تمرکز این مطلب از وب سایت آوا کاوان تشریح قیمت سمعک زیمنس مدل intuisو امکانات جانبی است. مشکلات کم شنوایی هم از نظر تظاهرات بالینی و هم از علل ایجاد به شدت متنوع اند که می توانند گریبان گیر افراد مختلف شوند. کاهش شنوایی برای کودکان و همچنین بزرگسالان یک معلولیت اساسی است. این قبیل مشکلات بر کیفیت زندگی، ارتباطات، درک کلام و حتی یادگیری تاثیر می گذارند با ما همراه باشید تا آگاهی خود را درباره این موضوع بهبود بخشید و از عواقب آن دور بمانید. 

اهمیت قدرت شنوایی انسان

قدرت شنیداری گوش های ما هرگز متوقف نمی شوند همانطور که همیشه صداهای اطراف در جریانند. اصواتی همچون آهنگ زنگ تلفن های همراه، گفت و گو اطرافیان، پارس سگ ها، سر و صدای ترافیک، صدای جیر جیر پرندگان و ... شنیده می شوند و به زندگی انسان طعم می بخشند. 

مغز به ما امکان می دهد صداهای مختلف را شناسایی و تفسیر کنیم و بر آنچه می خواهیم بشنویم تمرکز کنیم. به همین دلیل شخص می تواند بلافاصله صدای یکی از عزیزان را تشخیص دهد یا این توانمندی به شما امکان می دهد در حالی که صداهای محیط را نادیده بگیرید بی سر و صدا کتاب بخوانید.

اما گاهی اوقات شرایط اینطور پیش نمی رود. بعضی اوقات مغز ما نمی تواند صدایی را تشخیص دهد زیرا گوش ما به راحتی نمی تواند آن را بشنود!

آشنایی با مشکلات کم شنوایی

این که آیا مشکل کم شنوایی به یک گوش یا هر دو گوش مربوط می شود و سطح آن خفیف و یا شدید است موضوع اصلی است که در مشاوره پزشکی به آن پرداخته می شود و راهکار درمان به علت این اتفاق بستگی دارد و ممکن است شامل موارد زیر باشد بطوری که ممکن است ادیولوژیست شما را ملزم به استفاده از سمعک کند.

افراد درگیر کم شنوایی اغلب متوجه مشکل خود نمی شوند اما کم کم اطرافیان این ضعف را به آنها گوشزد می کنند. 

برخی تجربه خود را به این شکل بیان کرده اند که: در ابتدا این تصور را داریم که دیگران خوب و واضح گفتار خود را بیان نمی کنند سپس به ما همواره گفته می شود که صدای تلویزیون بلند است. اگر ما در محیطی قرار بگیریم که چند نفر همزمان صحبت می کنند اغلب اتفاق می افتد که بعضی از کلمات یا قسمت های خاصی از کلمه شنیده نمی شوند.

درباره اولین علائم کاهش شنوایی بهتر است مواردی را بخاطر بسپارید:

  • ناشنوایی را نباید با کاهش شنوایی اشتباه گرفت.
  • ناشنوایی می تواند ریشه های مختلفی داشته باشد.
  • کاهش شنوایی یک بیماری یا اختلال کشنده نیست.

سمعک مانند سمعک زیمنس مدلintuis وسیله قدرتمندی است تا کمک کند افراد درگیر به راحتی زندگی کنند و حتی آرامش خیال اطرافیانتان را نیز به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد. 

بیشتر موارد کاهش شنوایی اکتسابی پیشرونده اند و بسیاری از افراد درگیر تا زمانی که کیفیت زندگی آنها تحت تأثیر قرار نگیرد علائم را متوجه نمی شوند. در این مطلب علائم اولیه کاهش شنوایی و دلایل ذکر شده اند که نباید آنها را نادیده بگیرید.

باورهای غلط درباره کم شنوایی

"کاهش شنوایی فقط افراد مسن را تحت تاثیر قرار می دهد."

این یک تصور غلط و ناامید کننده است. اگرچه افراد مسن بیشتر دچار کم شنوایی (پیرگوشی) می شوند اما هر کسی در هر سنی می تواند سلامت شنیداری خود را از دست بدهد.

حال بسیاری از نوجوانان و جوانان می توانند به علت برخی شرایط دچار کم شنوایی شوند. 

بسیاری افراد مشکلات شنوایی خود را نمی پذیرند زیرا فکر می کنند این گروه از مشکلات فقط اختصاص به قشر مسن دارد که متاسفانه باعث می شود زنگ خطرهای هشدار دهنده کم شنوایی از دست بدهند.

"کاهش شنوایی مترادف با ناشنوایی مطلق است."

این باور خیلی دور از واقعیت است. فقط چند مورد از افت شنوایی افراد را کاملاً کم شنوا یا کاملاً ناشنوا می کند. بعضی از افراد فقط در شنیدن برخی از فرکانس ها و اصوات (مانند حروف صامت) مشکل دارند در حالی که برخی دیگر در گوش دادن به مکالمات در محیط های پر سر و صدا مشکل دارند و از وزوز گوش نیز رنج می برند.

باید پذیرفت شواهد کم شنوایی در افراد درگیر متفاوت است و تمامی آنها کم شنوایی شدید ندارند.

" از راهکارهای درمانی تنها سمعک و جراحی می توانند به بهبودی کمک کنند."

سمعک و جراحی اگرچه درمان رایج هستند اما نباید انتظار بهبودی کامل را داشت. این استراتژی ها در همه موارد کم شنوایی قابل استفاده نیستند و قبل از اقدام خودسرانه نیاز به مشاوره با پزشک است. باید بپذیرید این روش ها کاهش شنوایی را برطرف نمی کنند بلکه علائم را کاهش می دهند. 

اگر اندکی از قدرت شنوایی شما از بین رفت دیگر نمی توان آن را کامل درمان کرد اما مطمئناً با سمعک این ضعف تا حد زیادی جبران می شود.

چه عواملی باعث از دست رفتن شنوایی می شود

کم شنوایی بر وجوه مختلف زندگی تاثیر می گذارد، شاید کمی ناامید کننده به نظر رسد که نمی توانید به اندازه کافی خوب از یک گپ با دوستان یا خانواده لذت ببرید. اختلالات شنوایی شنیدن درست را دشوار می کنند اما در بسیاری از اوقات با کمک راهکارهای درمانی همچون سمعک زیمنس مدلintuis  کمک می کنند بهتر شنید. 

وقتی مشکلات شنوایی درمان نشوند، می توانند روز به روز بدتر شوند. اگر مشکل شنوایی دارید می توانید از افراد متخصص کمک بگیرید. درمان های احتمالی شامل استفاده از سمعک، کاشت حلزون، آموزش های خاص، مصرف برخی داروها و جراحی است.

برخی از احتمالات بروز کم شنوایی عبارتند از:

  • سابقه خانوادگی
  • درگیری با بیماری هایی مانند عفونت گوش و مننژیت
  • ضربه به سر
  • عوارض برخی دارو
  • حضور طولانی مدت در معرض صدای بلند
  • افزایش سن

وزوز گوش چیست

وزوز گوش به صورت علامت صدای اضافی در یک یا هر دو گوش شنیده می شود. این قبیل مشکلات می توانند موقتی یا دائمی باشند و به شکل خش خش، تپش، صدای زنگ، غر زدن یا وزوز شنیده شود. 

کاهش شنوایی می تواند روی توانمندی یک یا هر دو گوش سایه افکند. کم شنوایی درجات مختلفی دارد که شخص عوارض خاصی تجربه می کند و ممکن است وزوز گوش را نیز همواره روان شخص را آزرده خاطر کند.

مهمترین علت کم شنوایی

  • شرایط فیزیکی مانند آسیب گوش، ضربه به سر
  • عفونت ویروسی یا باکتریایی و درگیری با بیماری های مانند مننژیت، سرخک، اوریون، زونا، سفلیس یا سرخچه
  • عوارض مصرف داروهای به اصطلاح اتوتوکسیک مانند آنتی بیوتیک های خاص، داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی یا حتی برخی داروهای درمان های ضد مالاریا
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مانند مواد مورد استفاده در صنعت (به اصطلاح حلالهای معطر: تولوئن، بنزن و غیره

راه حل درمان مشکلات شنوایی چیست

درمان مشکلات شنوایی به علت آنها بستگی دارد. پزشک می تواند یک تشخیص دقیق انجام دهد و متناسب با شواهد، درمان مناسب یا حداقل روشی برای تسکین یا کنار آمدن بهتر مشکلات شنوایی ارائه دهد.

وقتی صحبت از درمان کم شنوایی می شود، اغلب ما تمایل داریم مواردی را که مادرزادی نیستند و یا غیرمرتبط با سن هستند را نادیده بگیریم. با این حال بد نیست بدانید که کاهش شنوایی فقط نوزادان و افراد مسن را تحت تاثیر قرار نمی دهد بلکه ممکن است در هر سنی رخ دهد و اولین علائم معمولاً سالها قبل از تشخیص ظاهر می شوند. در این مطلب یک بررسی اجمالی از مشکلات کم شنوایی، علل، علائم، راهکارهای درمان و پیشگیری آن ذکر شده است.

دیگر شواهد تشخیصی کم شنوایی

در ادامه برخی از نشانه های خاص کاهش شنوایی ذکر شده است که می توانید در زندگی روزمره کوچکترین اختلالی را شناسایی کنید.

  • احساس خستگی جسمی و روحی بسیار پس از یک روز طولانی گوش دادن به صحبت های روزمره.
  • احساس از دست دادن جزئیات مکالمات به ویژه مکالمات گروهی.
  • مرتباً از طرف مقابل بخواهید کلام خودش را تکرار کند.
  • صدای موسیقی یا تلویزیون را تا حدی بلند کنید که افراد دیگر شما را سرزنش کنند.
  • از حضور در اماکن پر سر و صدا خودداری کنید: مهمانی ها، جلسات، رستوران ها ...
  • در درک صدای برخی افراد مانند زنان یا کودکان مشکل دارید.
  • برخی از کلمات را اشتباه درک کنید و آنها را با کلمات دیگر اشتباه بگیرید.
  • دچار استرس یا عصبانیت در جمع های پر سر و صدا می شوید.

به یاد داشته باشید اگر از این علائم رنج می برید می تواند نشانه هشدار دهنده مشکل شنوایی باشد و باید هرچه سریعتر تست شنوایی خود را نزد ادیولوژیست انجام دهید. اگر کم شنوایی دارید تشخیص به موقع و دریافت تمهیدات درمانی می تواند کیفیت زندگی، حرفه و روابط اجتماعی شما را بهبود بخشد.

عوامل تشدید کننده بروز کم شنوایی محیطی 

کاهش شنوایی محیطی عمدتا در اثر قرار گرفتن در معرض سر و صدا دائمی ایجاد می شود.

  این صداها شامل موسیقی، صدای موتور، ابزار برقی و منابع دیگر است. 

متداول ترین عوامل تولید صدای بلند شامل:

  • اگر همواره از حضور در کنسرت ها، جشنواره ها، نمایشگاه های اتومبیل، میدان های تیراندازی، بازی های ورزشی، کلوپ ها و سایر برنامه های بلند لذت می برید به احتمال زیاد مستعد کم شنوایی ناشی از سر و صدا هستید.
  • محیط کاری پر سر و صدا نیز خطر این مشکلات را دو چندان می کند مشاغلی مانند نوازندگان، کارگران ساختمانی، خلبانان و سایر کارگران در محل کار بیشتر در معرض سر و صدا قرار می گیرند. باید بدانید که هر کسی در شرایط پر سر و صدا کار می کند باید از وسایل محافظ شنوایی بهره ببرد.
  • زندگی در یک محیط شهری پر رفت و آمد با ترافیک بسیار را نیز نباید از قلم انداخت. اگر در یک شهر پر سر و صدا و با ترافیک زیاد و جمعیت بسیار زندگی می کنید، قرار گرفتن در معرض صدا یک خطر دائمی کم شنوایی است. حتی در هنگام خواب یا آرامش در خانه نمی توانید از سر و صدا فرار کنید. در صورت استفاده از وسایل نقلیه عمومی پر سر و صدا مانند مترو ریسک ابتلا شما افزایش می یابد. به افرادی که در شهرهای پرجمعیت زندگی می کنند توصیه می شود که در صورت امکان از گوش گیر استفاده کنند.
  • عدم محافظت در برابر شنوایی نباید از این عوامل فراموش کرد. برخی معتقدند علت اصلی کاهش شنوایی عدم محافظت از سلامت شنوایی است. برای هرگونه رویداد پر سر و صدا توصیه می شود از محافظ گوش به منظور پیشگیری استفاده کنید. 

ممکن است اکنون پیامدهای حضور دائمی سر و صدا را احساس نکنید اما بعداً پیامدهای آن شما را به زحمت اندازد.

راهکارهای بهبودی کم شنوایی

درمان های کاهش شنوایی طی دو دهه گذشته به طور قابل توجهی تکامل یافته و به طور مداوم در حال پیشرفت هستند. اگر اخیراً کم شنوایی شما تشخیص داده شده است گزینه هایی بسیاری مانند سمعک در دسترس شما است.

از رایج ترین اشکال درمان سمعک زیمنس مدلintuis است اما باید بدانید که این وسیله نمیتواند کاملاً جایگزین قدرت شنوایی شما شود اما باعث بهبودی می گردد. 

حال خوشبختانه فناوری سمعک ها بسیار پیشرفت کرده است و وسایل کمک شنیداری قبلی جای خود را به مدلهای شیک و کارآمد مانند سمعک زیمنس مدلintuis داده اند. برخی از مدل ها ویژگی های عالی مانند پردازش صدای زمینه و اتصال به وسایل الکترونیکی دیگر را نیز ارائه می کنند.

پیشگیری و محافظت از قدرت شنوایی

پیشگیری و محافظت تنها راه جلوگیری از کاهش شنوایی است. حتی اگر شنوایی شما از قبل تحت تأثیر قرار گرفته باشد اقدامات محافظتی می تواند از بدتر شدن این مشکلات جلوگیری کنند. در اینجا برخی اقدامات پیشگیرانه ذکر شده است:

  • همواره در محیط های شلوغ از گوش گیر استفاده کنید.
  • اگر روز شلوغی داشته اید حتما کمی استراحت کنید و از آرامش لذت ببرید. باید بدانید که گوش شما نیز به استراحت احتیاج دارد.
  • در تفریحات روزمره میزان صدا را کم کنید. باید بدانید که شنیدن موسیقی با صدای بلند به یک خطر کم شنوایی ناشی از سر و صدا تبدیل می شود. بهتر است میزان صدا را کمی کاهش دهید و مدت زمان استفاده از هدفون یا هدفون را محدود کنید.
  • کمتر از تلویزیون استفاده کنید. اگر برنامه های آن را تماشا نمی کنید  بهتر است دستگاه را خاموش کنید تا این منبع نویز پس زمینه از بین برود.
  • زمان حضور در کنسرت ها و مهمانی ها را محدود کنید. 

تست شناسایی گروه کم شنوا

گوش عضوی است که صدا را تشخیص می دهد و به ما در حفظ تعادل نیز کمک می کند. این عضو حیاتی از سه قسمت ساخته شده است: گوش خارجی ، گوش میانی و گوش داخلی.

  • آیا همواره در تلاشید میزان صدای تلویزیون را زیاد کنید؟
  • آیا دیگران آنچه را می گویند می شنوید اما لزوماً منظور آنها را نمی فهمید؟
  • آیا در پیگیری مکالمات در مکانهای شلوغ مشکلی دارید؟
  • آیا اغلب از مردم می خواهید که بلندتر صحبت کنند؟
  • آیا بعد از حضور در یک رویداد اجتماعی شلوغ احساس خستگی می کنید؟
  • آیا همواره به دنبال عدم حضور در رویدادهای اجتماعی هستید؟ 
  • آیا از صدای وزوز یا صدای زنگ دائمی در گوش خود رنج می برید؟

اگر به یک یا چند سوال بالا "بله" پاسخ داده اید، توصیه می کنیم قدرت شنوایی خود را توسط متخصص شنوایی سنج ارزیابی کنید.

نقش والدین در درمان کودکان کم شنوا

وقتی به راه حل های مختلفی که می تواند به کودک کم شنوا شما کمک کند فکر می کنید باید تمام گزینه ها و فرصت های موجود را در نظر بگیرید. سمعک می تواند به اکثر کودکان مبتلا به کم شنوایی خفیف تا متوسط ​​کمک کند.

 با این حال اگر کودک شما کم شنوایی شدید تا عمیق دارد حتی پیچیده ترین و جدیدترین سمعک ها نیز ممکن است کافی نباشد. در این حالت کاشت ممکن است گزینه خوبی برای فرزند شما باشد.

لزوم شناخت مشکلات کم شنوایی

طبق داده های آماری در ایتالیا بیش از ۷ میلیون نفر از افراد، مبتلا به اختلال شنوایی هستند اما فقط برخی از آنها می دانند که یک مشکل بهداشتی جدی دارند. 

در واقع بسیاری از افراد حتی اگر متوجه شوند که دچار کم شنوایی شده اند باور نمی کنند.

این امر باعث می شود چیزی را که به آنها گفته می شود درک نکنند یا هر روز صدای تلویزیون را کمی بیشتر کنند تا کمتر ضعف خود را احساس نمایند که سبب می شود مشکل پیشرفت کند و حتی تبدیل به کم شنوایی شدید شود.

مشکلات کم شنوایی می توانند زندگی یک شخص و دیگران را به خطر بیندازد اما پیشگیری می تواند به بهبود شنوایی جزئی یا کاملاً از دست رفته کمک شایانی کند البته که بیش از هر چیز می تواند کیفیت زندگی را بهبود بخشد با توجه به اینکه از تنهایی و گوشه گیری فرد ممانعت می کند.

اهمیت مراجعه به ادیولوژیست

اگر شک دارید که در چند وقت اخیر مشکل شنوایی دارید یا دچار افت شنوایی شده اید بهتر است معطل نکنید بلکه با یک متخصص گوش و حلق و بینی یا ادیولوژیست تماس بگیرید تا  یک معاینه دقیق انجام دهد.

اغلب ما دچار این اشتباه می شویم که فکر می کنیم کاهش شنوایی به عنوان یک بیماری اجتناب ناپذیر است و بخشی از روند طبیعی پیری بوده که خواه ناخواه گریبانگیر فرد می شود. البته باید پذیرفت که اکثریت قریب به اتفاق جمعیت مبتلا به کم شنوایی سالمندان هستند.

اما نتایج مطالعات جدید علمی شواهدی در اختیار ما قرار می دهد که برخی از عوامل خطر زا قابل تغییر هستند و می توانند ریسک درگیری را کاهش داد مانند حفظ وزن مناسب و داشتن تحرک بدنی که می توانند کاهش شنوایی را به تأخیر بیندازند یا حتی از بروز آن جلوگیری کنند.

شنیدن مانند سایر حواس هر روز ما را همراهی می کند. ما از آن برای برقراری ارتباط با مردم، تعامل با محیط و به طور کلی لذت از همه چیز بهره می گیریم. این یک اشتباه جبران ناپذیر و بسیار بزرگ است که اگر برای کاهش خطر کم شنوایی این موهبت گرانبها تمام تلاش خود را انجام ندهیم.

عواقب کم شنوایی

انزوا، ناراحتی، نا امیدی، کاهش عزت نفس، خستگی، فشار روحی و جسمی، درگیری با مشکلات شناختی و … تنها بخشی از پیامدهای این قبیل مشکلات هستند.

کم کم گفتگو با اقوام نیز به چالش های جدی تبدیل می شود و تفریحات معمول کمتر جالب بنظر می رسند.

نقش سمعک در درمان کم شنوایی

سمعک وسیله الکترونیکی کوچکی است که پشت گوش یا داخل آن قرار می گیرد تا صداها را بلندتر کند. سمعک به مردم کمک می کند علاوه بر مکان های ساکت در شرایط پر سر و صدا نیز بهتر بشنود.

سمعک به کسانی که دچار کم شنوایی کمک بسیاری می کند. این آسیب می تواند به دلیل بیماری، افزایش سن، وجود سر و صدا یا عوارض برخی داروها ایجاد شود.

متاسفانه از هر پنج نفری که می توانند از سمعک بهره مند شوند فقط یک نفر از آنها استفاده می کند. اگر فکر می کنید سمعک می تواند به کاهش مشکلات شنوایی شما کمک کند به پزشک مراجعه کنید.

تقسیم بندی سمعک انواع مختلفی دارد. براساس اندازه، محل قرارگیری در گوش و میزان صدا افراد می توانند بهترین را خریداری کنند.  باید بدانید که سمعک مناسب برای شما بستگی به نوع کم شنوایی و شدت آن دارد.

شناخت برند سمعک زیمنس

محصولات برند شاخص زیمنس در رمزگشایی از اصوات همواره کارنامه موفقی بر جای گذشته اند. در این ۱۴۷ سال فعالیت نه تنها متخصصان ادیولوژیست بلکه کاربران نیز دغدغه ای از نظر کیفیت صدا ندارند.

درمان طیف های مختلف کم شنوایی به عنوان یکی از عوامل تهدیدزا سلامت اهمیت بالایی دارند.

خوشبختانه حال محصولات شاخص زیمنس همچون سمعک زیمنس مدلintuis در انتقال قدرتمند صدا با کمترین دید ظاهری می توانند محدودیت های شنیداری را کاهش دهند.

داشتن امکانات مدرن، تجهیزات فوق پیشرفته و تکنولوژی روز بر قیمت سمعک زیمنس مدلintuis تاثیر چندانی نداشته و می توان با قیمت بسیار مناسب در محیط‌های مختلف بهره برد تا بدون استرس و اضطراب بتوان در تمامی حضور یافته و حتی از جزئیات مکالمات نیز مطلع شد.

علت محبوبیت برند سمعک زیمنس

 موسس کمپانی زیمنس ورنر ون زیمنس است که در سال ۱۸۷۸ با رونمایی از وسایل کمک شنیداری مدرن همچون سمعک زیمنس مدلintuis توانست کیفیت زندگی جامعه افراد کم شنوا را بهبود بخشد.

اگرچه در ساله ۲۰۱۵ فعالیت این کمپانی به شرکت سیوانتوس رسید که با نام تجاری سیگنیا در حال عرضه محصولات هستند اما همچنان در استراتژی های درمانی به عنوان محصولات درخشان رضایت کاربران را به دست آورده است البته تنوع محصولات می تواند تمامی افراد را راضی نگه دارد.

از فاکتورهای تقسیم‌بندی محصولات زیمنس می‌توان به تکنولوژی، طراحی ظاهری و سیستم پردازشی اشاره کرد. در مطالب جداگانه‌ای به طور مفصل به این موارد اشاره کرده ایم حال تمرکز این نوشتار به تشریح قابلیت ها و قیمت سمعک زیمنس مدلintuis است.

اما بد نیست بدانید که بر اساس تکنولوژی سمعک های زیمنس شامل چهار سطح Basic، Essential، Advanced، High end هستند

قیمت سمعک زیمنس آلمان چگونه است

اغلب سمعک ها جز وسایل الکترونیکی نسبتا گران قیمت دسته بندی می شوند که کاربران برای انتخاب بهترین مدل معمولا این فاکتور مهم را نیز در نظر میگیرند اما باید بدانید اگر ادیولوژیست مدل خاصی را به شما پیشنهاد کرد به جای مقاومت و ناسازگاری حتماً این توصیه را بپذیرید.

برخی از افراد با این تصور که آخرین نسل سمعک ها بهترین هستند همواره شاهد افت تدریجی و پیشرونده کم شنوایی نیز خواهند بود.

قیمت سمعک زیمنس با توجه به مدل و سطح تکنولوژی معمولاً در بازه ۳ میلیون تومان تا ۱۲ میلیون تومان متغییر است. نوآوری و طراحی خاص از مهمترین ویژگی های محصولات زیمنس است به همین دلیل مدل های پایین رده نیز همواره جزوه پرفروش ترین های بازار لقب می گیرند.

حال نمایندگی های فعال زمینس برای پیگیری خدمات به مشتریان در گوشه گوشه دنیا دایره شده اند که همواره تعهدات و تلاش صادقانه کارشناسان زبانزد عام و خاص است. خوشبختانه حال میلیونها انسان با کمک این وسایل قدرتمند شنوایی شاهد بهبودی شایان هستند.

البته نسل جدید محصولات اتیکن همچون سمعک زیمنس مدل intuis فرآیند اخت پذیری را برای گروه‌های حساس همچون کودکان نیز بسیار آسان کرده است.

آشنایی با سمعک زیمنس مدل intuis

 افراد مختلف به دلایل متنوعی با عارضه کم شنوایی دست و پنجه نرم می‌کنند، برای گذر از این دست انداز بزرگ نیاز به وسایل کمک شنیداری مجهزی مانند سمعک زیمنس مدل intuis است. 

سمعک زیمنس با داشتن تکنولوژی روز دنیا در انواع مدل های پشت گوشی و داخل گوشی همواره به عنوان محصولی ایده‌آل معرفی می شود در ادامه بیشتر به قابلیت‌های آن اشاره می شود.

قابلیت های سمعک زیمنس مدلintuis

نسل قبل سمعک ها اگرچه به خوبی صدا را منتقل می‌کردند اما فرد نمی‌توانست از کیفیت صدا لذت ببرد این ضعف در سمعک زیمنس مدلintuis به خوبی برطرف شده است، علاوه بر آن که مجهز به رزولوشن ۱۲ کاناله جهت دریافت اصوات با فرکانس بالاست.

شاید اگر بدانید که از طریق این مدل دیگر خبری از نویز و صدای همهمه نیست شما نیز به خیل عظیم طرفداران سمعک زیمنس مدل intuis افزوده شوید.

البته نباید ظاهر خاص و ظریف را از قلم انداخت البته علاوه بر ظرافت سمعک از پوشش نانو برخوردار است که استقامت بالایی برای آن به ارمغان آورده است تا از شرایط نامناسب محیطی مانند گرد و خاک و رطوبت دور بماند.

استفاده از مدل‌های مختلف سمعک زیمنس مدل intuisبا راحتی بی نظیری همراه است به طوری که فرد اندکی پس از استفاده نیز آزار و اذیت چندانی احساس نمی کند.

عملکرد بینظیری که سمعک زیمنس مدلintuis دارد تجربه باورنکردنی در بهبود شنوایی افراد بر جای گذاشته است. تشخیص صدای مزاحم محیط سبب شده فرد با تمرکز صدای اصلی را بشنود.

 وزوز گوش مشکل نسبتا رایجی است که علاوه بر کم شنوایی اغلب کهنسالان را رنج میدهد.

خوشبختانه این مدل در راهکارهای درمانی می‌تواند برای کاهش رنج و سختی و وزوز گوش نیز تاثیرات خوبی بر جای بگذارد.

برخی از افراد اگر چه از موهبت شنیدن محروم شده اند اما حال تنظیم سخت سمعک سبب شده چندان علاقه‌ای به کاربرد سمعک نداشته باشند اما سمعک زیمنس مدل intuis به راحتی قابل تنظیم است تا محدودیت های شنیداری به راحتی برطرف شوند.

قیمت سمعک زیمنس مدل intuis

یکی از عوامل دغدغه ساز در خرید محصولات کم شنوایی قیمت نهایی است. قیمت سمعک زیمنس مدلintuis نیز بسیار مناسب تنظیم شده است تا تمامی کاربران بتوانند همچون روزهای سلامتی خوب بشنوند برای اطلاع دقیق از قیمت سمعک زیمنس مدلintuis با کلینیک های مربوطه در تماس باشید.

نحوه نگهداری سمعک زیمنس مدل intuis

هنگامی که از سمعک زیمنس مدلintuis استفاده می کنید می خواهید آنها را تا حد ممکن در شکل مناسب و در شرایط عالی نگه دارید. با این حال باید بدانید که یک سمعک ساختمان تخریب ناپذیر ندارد، بلکه بسیار ظریف است و باید از آن مراقبت شود تا در برابر شرایط نامناسب نیز خیالی آسوده داشت در ادامه به این شرایط نامناسب گریزی زده می شود:

رطوبت

رطوبت قطعاً دشمن شماره یک تمامی وسایل الکترونیکی همچون سمعک زیمنس مدل intuis است. مهم نیست که مشکل از کجا ناشی شود ( باران، عرق، بخار یا آب) این رطوبت می تواند به تکنولوژی و ساختار ظریف سمعک شما آسیب برساند. 

بنابراین باید از تماس لوازم با آب و رطوبت جلوگیری کنید. با توجه به موقعیت قرارگیری آنها بر گوش ها این اقدام چندان آسان نیست. متاسفانه چه در خانه و چه در فضای باز عواملی وجود دارند که می تواند سمعک را در معرض رطوبت قرار دهد.

از بارزترین این شرایط به طور طبیعی در فضای باز میتوان باران ناگهانی، عرق، تمرینات بدنی یا دوچرخه سواری نام برد. با این حال لازم است بدانید که حتی در مواردی که قصد بیرون رفتن از خانه ندارید اقدامات احتیاطی اضافی انجام دهید زیرا تعریق یک پدیده طبیعی و آسیب رسان به ساختار سمعک است.

بنابراین توصیه می کنیم گوش ها و دستگاه سمعک خود را قبل از قرار دادن به خوبی خشک کنید.

گرما

هرگز سمعک زیمنس مدل intuis خود را در معرض آفتاب یا مکان های گرم قرار ندهید، گرما می تواند به ساختار و عملکرد سمعک و باتری ها آسیب برساند. اگر گرما محیط همیشه زیاد است و یا هوا شرجی است برای کاهش رطوبت زیاد هوا این وسایل را در جای خشک و خنک نگه دارید.

نحوه تمیز کردن سمعک زیمنس مدل intuis

برای نگهداری و تمیز کردن سمعک زیمنس مدل intuis خود چندین توصیه می کنیم : 

  • از یک جعبه نگهداری مستحکم و ایمن استفاده کنید که به شما امکان می دهد سمعک خود را به طور مرتب در شب قرار دهید و از دسترس کودکان دور بماند. 
  • همچنین می توان از پارچه های تمیز و مناسب برای خشک کردن استفاده کرد. 
  • هنگام تمیز کردن ما همچنین توصیه می کنیم که باتری ها را همیشه برداشته و محفظه باتری را باز بگذارید تا دستگاه کاملاً تمیز و رطوبت زدایی شوند و همچنین عملکرد باتری به حداکثر برسد.

چطور به  یک عزیز در کاهش شنوایی کمک کنیم

  • قبل از اینکه با او صحبت کنید، توجه او را به خود جلب نمایید. دست یا بازوی او را به آرامی لمس کنید یا او را با نام کوچک صدا بزنید.
  • همواره جلوی او بایستید. دیدن دهان و حالات صورت به او کمک می کند مکالمه را بهتر دنبال کند.
  • به شکل رسا و واضح صحبت کنید اما فریاد نزنید. سعی کنید خیلی سریع صحبت نکنید و حتما بین جملات مکث کوتاهی داشته باشید. قبل از ادامه مراوده اطمینان حاصل کنید که کلام شما را درک کرده اند.
  • اگر چیزی از گفت و گو را نفهمید تکرار کنید. با استفاده از کلمات دیگر نظرات خود را دوباره بیان نمایید. ممکن است درک برخی از اصوات یا کلمات دشوار تر از بقیه باشد.
  • در زمان مراوده کلامی هوشیار بمانید. به حالات چهره او توجه کنید، اگر به نظر می رسد گیج است، او را دوباره وارد گفتگو کنید.
  • در آخر آنکه سعی کنید صبور و مودب باشید. شما اعتماد آنها را جلب خواهید کرد و تبادل نظر را برای همه دلپذیرتر خواهید بود.