اطلاع از قیمت باتری سمعک - انواع باتری ها دغدغه بسیاری از کاربران است. سلامت شنوایی برای سلامت عمومی فرد حیاتی است. براساس سازمان بهداشت جهانی بیش از ۵ درصد از جمعیت جهان تقریباً ۴۶۶ میلیون نفر، شنوایی آنها از کار افتاده است البته از این تعداد ۳۴ میلیون کودک هستند. این اعداد و ارقام همچنین نشان می دهد که به طور متوسط افراد کم شنوا شاید نزدیک ۱۰ سال برای کمک گرفتن و کاربرد تمهیدات پزشکی منتظر می مانند توصیه می شود نه تنها علائم هشدار دهنده کم شنوایی را بشناسید بلکه اطلاعات خود را درباره سمعک و اجزا همچون قیمت باتری سمعک - انواع باتری ها بالا ببرید.
اهمیت قدرت شنوایی برای انسان
گوش و چشم از مهمترین اندام های حسی انسان هستند، بیشتر ارتباطات ما از طریق حس شنوایی صورت می گیرد. قدرت شنوایی وجود خطرات محیطی را به انسان هشدار می دهد همانطور که با گشودن درب هایی به دنیای موسیقی و حتی شنیدن صداهای طبیعت مانند صدای جیرجیرک پرندگان یا خش خش برگها لذت های بزرگی را به ارمغان می آورد.
شیوع مشکلات کم شنوایی بالاست اما بیایید با چند خبر خوب درباره کم شنوایی شروع کنیم:
- در مواردی ناشنوایی کامل اتفاق می افتد که قدرت شنوایی کاملاً از بین رود که اغلب نادر است.
- سمعک های استاندارد می توانند اکثر مشکلات شنوایی را کاهش یا حتی به طور دائمی برطرف کنند.
- در برخی کم شنوایی ناگهانی نیز بروز می کند.
- در بسیاری موارد از دست دادن قدرت شنوایی به آرامی و در طی یک دوره طولانی از زمان رخ می دهد، به همین دلیل در ابتدا تشخیص این مشکل خطر زا از چشم فرد دور میماند.
- در واقع فرد مورد نظر به تدریج به ضعف اولیه عادت می کند و کمبود شنوایی توسط مغز جبران می شود بنابراین در مرحله اولیه هیچ مشکلی در زندگی روزمره ایجاد نمی کند.
- کاهش شنوایی مربوط به سن (پیرگوشی) یک روند طبیعی است و مشکل غیرمعمولی نیست.
- اولین علائم کم شنوایی مربوط به کهنسالی در سن ۴۵ تا ۶۵ سالگی ظاهر می شوند و به دلیل عوامل خارجی مانند آلودگی صوتی می توانند بدتر شوند.
- افرادی که دارای کم شنوایی هستند می توانند از راهکارهای درمانی مانند سمعک و سایر وسایل کمکی و همچنین زیرنویس استفاده کنند.
- افرادی که کاهش شنوایی چشمگیری دارند نیز می توانند از کاشت حلزون بهره مند شوند.
راهکارهایی برای جلوگیری از کاهش قدرت شنوایی
برخی از استراتژی های ساده برای پیشگیری از کاهش شنوایی عبارتند از:
- بهتر است کودکان در برابر بیماری های دوران کودکی از جمله سرخک، مننژیت، سرخچه و اوریون ایمن شوند.
- قبل از بارداری خانم های جوان را در سن باروری بر علیه بیماری های خاصی مانند سرخچه ایمن کنید .
- باید از درگیری با عفونت های ویروسی در مادران باردار از طریق بهداشت مناسب پیشگیری کرد.
- غربالگری و درمان سفلیس و سایر عفونت ها در زنان باردار مورد نیاز است.
- تقویت برنامه های بهداشت مادر و کودک از جمله ترویج تولد ایمن نیز نیاز است.
- باید اقدامات خوب جهت مراقبت از گوش را دنبال کنید.
- با افزایش آگاهی درباره خطرات کم شنوایی اطلاعات خود را افزایش دهید، قرار گرفتن در معرض صداهای بلند (کاری و تفریحی) را کاهش دهید.
- دیگران را به استفاده از وسایل محافظتی مانند گوش گیر و هدفون تشویق کنید.
- غربالگری کودکان برای تشخیص مشکلات شنوایی اهمیت بالایی دارد و به دنبال آن اقدامات پزشکی یا جراحی مناسب الزامی است.
- از مصرف داروهای خاص که می تواند برای شنوایی مضر باشد اجتناب کنید، مگر اینکه توسط پزشک واجد شرایط تجویز و کنترل شود.
نقش سمعک در بهبود مشکلات کم شنوایی
سمعک جز وسایل شنیداری شاخصی هستند اما دستگاهی نیستند که توانایی شنوایی طبیعی را کامل برگردانند (ناشنوایی را درمان نمی کنند). بلکه با تقویت صداهایی که به گوش می رسند کمبود شنوایی را جبران می کنند. بنابراین تصور اینکه استفاده از آنها یک راه حل قطعی برای درمان کم شنوایی است باید کنار بگذارید.
حقایقی درباره مشکلات کم شنوایی
- آمارها نشان می دهند که کم شنوایی حدود ۵٪ (۴۶۶ میلیون) نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می دهد.
- همچنین این برآوردها می گویند تا سال ۲۰۵۰ از هر ۱۰ نفر ۱ نفر درگیر این قبیل مشکلات می شود(حدود ۹۰۰ میلیون نفر).
- تقریباً از هر ۳ فرد بالای ۶۰ سال ۱ نفر دچار کم شنوایی است.
- حدود ۱/۱ میلیارد جوان در سراسر جهان در معرض سطوح خطرناک سر و صدا قرار دارند.
- تقریباً از هر ۱۰۰۰ نوزاد ۱ نفر كاهش شنوایی دارد.
- طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی عفونت های مزمن گوش یکی از علتهای اصلی کاهش شنوایی است.
- مطالعات نشان می دهد که حدود ۶۵٪ از افراد کم شنوایی خفیف، ۳۰٪ متوسط و ۵٪ کم شنوایی شدید یا عمیق را تجربه می کنند.
- متاسفانه اکثر افراد کم شنوا در سنین تحصیل یا کار هستند.
- دیگر مطالعات نشان می دهد که از هر ۵ نفری که باید از سمعک بهره مند می شوند فقط ۱ نفر از آن استفاده می کند.
بهترین درمان کم شنوایی
گزینه های درمانی تا حد زیادی به نوع و علت کاهش شنوایی بستگی دارد. در موارد بسیاری کاهش شنوایی را اغلب می توان با دارو یا جراحی بهبود بخشید. از طرف دیگر نوع دیگری از کاهش شنوایی به احتمال زیاد با کمک سمعک یا در صورت درگیری با نوع عمیق کاهش شنوایی از طریق کاشت حلزون پشتیبانی می شود.
اگر فکر می کنید خود یا یکی از عزیزانتان دچار کم شنوایی هستید بهتر است با یک متخصص صحبت کنید. چندین راهکار وجود دارند که می توانید بهرمند شوند.
ادیولوژیست بر اساس نتایج تست شنوایی قدرت شنوایی شما را ارزیابی می کند و می تواند در یافتن راه حل مناسب نیز کمک کند. یک متخصص ادیولوژیست برای تنظیم کردن سمعک آموزش دیده است. آنها در جزئیات عملکرد سمعک نیز تخصص دارند.
چه مدلی از سمعک نیاز هر شخصی است
امروزه سمعک ها انواع مختلفی دارند و به سبک زندگی، بودجه و نیازهای شنوایی فرد بستگی دارد. علاوه بر انتخاب نوع دستگاه در نظر گرفتن ویژگی هایی که برای فرد مفید هستند نیز نباید فراموش کرد. از میکروفون های جهت دار گرفته تا پوشش ضد آب در مدل های سمعک وجود دارند تا تمامی کاربران رضایت داشته باشند.
سمعک های امروزی مجهز به اتصال بلوتوث برای بهره گیری از وسایل مجهز به فناوری بی سیم مانند تلفن همراه یا تلویزیون هستند. سمعک ها به لطف پیشرفت در فناوری دیجیتال و کوچک سازی اجزای داخلی در اندازه ها و سبک های مختلفی در دسترس هستند.
بسیاری از سمعک های امروزی زیبا، جمع و جور و نوآورانه در نظر گرفته می شوند. برندهای تولیدی راه حل هایی برای طیف گسترده ای از مشکلات کاربران سمعک ارائه می دهند.
هنگام انتخاب مدل مناسب سمعک باید موارد زیر در نظر گرفته شوند:
- نوع/درجه کاهش شنوایی
- بودجه
- لوازم جانبی
- ملاحظات تشریحی و پزشکی
- نیازهای سبک زندگی
نقش باتری در کاهش مشکلات شنوایی
نقش باتری در تمام وسایل الکتریکی با تامین انرژی گره خورده است سمعک نیز از این قاعده مستثنا نیست. کاربران حال برای تسهیل و اصلاح مشکلات شنیداری چندان چالش ندارند علاوه بر تنوع بالای برند های سمعک میتوانند شاهد انواع باتری سمعک در سایز و برند باشند.
کسب آگاهی درباره انواع باتری سمعک و قیمت باتری کمک می کند بتوان در استراتژی های درمانی شاهد نتایج موثری بود.
برخی از افراد فقط به ظاهر سمعک دقت می کنند و جذابیت و مدرنیته را معیار قرار میدهند در حالی که سمعک جز کالاهای پزشکی محسوب می شوند و می بایست عوامل بیشتری را در نظر گرفت.
در این چند سال اخیر کمپانی های مختلف برای کسب سهم بیشتر از بازار فروش تلاش کردهاند نسل جدید را مجهز به باتری های قابل شارژ کنند اما حال نیز سمعک هایی که انرژی خود را از باتریهای یکبار مصرف تامین می کردند بسیار محبوب هستند.
ساختار باتری سمعک
اگر نگاهی به تاریخچه باتری سمعک بیندازید متوجه خواهید شد که نسل نخست مجهز به باتری های جیوه ای بوده اند اما به دلیل مسمومیت و آسیب به محیط زیست حال تولید آنها متوقف شده است.
کاربرد باتری های جدید که به اسم باتری های روی- هوا شناخته می شوند به این دلبل صورت گرفته است که اکسیژن هوا موجب فعالیت آنها می شود و شامل ۴ سایز ۱۰، ۱۳، ۳۱۲ و ۶۷۵ هستند.
همانطور که گفته شد تقسیم بندی آنها بر اساس برچسب های رنگی صورت می گیرد.
سیستم کدبندی رنگی باتری سمعک به شکل بین المللی تنظیم شده است تا میلیونها شخص درگیر با مشکلات کمشنوایی بتوانند از کیفیت مطلوب صدا در هر شهری که باشند بهره مند شوند.
مروری بر تاریخچه کاربرد باتری سمعک
باتری سمعک از اجزای مهم و تاثیرگذار این وسیله کمک شنیداری قدرتمند اند تا تمامی افراد بدون توجه به شدت عارضه برای عبور از محدودیت های شنیداری چالشی نداشته باشند.
کارایی سمعک ها مانند دیگر وسایل الکترونیکی وابسته به باتری است حال محصولات جدید از طریق برق شارژ میشوند.
پس از معرفی سمعک های جدید در سال ۲۰۱۸ افراد برای رمزگشایی اصوات از باتری های قابل شارژ بهره می گیرند و راحتی نسبی به دست آورده اند. اما همچنان کاربرد سمعک هایی که دارای باتری های یکبار مصرف هستند در بین عموم رایج است.
از مهمترین فاکتورهای موثر بر مصرف انرژی باتری می توان به قدرت و تعداد مدارهای کاربردی اشاره کرد. فراموش نکنید افراد کم شنوا، جامعه بزرگی هستند که نیازهای شنیداری آنها نیز یکی نبوده، ممکن است فردی ساعات طولانی از سمعک استفاده کنند که مطمئنا زودتر شارژ سمعک به اتمام میرسد اما افراد میانسالی که اغلب زمان خود را در منزل و در حالت استراحت سپری می کنند مطمئناً نیاز کمتری به شارژ مجدد سمعک دارند.
پارامترهای تاثیرگذار در مصرف باتری سمعک
متخصصان ادیولوژیست برای درک بهتر شما از میزان پارامترهای تاثیرگذار در مصرف باتری سمعک مواردی بیان کرده اند که از جمله میتوان به فناوری سمعک، تعداد کانال، سایز باتری، میزان مدارها و برنامه های مورد استفاده، زمان کاربرد سمعک، کیفیت ساخت باتری، شرایط نگهداری، سال تولید سمعک و زمان انقضای باتری اشاره کرد.
اگر مایلید نحوه تاثیرگذاری این عوامل را بهتر بدانید توصیه می شود مطالعه ادامه مطلب را از دست ندهید.
تکنولوژی سمعک ها
اگر مایلید با نقش تاثیرگذار تکنولوژی سمعک در کیفیت اصوات آشنا باشید بد نیست بدانید این فاکتور در میزان مصرف باتری نیز تاثیرگذار است به طوری که دارندگان سمعک های آنالوگ ساعات بیشتری می توانند از این وسیله کمک شنیداری بدون دغدغه بهره ببرند اما سمعک های دیجیتال هوشمند و سمعک های هوش مصنوعی ممکن است فرد را برای مصرف انرژی به چالش بکشانند.
تعداد کانال سمعک
یکی از تفاوت های دیگر تقسیم بندی سمعک ها تعداد کانال هاست. ادیولوژیست ها بیان می کنند که وسایل برخوردار از کانالهای متعدد مصرف انرژی را نیز دوچندان می کنند البته که مزایایی همچون انتقال صدای با کیفیت را نیز به همراه دارند.
سایز باتری سمعک
نسل جدید سمعک ها با توجه به نیاز کاربران در اندازهای ظریف اما با کیفیت منحصر به فرد تولید می شوند که تأثیر مستقیمی بر سایز باتری نیز دارند.
شرکت های تولیدی باتری سمعک را بر اساس اندازه با تنوعی بی نظیر ارائه می کنند تا افراد بتوانند در بین ۴ سایز مختلف بهترین را برای خود خریداری کنند. البته بد نیست بدانید که باتری های بزرگتر سمعک دیرتر شارژ خالی می کنند.
تعداد مدار ها و برنامه های فعال سمعک
اگرچه سمعک ها ظاهری نسبتا ساده دارند اما کمپانیهای سازنده در هر یک برنامه ها و مدارهای مختلفی گنجانده اند تا کاربران بتوانند تجربه ای لذت بخش داشته باشند.
در مطالب مختلف بارها و بارها اشاره کرده ایم که سمعک فقط برای انتقال اصوات طراحی و تولید نمیشوند بلکه با کمک برنامه های مختلف می توانند صدای زمینه و مزاحم را نیز کاهش دهند علاوه بر آن که رضایت عمیق قلبی را در زمان انجام تفریحاتی همچون تماشای تلویزیون، مکالمات تلفنی و ... فراهم کنند.
میزان کاربرد سمعک در طی روز
نیازهای شنیداری کاربران با توجه به سبک زندگی متفاوت است. مطمئنا افرادی که زمان کمتری از سمعک خود استفاده میکنند میزان مصرف باتری نیز به همان نسبت کاهش می یابد اما برخی ناچارند ساعتها با این وسیله قدرتمند به جنگ مشکلات شنوایی بروند که سبب می شود باتری سریعتر خالی شود.
کیفیت ساخت باتری
حال کمپانی های شاخصی در صنعت سمعک فعال هستند که کوله باری از تجربه موفق را بر دوش دارند. متاسفانه برخی به دلایل مختلف به دام تبلیغات برند های تقلبی و یا کمپانیهای نه چندان محبوب می افتند که کارایی چندانی از باتری سمعک مشاهده نمی شود.
توصیه می شود حتما برای کاهش هزینه و دغدغه های مالی باتریهای استاندارد و با کیفیت را خریداری کنید.
شرایط نگهداری از باتری سمعک
اگر در شرایط نگهداری فاکتورهای موثر را رعایت نمی کنید باید انتظار عمر مفید و طولانی باتری سمعک نداشته باشید. بهترین مکان برای حفظ و نگهداری این قطعات مهم فضاهای خشک و خنک هستند.
گرما و رطوبت از مهمترین عواملی هستند که میتوانند به کیفیت این اجزا ضربه وارد کنند به طوری که فرد ناچار است سمعک دیگری را دوباره خریداری کند. کاربران ساکن مناطق گرم و شرجی باید مراقبت دوچندانی از سمعک و باتری سمعک داشته باشند.
نسل جدید سمعک ها
پس از گذشت مدت طولانی از کاربرد سمعک ها نمی توان کارایی بالایی از آن انتظار داشت و ممکن است پس از مدتی فرد متوجه شود که باتری سریع تر تمام می شود و زودتر ملزم به خرید باتری جدید باشد.
نگران نباشید این استهلاک باتری فقط اختصاص به سمعک ندارد و در دیگر وسایل الکترونیکی همچون تلفن همراه نیز دیده می شود.
تاریخ انقضای باتری سمعک
قبل از خرید باتری سمعک به تاریخ تولید و انقضا دقت داشته باشید تا اسیر تبلیغات افراد سودجو نشوید.
ادیولوژیست ها بیان میکنند بهترین زمان برای خرید باتری سمعک دو سال قبل از تاریخ انقضا آن است تا بتوان از کارایی لذت برد و شاهد طول عمر مفید نیز بود.
اندازه باتری سمعک
اگر قصد خرید باتری سمعک داشته اید حتماً شاهد تنوع این محصولات در ۴ سایز مختلف و حلقه های ۶ تایی بودهاید. برای راحتی کاربران کمپانی های مختلف از رنگ های ثابت و خاصی برای تفهیم بهتر استفاده می کنند.
با برند های تولیدی باتری سمعک بیشتر آشنا شوید
مشکلات کم شنوایی حال گریبانگیر افراد زیادی از کوچک تا بزرگ شده است که برای زندگی راحت نیاز به سمعک دارند. در ادامه به برندهای شاخص تولیدکننده باتری سمعک گریزی زده شده است:
باتری سمعک ریوواک
نام و آوازه شرکت ریوواک عنوان بزرگترین واحد تولیدی باتری را به خود اختصاص داده است.
مهمترین مشخصه محصولات این برند علاوه بر کیفیت، قیمت مقرون به صرفه است به طوری که کاربران می توانند با هزینه های معقول باتری های را خریداری کنند که از طول عمر نزدیک به چهار سال برخوردارند.
باتری سمعک دوراسل
محبوبیت محصولات دوراسل بر کسی پوشیده نیست این برند پرآوازه با ارائه انواع باطری برای تجهیزات مختلف الکترونیکی همواره سهم بسیاری در بازار فروش تصاحب می کند.
از مهمترین ویژگی های این نوع باتری سمعک می توان به طول عمر بالا، مدت زمان شارژدهی معقل و سیستم EasyTab جهت تعویض بدون دردسر باتری اشاره کرد.
باتری سمعک زیمنس
علاقمندان بسیاری در گوشه گوشه دنیا وجود دارند که محصولات زیمنس را خریداری می کنند البته که نمی توان سوابق درخشان این برند را در تولید باتری سمعک از قلم انداخت که محبوبیت بینطیری در بین کاربران دارند.
الگوی شناخت خصوصیات باتری سمعک ها
رنگ زرد معرف باتری سایز شماره ۱۰ بوده اما کاربرانی که نیاز به باتری سایز ۳۱۲ دارند می بایست به رنگ قهوه ای برچسب دقت کنند.
نارنجی به عنوان معرف باتری سایر ۱۳ به کار میبرند. تولید باتری سایز ۶۷۵ به رنگ آبی صورت میگیرد.
ترتیب اندازه باتری ها از کوچک به بزرگ به این شکل است، حداقل اندازه باتری برای سایز ۱۰ سپس ۳۱۲ و بعد از آن شماره ۱۳ است البته که لقب بزرگترین اندازه باتری سمعک نیز به سایز ۶۷۵ میرسد.
همچنین باید بدانید که این یک معیار کلی تقسیم بندی سایز باتری سمعک در کمپانی های مختلف و تمامی کشورهای جهان پذیرفته شده است و نوعی قرار داد بین المللی است.
وضعبت دسترسی به باتری سمعک در ایران کدامند
در صنعت سمعک می توانید شاهد ۱۲ برند باتری باشید که خوشبختانه در ایران نیز ۹ برند آن قابل عرضه هستند تا کاربران ایرانی نیز بتوانند در مراقبت از سلامت شنیداری نتایج شایانی شاهد باشند.
همانطور که اشاره شد اصول کلی در رنگ بندی برای معرفی سایز باتری سمعک ها بیان شده است تا کاربران شاهد سهولت در انتخاب باتری باشند.
در ایران نیز قابل خرید هستند و می توانید براحتی رنج و سختی کم شنوایی را پشت سر بگذارید. اگرچه سمعک جدید ریسوند نتایج شایانی در رمزگشایی از اصوات بر جای گذاشته است اما ممکن است میزان مصرف بالا انرژی فرد را برای تعویض به زحمت بیاندازد.
تفاوت مصرف باتری در کمپانی های مختلف
یکی از تفاوت های ملموس در برندهای مختلف میزان مصرف باتری است که کاربران باید به این نکته توجه داشته باشند.
اگر ساعات طولانی از سمعک استفاده میکنید بهتر است این معیار را در نظر بگیرید تا با مشکلی مواجه نشوید، مصرف باتری و کاربرد سمعک رابطه تنگاتنگی با یکدیگر دارند.
آیا باتری سمعک و باتری ساعت یکی هستند
اگرچه این دو شباهت ظاهری بالایی دارند اما نباید تفاوت بسیار در سطح تکنولوژی و کارآیی را از قلم انداخت علاوه بر آن که برای ساخت باتری ساعت از جیوه و آلکالین استفاده میشود اما سازندگان با کمک روی و هوا این عناصر کاربردی سمعک را تولید و عرضه می کنند.
اگر می خواهید شاهد طول عمر مفید سمعک باشید هرگز از باتری ساعت برای این وسایل کمک شنیداری قدرتمند استفاده نکنید.
مروری بر تاریخچه کاربرد سمعک قابل شارژ
در سال ۲۰۱۸ با رونمایی از سمعک هایی جدید که برای کارایی وابستگی چندانی به باتری نداشتند تحولی عظیم در این صنعت رقم خورد اما این مدل ها نیز برای استفاده طولانی مدت مستلزم شارژ بودند به همین دلیل در بین کاربران به سمعکهای قابل شارژ یا سمعک های شارژی شناخته می شوند.
تفاوت این مدلها با نسل قبل سمعکها نداشتن باتری است اما با داشتن جعبه شارژ برای عملکرد مطلوب انرژی لازم را دریافت می کنند.
نخستین مدل های قابل شارژ به شکل مدل های پشت گوشی سمعک تولید و عرضه شده اند اما برند های شاخص صنعت سمعک در تلاشاند به گروه سمعک داخل گوشی نیز چنین قابلیتی ارائه کنند.
اشتباهات مهلک در کاربرد باتری سمعک
در برخی از موارد افراد اگرچه بهترین نوع باتری سمعک را خریداری می کنند اما نمی توانند از این فرصت برای مراقبت سلامت شنیداری بهره ببرند.
برخی نیز متاسفانه با نحوه قرار دادن باتری در سمعک آشنا نیستند. اگرچه سازندگان برای راحتی کاربران به ویژه گروه سالمند و کودکان علامتهای مثبت و منفی طراحی کردند که میبایست علامت های هم نام در یک جهت قرار گیرند، متاسفانه برخی با ناآگاهی و قرار دادن نامناسب سبب آسیب جدی به این وسیله کمک شنیداری قدرتمند می شوند.
قیمت باتری سمعک
قیمت باتری سمعک بسیار متنوع است و برند سازنده یکی از فاکتورهای تاثیرگذار در قیمت نهایی عنوان میشود. شاید به نظرتان جالب برسد که سایز باتری علی رغم تصور عموم تاثیری بر قیمت باتری سمعک ندارد.
کاربران معمولاً برای کاهش قیمت باتری مایلند خرید عمده داشته باشند تا شاهد تغییرات محسوسی باشند.
با توجه به نوسان های متعدد قیمت ارز به ویژه دلار نمی توان برای برآورد قیمت باتری سمعک مبلغ دقیقی تعیین کرد، پیشنهاد میشود برای اطلاع با کارشناسان کلینیک های معتبر در تماس باشید.
علت اتمام زودهنگام باتری سمعک
قبل از خرید هر نوع وسیله به ویژه اقلام مرتبط با سلامت بدن نسبت به برند دقت نظر داشته باشید. متاسفانه بسیاری به دلیل عدم آگاهی از باتری های تقلبی استفاده میکنند که میتوانند آسیب جدی به سمعک وارد کنند.
همانطور که اشاره شد نباید برای سمعک از باتری های ساعت که شکل ظاهری نزدیک به هم دارند استفاده کرد که می تواند رمزگشایی اصوات را با چالش جدی مواجه کند.
تاریخ تولید و انقضا نیز از دیگر مواردی هستند که می بایست در خرید باتری سمعک در نظر گرفت. البته شرایط نامناسب محیطی نیز تاثیر مستقیمی در تاریخ اتمام باتری سمعک دارند.
بهترین مکان برای قرار دادن این قطعات فضای خنک و مطبوع است. باید بدانید که گرما و رطوبت می تواند در کیفیت مواد شیمیایی باتری تاثیر بگذارد و کارایی آن را نیز کاهش دهد.
برخی از کاربران در نخستین روزهای کاربرد سمعک نمی دانند که باید در زمان استحمام و خواب درب باتری را باز کنند. این اتفاق نتیجه ای جز اتمام زودهنگام باتری ندارد که به علت مصرف بالای انرژی است.
طول عمر باتری سمعک چگونه است
برای طول عمر باتری سمعک نمیتوان زمان مشخصی تعیین کرد و وابسته به نوع و قدرت سمعک است علاوه بر آنکه در افراد مختلف متناسب با سبک زندگی متغیر است.
در ادامه اطلاعات کلی کمپانی های سازنده باتری سمعک درباره این قطعات در اختیار گذاشته اند را با شما به اشتراک می گذاریم.
اگر شخص روزانه ۱۶ ساعت برای رمزگشایی اصوات از سمعک استفاده کند، معمولا باتری به مدت ۲۲ روز شخص را همراهی می کند.
بد نیست بدانید سایز باتری در طول عمر نیز تاثیر گذار است و باتری شماره ۶۷۵ با برچسب رنگ آبی به مدت ۳ تا ۴ هفته فرد را پشتیبانی میکند.
اما باتری شماره ۱۳ عمری حدود ۲ تا ۳ هفته دارد که با برچسب نارنجی رنگ مشخص میشود.
باتری شماره ۳۱۲ ( برچسب قهوه ای) بین ۱۰ تا ۱۴ روز کاربران را با تامین انرژی همراهی می کند.
کمترین طول عمر باتری سمعک اختصاص به باتری شماره ۱۰ با رنگ زرد دارد که پس از ۳ تا ۶ روز می بایست تعویض شود.
نحوه تعویض باتری سمعک چگونه است
اگرچه ممکن است تعویض باتری سمعک راحت و آسان به نظر برسد اما اصولی دارد:
جدا کردن برچسب رنگی از بخش مثبت نخستین قدم است پس از مجاورت باتری با هوا شاهد شروع عملکرد باتری خواهید بود البته برخی از کاربران چندان فرصت نمی دهند تا این مرحله به طول بیانجامد در حالی که نیاز به حداقل زمان دو دقیقه بوده تا شاهد فعالیت باتری بود.
هشدار تعویض باتری
از معرفی باتری های روی –هوا مدت زمان زیادی نمی گذرد اما با توجه به تاثیراتی که نسل قبل باتری های جیوه ای به وجود آورده است استفاده از این نوع با محبوبیت بالایی همراه است.
سمعک بر زندگی کاربران تاثیر مثبتی دارد علاوه بر انتخاب درست برند باید به نکات تاثیرگذار نیز توجه داشت تا بتوان شاهد انتقال قدرتمند صدا بود در غیر این صورت ممکن است فرد با پیشرفت کاهش شنوایی نیز مواجه شود.
گروهی از سمعک ها مجهز به صدای هشدار اتمام باتری هستند تا بتوان به موقع آنها را تعویض کرد. در صورت بی توجهی به علائم هشدار دهنده می بایست مشکلاتی همچون افت و خیز ناگهانی صدا را پذیرفت.
اگر انواع سمعک ها را به صورت عمده خریداری می کنید و نگران طول عمر آنها هستید بد نیست بدانید که با نگهداری درست می توانید تا سه سال نیز به عملکرد خوب امیدوار باشید البته به شرط آن که برچسب برداشته نشود.
اگر کیف پول را برای نگهداری باتری سمعک انتخاب کرده اید حتماً شرایط مراقبتی را نیز در نظر بگیرید، سکه و وسایل فلزی به آنها آسیب می زنند.
دیگر نکات مهم درباره کارایی باتری سمعک
- می بایست در زمانی که قصد استفاده از سمعک را ندارید درب باتری باز کنید. ادیولوژیست ها توصیه می کنند به ویژه قبل از خواب و استحمام با باز کردن درب باتری سمعک به طول عمر مفید آن کمک کنید.
- پس از اتمام باتری سمعک می بایست در اسرع وقت آنها را تعویض کرد تا با مشکلاتی همچون زنگ زدن آن ها مواجه نشوید.
- نظافت روزانه و مرتب نیز از دیگر نکاتی است که به کارایی سمعک کمک می کند.
- برخی با این توجیه که رطوبت و گرما به ساختار سمعک به ویژه باتری آسیب می رساند آنها را در یخچال نگه میدارد که این اقدام نیز توصیه نمی شود.
- برخورد آلودگی هایی همچون چربی و گرد و خاک میتوانند کارایی سمعک را به شدت کاهش می دهند.
- حتما از باتری استاندارد سمعک استفاده کنید، اگر از برندهای نا آشنا استفاده کنید حتما مشکلاتی پدید می آید.
- اگرچه نسل جدید سمعک ها در طراحی و فناوری زبانزد عام و خاصند اما باید پذیرفت که مدت کارایی باتری با توجه به برخورداری از برنامه ها و لوازم جانبی بیشتر سریعتر کاهش می یابد. اگر سمعک شما در بازه چندین روزه و حتی چند ساعت نیاز به تعویض باتری دارد چندان تعجب نکنید.
ظرفیت باتری سمعک چگونه است
واحد میلی آمپر ساعت برای تعریف ظرفیت باتری سمعک استفاده میشود تا بتوان با میزان مصرف سمعک ها آشنا شد.
شاید برای تان جالب به نظر برسد که شدت عارضه کم شنوایی نیز با میزان مصرف باتری سمعک مرتبط است با توجه به اینکه شخص درگیر نیاز است برای رمزگشایی از اصوات انرژی بیشتری بهره ببرد.