشد در این موارد ممکن است در کارایی آن اشکالاتی ایجاد شود. 
نسل جدید سمعک ها علاوه بر اینکه کارایی منحصر بفردی را ارائه می دهند از نظر طراحی نیز بسیار خاص و ظریف هستند. پیشنهاد می شود اگر می خواهید همواره از مزایای انتقال اصوات باکیفیت بهرمند شوید و در رمزگشایی اصوات با چالش جدی روبه رو نگردید، نگهداری سمعک را جدی بگیرید که ممکن است خرابی سمعک هزینه زیادی را به همراه داشته باشد. 
متاسفانه برخی از کاربران با این توجیه که چندین میلیون تومان برای خرید سمعک فوناک هزینه کرده اند، تصور می کنند احتمال آسیب دیدگی صفر است اما مراقبت نادرست و بی توجهی می تواند شانس استفاده درست را کاهش دهد.

اهمیت دریافت خدمات پس از فروش سمعک فوناک

همه روزه شاهد هستیم که برند های پیشتاز برای کسب رضایت کاربران خدماتی را ارائه می کنند. خدمات پس از فروش علاوه بر کاهش هزینه تعمیر و تنظیم مجدد سمعک فوناک برای تعویض قطعات نیز کارآمد است.
سرویس مداوم در نمایندگی ها و کلینیک های شنوایی سنج معتبر می تواند علاوه بر افزایش بازدهی، طول عمر را نیز افزایش دهد. توصیه می شود با مشاهده مشکل جدی در انتقال اصوات بجای دست کاری و بیشتر کردن آسیب با پزشک مشورت کنید.

راهکار های ساده اما تاثیر گذار برای استفاده طولانی مدت از سمعک فوناک

همواره مواظب باشید که بدنه سمعک با آب، رطوبت و جرم گوش در تماس مستقیم نباشد در غیر اینصورت در اندک زمانی شاهد کاهش کیفیت صدا خواهید بود.

  • در زمان خواب و یا مواردی دیگر که قصد استفاده از سمعک را ندارید بهتر است دستگاه را خاموش کنید.
  • بکارگیری باتری استاندارد کمک می کند طول عمر آن کاهش نیابد.
  • نظافت مرتب سمعک فوناک را جدی بگیرید تا همچون روز اول بتواند اصوات را رمزگشایی کند.
  • برای نگهداری از سمعک یک جای معین را تعیین کنید و از دسترس کودکان دور نگه دارید.
  • مراجعه به ادیولوژیست برای تنظیم مجدد علاوه بر فراهم کردن خیال آسوده، روند تعمیرات و تنظیمات را با رضایت بیشتری فراهم می کند. 
  • شایع ترین عواملی که نیاز به خرید مجدد سمعک دارند آسیب جدی به قطعاتی همچون میکروفون، رسیور و برد سمعک است.

توصیه می شود حتی اگر سمعک پرچم دار خریداری کردید مواظبت نسبت به شرایطی که رطوبت، جرم و گرد و خاک با سمعک در تماس هستند را فراموش نکنید.

معمول ترین مشکلات در تعمیر و تنظیم سمعک فوناک

اگر مایلید با تعمیر و تنظیم سمعک فوناک بیشتر آشنا شوید در ادامه به چند راهکار رایج اشاره می شود: 

  • کاهش عملکرد باتری سمعک: زمانی می توان از سمعک فوناک انتظار عملکرد مطلوب را داشت که از باتری سالم برخوردار باشد. نحوه قرار گیری باتری را چک کنید که در صورت اتمام با تعویض مجدد شاهد قدرت دوباره این برند خوش نام باشید.
  • انسداد فیلتر سمعک: کیپ شدن فیلتر سمعک فوناک با جرم اتفاق دور از انتظاری نیست به ویژه آنکه این وسایل الکترونیکی کارآمد همواره در گوش فرد قرار دارند. برای استفاده مجدد تعویض فیلتر راهکاری موثر است علاوه بر آنکه ادیولوژیست می تواند در این‌ امر شما را یاری کند.
  • برخورد رطوبت با سمعک : رطوبت از رایج ترین عواملی محسوب می شود که ممکن است باعث خرابی سمعک فوناک باشد. در چنین مواردی پیشنهاد می شود هول نشوید و بجای روشن کردن از باد ملایم سشوار استفاده کنید. 
  • سوت زدن سمعک: چنین اتفاقی ممکن است مرتبط با قرار گیری نادرست سمعک باشد البته در برخی از موارد ادیولوژیست معتقد است جرم گوش علت سوت زدن سمعک است.
  • خاموش شدن خودکار سمعک: اگر با چنین اتفاقی مواجه شدید نگران نباشید اولین دلیلی که بیان می شود وجود رطوبت در کانال گوش است. 
  • عدم راحتی سمعک در گوش: فرآیند عادت پذیری به سمعک چندان راحت نیست و ممکن است برای استفاده دلنشین نیاز به صبر باشد اما اگر پس از گذشت مدت ها احساس ناراحتی دارید ممکن است به علت استفاده نادرست باشد. 
  • تعمیر و تنظیم سمعک فوناک کاری تخصصی است که می بایست توسط افراد کاردان که علم و تجربه موفقی دارند صورت گیرد. پیشنهاد می شود برای اینکه استفاده از سمعک فوناک خستگی و رخوت دو چندانی را به همراه نیاورد حتما به افراد حرفه ای همچون ادیولوژیست مراجعه کنید. 

رایج ترین دلایل خرابی سمعک فوناک

فوناک همواره محصولات خود را مجهز به آخرین نسل تکنولوژی روز دنیا می کند اما دلیل نمی شود که اختلال در عملکرد صورت نگیرد. در ادامه به رایج ترین دلایل خرابی سمعک فوناک گریزی زده شده است.
● آسیب به پوسته سمعک
اگر شرایط نگهداری از سمعک فوناک را به درستی انجام ندهید ممکن است این قسمت پوسته ترک بردارد و یا بشکند. تعویض از جمله راهکار هاییست که می تواند بار دگر حس شنیداری استانداردی را به همراه آورد.
● آسیب در تیوب قالب سمعک فوناک
تیوب سمعک از اجزای حساس و تاثیر گذار محسوب می شود که در صورت عدم مواظبت مشکل فیدبک صورت می گیرد. ادیولوژیست بنا به تشخیص خود ممکن است با تعویض این قطعه نگرانی را از روی دوش شما بردارد.
● انسداد در قسمت گارد سمعک
جرم گوش از معمول ترین عواملی است که بر کارایی سمعک تاثیر منفی می گذارد. بهتر است نسبت به تمیزی گوش دقت داشته باشید. شست و شو بنا به تشخیص پزشک می تواند از بروز چنین اتفاقاتی پیشگیری کند.
● آسیب به میکروفون سمعک 
ممکن است پس از مدتی با این مشکل مواجه شوید که نتوانید صدا را با کیفیت بشنوید. آسیب به میکروفون و یا انسداد دهانه با رمزگشایی اصوات ارتباط مستقیمی دارد. تعمیر و یا تعویض میکروفون راهکار چاره این معضل است. 
شرایط نگهداری سمعک فوناک
سمعک جزء کالا های پزشکی گران قیمت و لوکس است که مواظبت دو چندانی را نسبت به عینک می طلبد پیشنهاد می شود در نگهداری این وسیله مدرن دقت زیادی داشته باشید:
● استفاده از پارچه نخی یا پنبه ای برای پاک کردن آلودگی ها اشکالی ندارد.
● قبل از استفاده از سمعک باتری را نگاه کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید.
● برخورد حرارت و آب می توانند به سمعک آسیب بسیاری برسانند.
● در زمان خواب و یا استحمام از سمعک استفاده نکنید.

سخن آخر

پیشرفت تکنولوژی اثرات خود را در صنعت سمعک نیز بر جای گذاشته است تا کاربران بتوانند تجربه ای منحصر بفرد داشته باشند علاوه بر اینکه محدودیت های شنیداری را نیز پشت سر بگذارند. سرعت روز افزون تولید و عرضه محصولات فوناک به استقبال گسترده کاربران انجامیده است و تمامی افراد را با سلایق و نیاز های مختلف راضی نگه داشته است. پیشنهاد می شود قبل ار خرید از سمعک شرایط و شواهد خود را با ادیولوژیست در میان بگذارید تا بتوانید شاهد حداکثر بهره باشید در غیر این صورت نه تنها مشکل شما پیشرفت می کند بلکه با مشکل دیگری نیز دست و پنجه نرم خواهید کرد

نمایش بازخورد های بیشتر

افزودن دیدگاه جدید

کاربر گرامی شماره تماس، ایمیل شما به هیچ عنوان روی وب سایت رادیوکودک نمایش داده نخواهد شد. اگر می خواهید نام شما نیز بصورت عمومی نمایش داده نشود از عبارت "ناشناس" استفاده نمائید. برای مشاهده بازخوردهای بیشتر در این قسمت کلیک کنید.