قیمت سمعک اتیکن مدل ino pro سوال بسیاری از کاربران است به همین دلیل این مطلب از وب سایت آوا کاوان را به این موضوع اختصاص داده ایم علاوه بر آنکه اطلاعات ارزشمندی را با شما به اشتراک گذاشته ایم. از نخستین روزهای تولد تا لحظه مرگ صداهای مختلف شنیده و درک می شوند اما ممکن است به دلایلی لحظه ای بعد از آن به نظر برسد که همه چیز ناگهانی در هم پیچیده شده است. اغلب از دست دادن ناگهانی شنوایی قبل از وقوع احساس نمی شود بنابراین بیماران باید همواره همه چیز را در مورد علل، علائم، تشخیص و درمان مشکلات کم شنوایی بدانند با ما همراه باشید.

انواع مشکلات شنیداری کدامند

ناشنوایی به عنوان از دست دادن کل توانایی های شنوایی تعریف می شود اما ما در این مطلب درباره نقص شنوایی صحبت می کنیم که شامل سطوح مختلف (سبک، متوسط​​، شدید و عمیق) هستند. اگر این اختلال فقط روی یک گوش تأثیر بگذارد به صورت کم شنوایی یک طرفه تعریف می شود.

کاهش شنوایی ناتوانی جزئی یا کلی در درک صدا در یک گوش یا هر دو گوش موثر است. برخی از افراد با کم شنوایی ( کم شنوایی مادرزادی) متولد می شوند، در حالی که برخی دیگر ممکن است با افزایش سن ( پیرگوشی ) یا در نتیجه بیماری جسمی یا ضربه به آن دچار شوند.

اعتقاد بر این است که وراثت و قرار گرفتن در معرض صداهای بلند از عوامل اصلی کاهش شنوایی در طول زمان هستند. البته عوامل دیگری مانند وجود موم یا اجسام خارجی در مجرای گوش می توانند از درک طبیعی صداها جلوگیری کنند.

تشخیص علت به شما امکان می دهد شدت مشکل شنوایی را تعیین کنید. پزشک یا متخصص ادیولوژیست می تواند با انجام تست های چند مرحله ای برنامه ای برای بهبود مشکلات شنوایی تجویز کند اما در بعضی موارد برگشت یا جلوگیری از پیشرفت کاهش شنوایی غیرممکن است.

شناخت سطوح کم شنوایی

کاهش شنوایی می تواند خفیف، متوسط، شدید یا عمیق باشد. میزان کم شنوایی در فرد با انجام آزمایش شنوایی تعیین می شود. بد نیست بدانید که برخلاف باور عموم برخی از اختلالات گوش مانند وزوز گوش لزوماً باعث کاهش شنوایی نمی شوند.

  • کاهش شنوایی خفیف: کاهش شنوایی خفیف گاهی اوقات پیگیری یک سخنرانی را دشوار می کند، خصوصاً در موقعیت های پر سر و صدا. شخص تنها قادر به شنیدن و تکرار کلمات با صدای طبیعی فقط در فاصله یک متر هست.
  • کاهش شنوایی متوسط: در این حالت ممکن است بیمار بدون استفاده از سمعک در پیگیری گفتار مشکل داشته باشد.
  • کاهش شنوایی شدید: افرادی که به این شدت کم شنوا هستند معمولاً نیاز به استفاده از نوعی ارتباطات جایگزین مانند لب خوانی یا زبان اشاره دارند البته کاربرد سمعک نیز الزامی است. 
  • کاهش شنوایی عمیق: افرادی که اغلب قادر به شنیدن بسیاری از اصوات نیستند می توانند از کاشت حلزون بهره مند شوند.

معمولا سطوح ۱ ،۲، ۳  کم شنوایی نامرئی و غیرفعال در نظر گرفته می شود. هر چند باید بدانید که تمام درجات کم شنوایی مستلزم دریافت انواع مختلفی از خدمات پزشکی و اجتماعی است.

علائم کم شنوایی بهتر بشناسید

کاهش شنوایی می تواند از بدو تولد وجود داشته باشد یا در مراحل بعدی کودکی یا بزرگسالی ایجاد شود. 

باید بدانید که علائم کم شنوایی ممکن است بسته به علت متفاوت باشند. کاهش شنوایی می تواند به تدریج با گذشت زمان ایجاد شود به ویژه اگر فرد در معرض سر و صدا دائمی باشد همچنین افزایش سن، جرم گوش، عفونت یا بیماری در گوش میانی می تواند روند بروز را سریعتر کند.

رایج ترین علائم و نشانه های مرتبط با کاهش شنوایی شامل موارد زیر هستند: 

  • برخی از صداها خفه به نظر می رسند.
  • مشکل در درک کلمات و پیروی از مکالمات به ویژه هنگامی که در پس زمینه سر و صدا باشد یا فرد در ازدحام جمعیت باشد.
  • فرد کم شنوا از دیگران غالباً در خواست می نماید که آرام تر، واضح و با صدای بلند صحبت کنند.
  • در زمان تماشا برنامه های مورد علاقه نیاز به افزایش صدا در تلویزیون یا رادیو است.
  • علائم کم تر شایع عبارتند از:
  • سرگیجه یا احساس عدم تعادل
  • فشار در گوش
  • صدای زنگ در گوش (وزوز گوش) 

کم شنوایی ناگهانی چیست

مبتلایان به این نوع آسیب شنوایی از کاهش ناگهانی توانایی شنیداری خود شکایت می کنند بدون اینکه بتوانند علت اتفاق را تشخیص دهند.

علائم اغلب فقط در یک گوش وجود دارد و با درد همراه نیست. باید بدانید که مشکلات شنوایی می توانند آنقدر خفیف باشند که مورد توجه قرار نگیرند یا آنقدر شدید باشند که ناشنوایی کامل ایجاد کنند. هرکسی می تواند به دلایل مختلف شدت خاصی از مشکلات شنوایی را تجربه کند و اختصاص به گروه خاصی ندارد.

چگونه می توان کاهش شنوایی ناگهانی را تشخیص داد

برخی از علائم معمول وجود دارد که تشخیص کم شنوایی ناگهانی را امکان پذیر می کند: 

  • در صورت درگیری با این نوع مشکلات، شنیدن از یک لحظه به لحظه دیگر دشوار است یا منظور کلام به اشتباه درک می شوند. 
  • قدرت شنوایی معمولا در یک گوش با دیگری متفاوت است.
  • فرد پس از مدتی بیان می کند که حتی آواهای موسیقی نیز صدای دیگری دارند و به نظر می رسد همه چیز خفه است. 
  • این اتفاق سبب می شود که حتی دیگر نتوان جهتی را که از آن صدا می آید به وضوح تشخیص داد. 
  • افرادی که دچار کاهش شنوایی ناگهانی هستند غالباً از احساس کیپ شدن کانال گوش یا احساس فشردگی گوش خود شکایت دارند.
  • صداهای گوش مانند وزوز گوش نیز هر از چند گاهی ایجاد می شود . 
  • در موارد نادر علاوه بر مشکلات شنوایی افراد از سرگیجه شکایت دارند.

چه عواملی باعث کاهش شنوایی ناگهانی می شوند

اگرچه علت دقیق مشکل کاهش شنوایی ناگهانی مشخص نیست اما برخی تئوری ها سعی در توضیح علل و شواهد کم شنوایی ناگهانی دارند. برخی از پزشکان معتقدند که این گروه به علت اختلال در گردش خون مویرگهای گوش داخلی رخ می دهد، به همین دلیل معاینه پزشکی را الزامی می دانند. 

برخی دیگر نیز تصور می کنند که علت آن باید التهاب یا ویروس ها باشد (به عنوان مثال التهاب گوش میانی). در التهاب، بافت اطراف اندام حسی متورم می شود و شنوایی را مختل می کند.

باید بدانید که برخی ویروس ها به اعصاب نیز حمله می کنند. اگر عصب شنوایی تحت تأثیر قرار گیرد، توانایی شنوایی مختل می شود.

هنوز بسیاری معتقدند که استرس عامل اصلی یا یکی از عوامل اصلی است که حداقل نقشی در شروع بیماری دارد. گروه درگیر غالباً شکایت دارند که قبل از بروز علائم بسیار استرس داشته اند. باید بدانید که در برخی از افراد استرس تاثیرات منفی بر عملکردهای بدن از جمله گوش که اندامی بسیار حساس است می گذارد.

در صورت کم شنوایی ناگهانی چه باید کرد

هر ساله از هر ۱۰۰۰۰۰ نفر ۱۰۰ نفر به کم شنوایی ناگهانی مبتلا می شوند. این بدان معنی است که هر لحظه ممکن است توانایی شنوایی از دست می رود، بیشتر اوقات فقط در یک گوش اختلال رخ می دهد.

در اینجا ما گزینه های درمانی موجود را ارائه می دهیم و نشان می دهیم چه وقت زمان طلایی مراجعه به پزشک است.

از نظر پزشکی، کاهش شنوایی ناگهانی یک وضعیت اضطراری نیست با این حال توصیه می شود آن را به طور پیشگیرانه درمان کنید. اگر یک یا چند مورد از علائم ذکر شده در اینجا را دارید، توصیه می کنیم به یک متخصص گوش و حلق و بینی یا ادیولوژیست مراجعه کنید.

در حدود ۵۰٪ موارد قدرت شنوایی طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت به حالت طبیعی برمی گردد. البته هرچه شدت مشکلات شنوایی کمتر و اخیراً بروز کرده باشد، موفقیت درمانی موفقیت بیشتر خواهد بود.

شانس موفقیت بهبود کم شنوایی ناگهانی چقدر است

بهبودی با توجه به اشکال درمانی که در دسترس است امکان دستیابی به نتایج خوب را امیدوار کننده جلوه می دهد. حتی در بیشتر موارد توانایی شنوایی به طور کامل بازیابی می شود.

اما در ۱۰-۲۰٪ گروه کم شنوا مشکل شنوایی باقی می ماند. در این موارد سمعک می تواند به جبران این نقص کمک می کند.

آیا می توان از کاهش شنوایی ناگهانی جلوگیری کرد

اگر این فرض که بیماری در اثر اختلال در گردش خون ایجاد می شود قبول کنیم، همان مواردی که برای پیشگیری از حمله قلبی اعمال می شود در اینجا نیز اهمیت بالایی دارند: 

  • فرد باید زندگی سالمی داشته باشد یعنی باید از استرس اجتناب کند، به یک رژیم غذایی سالم توجه کند و همواره ورزش کند.
  • فراموش نکنید که مقادیر بالای چربی در خون (کلسترول) خطر بروز مشکلات شنوایی را دوچندان می کند. نیکوتین نیز اثرات منفی بر رگ های خونی دارد بنابراین توصیه می شود که سیگار را ترک کنید.
  • علاوه بر این باید از شنیدن صداهای بسیار بلند خودداری کرد. اگر همواره در معرض سر و صدا مداوم باشید مانند کنسرت یا دیسکو استفاده از وسایل محافظ شنوایی توصیه می شود. 

علائم کم شنوایی در کودکان

بعد از تولد شنوایی نوزادان به طور منظم چکاب می شود تا در این غربالگری بتوان تشخیص زودهنگامی از مشکلات مادرزادی داشت.

با این حال برخی از علائم ممکن است به ارزیابی شنوایی کمک بیشتر کند، به عنوان مثال اگر متوجه شدید که کودک شما:

  • از صداهای بلند نمی ترسد.
  • حتی تا چهار ماه نخست زندگی  به اصوات محیطی توجهی ندارد.
  • در یادگیری تلفظ چند کلمه تأخیر دارد یا هنگام صحبت واضح کلمات را بیان نمی کند.

توصیه می شود حتما این زنگ خطرهای هشدار دهنده را جدی بگیرید.

پیرگوشی یا کم شنوایی مربوط به سن چیست

پیری دلیل اصلی اختلال شنوایی بسیاری از افراد است که این وضعیت به عنوان پیرگوشی شناخته می شود. بعضی از افراد قدرت شنوایی خود را از سن ۳۰-۴۰ سالگی کم کم از دست می دهند و با افزایش سن این اختلال بیشتر مشخص می شود.

 اکثر افراد تا رسیدن به سن ۸۰ سالگی مشکلات شنوایی قابل توجهی دارند. کاهش شنوایی مرتبط با سن وقتی رخ می دهد که سلول های عصبی یا سلول های مویی درون گوش به تدریج تحلیل رفته و از بین بروند. 

وقتی این اجزا آسیب دیده یا از بین رفته باشند، سیگنال های الکتریکی به همان میزان کارآمد منتقل نمی شوند و کاهش شنوایی ایجاد می شود. البته باید بدانید که مشکلات شنوایی نه تنها از نظر نوع بلکه از نظر منشا و شدت نیز متفاوت هستند.

علل اصلی کم شنوایی

مشکلات شنوایی می تواند ارثی باشد: اگر یکی یا هر دو والدین ناشنوا باشند خطر ناشنوایی کودک نیز وجود دارد. اختلال شنوایی همچنین می تواند به دلایل دیگری در طول زندگی فرد ایجاد شود.

برای نوزادان تازه متولد شده این مشکلات به عنوان یک نتیجه از بیماری های عفونی مانند سرخچه، استفاده از داروهای سمی در دوران بارداری مادر یا به دلیل تولد زودرس، کمبود اکسیژن، زردی رخ دهد.

کم شنوایی در کودکی اغلب به عنوان یک پیامد ناخواسته از بیماری های عفونی مانند مننژیت، سرخک، اوریون، عفونت های مزمن گوش نیز پدید می آید.

به یاد داشته باشید که در هر سنی باشید ممکن است استفاده از داروهای اتوتوکسیک (از جمله برخی از آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد مالاریا) که می تواند به حلزون گوش آسیب برساند، یا آسیب به سر، قرار گرفتن در معرض صدا به عنوان عوامل خطر زا شنوایی شما را تحت تاثیر قرار دهند.

در دوران پیری به علت کهولت سن سطوح کم شنوایی شدید نیز اتفاق غیر معمولی نیست.

پیامدهای بی توجهی به درمان کم شنوایی

اختلالات شنوایی به ویژه ناشنوایی به عنوان بیماری های بسیار ناتوان کننده شناخته می شوند. تأثیر اقتصادی و اجتماعی که بر افراد و جامعه تحمیل می کنند می تواند بسیار سنگین باشد. 

این مشکلات در كودكان مستقیماً بر توانایی های زبانی و شناختی تأثیر می گذارد بطوریكه روند یادگیری را کند می کند.

در حالی كه در میان بزرگسالان بر فعالیت شغلی تاثیر می گذارد. در همه موارد شرایط نهایی منجر به انزوای اجتماعی شدید افراد درگیر می شود.

جلوگیری از کم شنوایی چگونه ممکن است

با واکسیناسیون کودکان در برابر بیماری های عفونی مانند سرخک، مننژیت، سرخچه و اوریون به عنوان اپیدمی می توان از کاهش شنوایی جلوگیری کرد. سایر اقدامات پیشگیرانه عبارتند از:

  • واکسیناسیون زنان در سنین باروری علیه سرخچه قبل از اقدام به حاملگی
  • آزمایش های سفلیس در زنان باردار؛ مراقبت های قبل از زایمان 
  • منع استفاده از داروهای اتوتوکسیک فقط در صورت تجویز پزشکی
  • درمان سریع نوزادان مبتلا به زردی 
  • کاهش سر و صدای زیاد( چه در هنگام کار و چه در وقت)

 در بسیاری از موارد مشکلات شنوایی آنقدر آهسته بروز می کنند که در ابتدا می توانند عملاً مورد توجه قرار نگیرند. در اینجا علائمی ذکر شده است که نباید آنها را دست کم بگیرید.

از دست دادن توانایی شنیدن به اندازه کافی حتی برای لذت بردن از یک شب در کنار دوستان یا خانواده ناامیدکننده است اما متاسفانه اختلالات شنوایی یا حتی کاهش شنوایی روز به روز پیشرفت می کنند.

اگر چه مشکلات شنوایی متاسفانه یک پدیده بسیار معمول هستند، اما اغلب این مشکلات روندی بسیار آرام دارند که بعید است در مراحل اولیه عملا مورد توجه قرار گیرند. 

ممکن است شخصی فکر کند که مثلاً دیگران به طرز عجیبی صحبت می کنند، غر می زنند یا اینکه تلفن همراه یا تلویزیون با مشکل روبرو هستند و به همین دلیل نمی توان صحبت های طرف مقابل را درک کنند.

شواهد کمک کننده به تشخیص مشکلات شنوایی

حتما مشکلات زیر را جدی بگیرید که به منزله زنگ خطر جدی تلقی می شوند:

  • مشکل در درک مکالمات تلفنی
  • مشکلات در درک آنچه شخص می گوید هنگامی که سر و صدای پس زمینه وجود دارد
  • این تصور که مردم واضح صحبت نمی کنند یا غر می زنند 
  • سو تفاهم در درک صحبت های مردم و پاسخ نادرست به آنها
  • درخواست مکرر از مردم تا گفته های خود را تکرار کنند
  • شکایت مکرر از دیگران در مورد میزان صدای تلویزیون یا رادیو
  • احساس صدای خش خش در گوش ها  یا همان وزوز گوش

میزان شیوع کم شنوایی

پیرگوشی به تدریج با افزایش سن رخ می دهد و در واقع یکی از شایع ترین بیماری های بزرگسالان و افراد مسن است.

نتایج آمار آمریکا نشان می دهد در هر سه نفر از افراد ۶۵-۷۴ ساله و بیش از نیمی از آنها پس از ۷۵ سال بخش بزرگی از قدرت شنوایی از دست داده اند.

 باید بدانید که مشکلات کم شنوایی جدی تر از آن هستند که به نظر می رسند زیرا می توانند بر همه جنبه های زندگی روزمره تاثیر بگذارند.

این گروه می توانند بر درک و پیروی از توصیه های پزشکی گرفته تا شنیدن صدای تلفن، زنگ در و صداهای معمول دیگر مشکل ایجاد کند . 

از دست دادن شنوایی همچنین می تواند تفریحات و سرگرمی، گفتگو با خانواده و دوستان را دشوار کند و در نتیجه شخص احساس انزوا کند.

علت و شواهد کاهش شنوایی ناشی از سر و صدا

این خطری است که افراد در هر سنی در معرض آن قرار می گیرند و متاسفانه نقص شنوایی در کودکان و نوجوانان به دلیل استفاده بی رویه از هدفون یا هنزفری برای گوش دادن به موسیقی با صدای بسیار زیاد به طور فزاینده ای در حال گسترش است.

درمان کاهش شنوایی کارآمد به علت مشکل بستگی دارد بنابراین اگر این علائم را مشاهده کردید حتما با پزشک خود مشورت کنید تا مناسب ترین راه حل را برای نیازهای شنیداری خود پیدا کنید.

درمان کم شنوایی چگونه است

از دست دادن شنوایی یک بیماری کاملاً رایج است و منابع بسیاری برای توسعه درمان های کاهش شنوایی در نظر گرفته شده است. 

البته هیچ راهکار درمانی قطعی وجود ندارد که کم شنوایی را کاملا درمان کند با این وجود گزینه های مختلفی وجود دارند که بسته به نوع کم شنوایی می توانند قدرت شنوایی را بهبود بخشند.

بد نیست بدانید که رویکرد تشخیصی شامل جمع آوری اطلاعات مربوط به سابقه پزشکی بیمار و خانواده وی، همچنین بررسی رفتارهایی است که ممکن است باعث کم شنوایی شده باشد (قرار گرفتن در معرض صدا، استفاده از داروهای سمی و غیره).

جلسات مشاوره ای برای شناخت شدت کم شنوایی

 پزشک از بیمار می خواهد که علائم مرتبط با کم شنوایی (مانند درد در گوش، وزوز گوش یا سرگیجه ) و تاریخ تقریبی اولین بار که کم شنوایی را احساس کرد بیان کند و اینکه آیا به مرور زمان مشکل بدتر شده است یا خیر.

سپس پزشک گوش ها را معاینه می کند و چند آزمایش ساده برای ارزیابی انجام می دهد. باید بدانید که از هر ۶ نفر حدود ۱ نفر دچار کم شنوایی است بنابراین شما قطعاً تنها نیستید اما مانند سایر مسائل مربوط به سلامتی مهم است که مشکل کم شنوایی را نادیده نگیرید و از یک متخصص حرفه ای کمک بگیرید. 

هنگامی که اولین قدم را برداشتید، تمام کمک های لازم را دریافت خواهید کرد. روش های درمان متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. درجه کم شنوایی اولین جنبه ای است که باید در نظر گرفته شود و به دنبال آن نوع کم شنوایی و سبک زندگی است.

متخصصان ادیولوژیست برای مراقبت از شنوایی افراد دانش عمیقی از انواع کم شنوایی دارند. نگران نباشید حال طیف گسترده ای از سمعک های با کیفیت نیز مانند سمعک اتیکن مدل ino pro وجود دارند که در کاهش این مشکلات نتایج شایانی بر جای گذاشته اند.

درک میزان کاهش شنوایی در شناسایی روش درمانی مناسب ضروری است. به عنوان مثال سمعک می تواند راه حل ایده آل برای کسانی باشد که کم شنوایی خفیف تا متوسط ​​دارند.

مروری بر تاریخچه سمعک اتیکن

اتیکن از برندهای شاخص صنعت سمعک است که توسط هانس دمانت و پسر در سال ۱۹۴۶ تاسیس شد.

تولید وسایل قدرتمند کمک شنیداری این کمپانی توانسته تحولی در این عرصه رقم زنند تا تمامی افراد فارغ از شدت عارضه بتوانند بار دیگر با جمع‌آوری اصوات، طعم زندگی را درک کنند.

ظاهر خاص و ظریف، کیفیت صدای خیره کننده، ارائه لوازم جانبی شاخص محصولات اتیکن سبب شده به عنوان یکی از نام آوران لقب گیرند.

حتی کودکان که از گروه‌های حساس هستند در استفاده از این نوع وسایل کمک شنیداری مانند سمعک اتیکن مدل ino pro چندان چالشی ندارند.

دلایل محبوبیت سمعک اتیکن

محدودیت های شنیداری برای حضور در محیط های مختلف دغدغه بسیاری به اشخاص درگیر تحمیل می کند که سبب شده اغلب با ناامیدی و خجالت امور روزمره را پیگیری کنند اما این کمپانی شاخص با تولید محصولاتی کارآمد مانند سمعک اتیکن مدل ino pro در تلاش است موهبت شنیدن را در عالی ترین سطح ممکن به افراد هدیه بخشد.

حال ادیولوژیست ها نیز از محصولات این برند استقبال می کنند که به خوبی شعار این مجموعه "دنیای بدون محدودیت برای افراد کم شنوا" را به تصویر کشیده اند البته تمامی افراد متناسب با شرایط خود می‌توانند این رنج و سختی را پشت سر بگذارند.

دستاوردهای شاخص برند سمعک اتیکن

از مهمترین دستاوردهای اتیکن تولید نخستین سمعک کاملا اتوماتیک است که در سال ۱۹۹۱ در بازار رونمایی شد البته نباید فعالیت کارکنان و مهندسین شاخص این برند دانمارکی در سال ۱۹۹۶ را نیز از قلم انداخت که برای کاهش مشکلات سلامت شنیداری نخستین سمعک کاملاً دیجیتال را طراحی و تولید کردند.

سطح تکنولوژی از مهمترین فاکتورهای تقسیم بندی انواع محصولات اتیکن محسوب می شود که افراد می توانند از بین سه گروه  Essential، Advanced  و Premium مدلهای مد نظر را خریداری کنند.

فراموش نکنید ادیولوژیست شخصی است که صلاحیت دارد پس از ارزیابی دقیق بهترین مدل را به شما پیشنهاد دهد و زمانی رضایت از یک سمعک به دست می‌آید که متناسب با سبک زندگی و سلیقه شخصی خریداری شوند.

 نیاز های شنیداری در تمامی افراد به یک شکل نیستند به همین دلیل تمامی برندها به ویژه اتیکن قابلیت های متنوعی در محصولات خود قرار داده‌اند.

حال در قرن ۲۱ام و سال ۲۰۲۰ رقابت بیشتر در بین مدل های پرچم دار است از جمله آنها می توان سمعک اتیکن مدل ino pro را اشاره کرد که همواره با عملکردهای شاخص و فناوری کاربران را شگفت زده می کند.

پیشرفت تکنولوژی و امکانات همچون چاقو تنها راحتی بسیاری برای انسان به ارمغان نیاورده است بلکه مشکلاتی از نظر تشدید کم شنوایی با توجه به سر و صدای دائمی محیط مشاهده می‌شود اما نگران نباشید نسل جدید سمعک مانند سمعک اتیکن مدل ino pro می توانند تمام صداهای مزاحم را سرکوب کنند تا افراد بتوانند بدون چالش تمرکز بر صدای اصلی را داشته باشند.

انواع سمعک اتیکن مدل ino pro را بیشتر بشناسید

 نسل جدید سمعک ها مانند سمعک اتیکن مدل ino pro توانسته با رمزگشایی قدرتمند اصوات در بهبود مشکلات شنوایی آسودگی خیال برای تمامی افراد کم شنوا فراهم کند. این نمونه کاملاً دیجیتال و هوشمند را بر اساس تکنولوژی Rise تولید و عرضه شده است.

اغلب کاربران با توجه به خصوصیات منحصر بفرد تمایل دارند این مدل پرفروش را خریداری کنند تا از آزار و اذیت ناشی از کم شنوایی دور بمانند در ادامه به قابلیت ها سمعک اتیکن مدل ino pro اشاره می شود.

با امکانات شاخص خانواده سمعک اتیکن مدل ino pro آشنا شوید

اتیکن از جدیدترین تولیدات خود خانواده سمعک اتیکن مدل ino pro رونمایی کرده است تا بار دگر تجربه و تخصص خود را به همگان اثبات کرد. کاربران بدون خستگی و رخوت از طریق این مدل می تواند بر افت شنوایی خود فائق آیند و از پرتگاه ناامیدی دور شوند.

اگر مایلید بدانید که عمل کرد باورنکردنی این مدل سمعک به دلیل چه قابلیت‌هایی است باید بدانید که بجز برخورداری از تکنولوژی Rise، ارتباط هماهنگ دو سمعک، حذف کننده  فیدبگ سبب شده تجربه لذت بخشی تمامی افراد داشته باشند.

طراحی ظاهر ظریف و خاص و قیمت سمعک اتیکن مدل ino pro نیز از نگاه متخصصان کمپانی اتیکن دور نمانده است و تمامی افراد می‌توانند برای محافظت از سلامت شنیداری با رغبت از این مدل سمعک استفاده کنند.

تنوع مدل ها و رنگ بندی جذاب خانواده سمعک اتیکن مدل ino pro سبب شده کاربران بتوانند سلیقه شخصی را نیز لحاظ کنند این محصولات در چهار مدل داخل گوشی و دو مدل پشت گوشی تولید و ارائه شده اند که هر یک گلچینی از امکانات خاص برند اتیکن را به تصویر می‌کشند.

سمعک اتیکن مدل ino pro موجب کاهش پیامدهای افت شنوایی در گروه درگیر سطوح متوسط و شدید می شوند.

کیفیت صدا در عالی ترین سطح منتقل می شود و محدودیت های مختلف را کمرنگ میکند. برخورداری از سطح بالای تکنولوژی سبب شده همواره سهم بالایی از بازار فروش از این مدل باشد.

مشخصات سمعک اتیکن مدل ino pro

باتوجه به امکانات خاص قیمت سمعک اتیکن مدل ino pro  بسیار مناسب است. این سمعک مجهز به ۸ کانال پردازش سیگنال است علاوه بر آنکه متخصصان اتیکن، تکنولوژی رسیور داخل کانال را نیز به آن افزوده اند.

حضور در محیط های شلوغ و پرسروصدا با توجه به داشتن مدار کاهنده نویز نیز بدون چالش شده است، فرد می تواند به راحتی فعالیت‌های روزمره را پیگیری کند و تجربه ای هیجان انگیزی داشته باشد.

از دیگر خصوصیات شاخص می‌توان به تکنولوژی داینامیک حذف فیدبک اشاره کرد تا صدای سوت فرد را آزرده خاطر نکند.

قابلیت برنامه ریزی چهار برنامه شنیداری، تلکویل و سازگاری با سیستم FM سبب شده کاربران زیادی برای گشودن سرنخ های کلامی در هم پیچیده اصوات سمعک اتیکن مدل ino pro را خریداری کنند.

حال پس از درگیری جامعه افراد کم شنوا با این قبیل مشکلات فعالیت های ساده ای همچون مکالمه روزمره نیز به خوبی صورت نمی‌گیرد به طوری که برای درک جزئیات نیاز به تمرکز دوچندان است، خوشبختانه در سمعک سمعک اتیکن مدل ino pro این نقص به خوبی برطرف شده است و کاربر می تواند تجربه ای رویایی داشته باشد علاوه بر آنکه تغییر برنامه ها به شکل اتومات صورت می گیرد.

قیمت سمعک اتیکن مدل ino pro

اگر در باره قیمت سمعک اتیکن مدل ino pro سوال دارید باید بدانید باتوجه به امکانات بسیار عادلانه است اما برای اطلاع دقیق قیمت بهتر است با کلینیک های تخصصی و یا ادیولوژیست های حرفه ای صحبت کنید تغییرات لحظه ای نرخ ارز مانع از درج قیمت دقیق شده است. 

البته کاربران نیز با توجه به امکانات شاخص و عملکرد موفقیت آمیز در جمع آوری اصوات هزینه آن را بسیار معقول می دانند و حال در استراتژی های درمانی میلیون‌ها انسان این محصولات پیشنهاد می‌شود.

توصیه می شود حتما انتظارات شنیداری خود از سمعک را به درستی بیان کنید تا ادیولوژیست بهترین مدل را پیشنهاد دهد در غیر این صورت ممکن است با خسارت جانی و مالی نیز مواجه شوید.

نحوه مراقبت از سمعک اتیکن مدل ino pro

تمامی سمعک ها مانند سمعک اتیکن مدل ino pro همواره شما را در طول روز همراهی کرده و به شما کمک می کنند لذت مشارکت فعال در مکالمات و ارتباطات اجتماعی را دوباره تجربه کنید.

 برای داشتن لذت همیشگی، مراقبت و نگهداری منظم سمعک ضروری است. نکات زیر به شما در افزایش طول عمر مفید آنها کمک می کند:

باید بدانید که تمامی مدل های سمعکها به طور کلی ضد آب نیستند بنابراین نباید هنگام شنا، دوش گرفتن یا سونا از آنها استفاده شود.

قبل از قرار دادن سمعک، گوش های خود را کاملاً خشک کنید.

اگر نیاز به انجام عکسبرداری با اشعه ایکس، سی تی اسکن یا ام آر آی دارید، سمعک های خود را بردارید.

نحوه تمیز کردن سمعک ها

عرق می تواند باعث اختلال یا مسدود شدن ورودی میکروفون شود و موم گوش نیز سبب انسداد ورودی میزان صدا می شود بنابراین تمیز کردن منظم سمعک ها و از بین بردن جرم گوش مهم است. تمیزکاری این وسایل کمک شنیداری را می توانید خودتان انجام دهید. البته برای تمیز کردن حرفه ای و تعمیر نیز می توانید از متخصص شنوایی سنج کمک بگیرید.

سایر نکات برای تمیز کردن سمعک ها

ما به شما توصیه می کنیم که هر روز سمعک های خود را از نظر آلودگی بررسی کنید و آنها را با یک پارچه نرم و کمی مرطوب با دقت پاک کنید.

هرگز از الکل یا مواد شوینده یا حلالهای تهاجمی استفاده نکنید زیرا می توانند به قطعات الکترونیک آنها آسیب برسانند.

برای تمیز کردن از اشیا نوک تیز مانند قیچی یا سوزن استفاده نکنید بلکه از برس مخصوص تمیز کردن استفاده کنید.

قبل از تمیز کردن سمعک، دستان خود را بشویید و خشک کنید.